Search results

  1. maju88

    Nak Cari Ebook yang boleh Saya Jual.(PLR/MRR).Nak cuba menjual online.

    Salam Semua Sahabat Forum. Saya ni baru baru je nak belajar memberanikan diri, Untuk buat website dan ingin menjual diinternet. Oleh itu, saya mencari ebook ebook Yang boleh saya jual utk org ramai di luar sana. Dan di harap setiap ebook -2 itu boleh memberikan Manfaat pada setiap...
  2. maju88

    Mcm mana nak launchkan web kita supaya nampak supergrand. Ada idea tak..!!

    Potong Reben . panggil vip, hehe.
  3. maju88

    Ada sesiapa boleh bantu. url link saya di blok oleh facebook. boleh tolong saya tak.

    Salam satu malaysia kepada semua. saya nak minta tolong kepada abang ngan kakak -2 yang boleh bantu saya. saya memgang 10 group di facebook. group yang boleh hantar mesage kepada semua membersnya. Apa yang menjadi masalah kini. saya baru jer menghantar mesage pada 3 Group. masuk group...
  4. maju88

    Pre Launch - Video Panduan Kumpul List Antarabangsa !

    whoishhh.... best ni.... nak lah.... tapi....alahai... sampai bila ya promosi ni.... budget takde la bos...kalau saya buat kija apa-apa untuk bos... pastu bos bagi saya program ni leh tak..pleaseeee.....
  5. maju88

    Apa jadi dengan aku esok

    perhhhh....bosss....!!! ayat power tu.... anyway....thanks...
  6. maju88

    Koleksi tips adsense

    best nyer ruangan ni...dapat belajar adsensense free.....thanks atas maklumat...
  7. maju88

    Sape yg nak belajar Visual Basic

    terima kasih... saya dah book mark blog awak tu..kalau ada pelajaran lain lagi... bagi ler yer hehehe..
  8. maju88

    Apa - apa Job Pun Saya Terima...PLEASE.....!!!!! Sesiapa Boleh Bagi saya Job....

    Terima kasih atas cadangan tuan...akan saya cuba...
  9. maju88

    Apa - apa Job Pun Saya Terima...PLEASE.....!!!!! Sesiapa Boleh Bagi saya Job....

    Terima kasih... saya akan cuba praktikkannya.
  10. maju88

    Create 1 simple FBML page .. RM20

    whoishhh.....!!! otai imabiz pun ada sini... fbml ni job mcm mana yer... menda apa ni..hehehe,,takper lah... saja jer nak tahu....
  11. maju88

    Nak Cari apa - apa job pun...

    Wokey........ Saya Faham..... Saya Menungunya ......Terima Kasih...
  12. maju88

    nak beli iklan pop-up / pop under di blog/website anda

    kalau website saya dah ada view 500 org..layak ker... www.maju88.webs.com kalau saya layak...mesage saya yer tuan.. Kalau tak layak.. Buat-buat tak tahu jer lah...hehehe
  13. maju88

    Terhad ! PC Duit Dari facebook!

    whoishhhh..... ni semua Group otai otai ni...saya dapat jadi bodyguard tuan pun jadi lah... hehehe...boleh tuan..
  14. maju88

    Giliran Saya Pula Nak SEWA Siggy Anda.. JOM JOIN! Duit Mudah.. <<----

    Saya boleh lagi ker tuan... kalau boleh saya terima jer..hehehe...
  15. maju88

    Penulis Email Follow Up Diperlukan

    macam menarik jer..... tapi memandangkan saya tak pakar bahasa english... x dapat lah nak tolong... Kalau dalam bahasa melayu...maybe saya boleh buat..ok..
  16. maju88

    Tips Rekabentuk Web Yang Ideal

    wahhh...best nyer ruangan ni...dapat belajar bina website... terima kasih kepada TT yang baik hati berkongsi ilmu.. kalau ada lagi ilmu tambahan untuk newbie baru buat web,,,masukkan lah yer.. hehehe...Thanks..
  17. maju88

    Saya perlukan Fulltime Designer dan Webmaster

    Wahhh.....Best nyer Job bro ni..... Saya boleh design tapi design Ecover 3d jer... saya boleh website,tapi menggunakan Frontpage... kalau bro nak saya bantu, saya sedia membantu sepenuh masa.. kalau lagi bagus, bro boleh beri tunjuk ajar ckit apa yang saya tak tahu,pun ok..saya boleh...
Top