Search results

  1. Nikman

    Hello semua, saya orang baru, salam berkenalan!

    rajin-rajin baca thread...heheh :-)
  2. Nikman

    Di manakah Syed Shazni berada ???

    dah....dah 2-3 hari tapi takde respons...sebelum ni sehari je dier dah reply....
  3. Nikman

    Di manakah Syed Shazni berada ???

    Salam ramadhan... Ada sesiapa tak yg ada contact no bro Syed Shazni... dah berkali-kali saya contact kat FB tapi takde respons... link FB beliau ----->> http://www.facebook.com/mr.syedshazni Kalau sesiapa ada contact no beliau, sila bagi saya yer... ada urusan yg tersangatlah...
  4. Nikman

    bro, ada no hp syed shazni tak ? kalau ada bagi yer...ada urusan sangat penting ni ...

    bro, ada no hp syed shazni tak ? kalau ada bagi yer...ada urusan sangat penting ni ...
  5. Nikman

    (AMBIL PERHATIAN!)13 Sebab Untuk Anda Sertai Cabaran Pakej Mega Sales 2011

    thanks bro...alhamdulillah walaupun nilainya agak kecil sahaja... tapi amat bermakna bagiku sebab atas usahaku sendiri...hehe semoga dapat bekerjasama lagi di lain hari...:-)
  6. Nikman

    > > > Produk Fizikal vs Produk Digital

    ya saya juga Vote kedua2nya ...sebab ebay (produk fizikal) memang betul2 boleh buat duit ... kat Malaysia lelong.com.my makin 'bersinar' .....:-)
  7. Nikman

    Panduan ASAS Membuka Restoran / Kedai Makan

    Ya ... betul tu ...nak juga cari orang2 lama dalam bidang ni kan..:-)
  8. Nikman

    Panduan ASAS Membuka Restoran / Kedai Makan

    Salam ...:D Baru-baru ini ada seorang kawan saya mempelawa saya untuk 'Join Venture' dengannya untuk membuka sebuah restoran yang bakal dibeli dari owner lama. Saya agak tertarik coz area restoran tu agak strategik ... cuma masalahnya kitaorang langsung tak ada pengalaman pasal restoran ni...
  9. Nikman

    Saya Berminat Nak Sewa Siggy Anda!

    selalu orang tawar siggy ads ni RM10-20 bro ..upkan sikit, pasti banyak orang nak ... RM 5 too low ... nak keluarkan dari mesin ATM pun tak cukup ..hehe :D
  10. Nikman

    Sapa Pernah Buat Duit Dengan Dropshipping

    taklah semua dapat USD 4 angka ..hehe ada sesetengahlah yg dah jumpa dan dah berjaya dengan niche diorang kat ebay ... lagipun 'grow up' kan ilmu ebay melalui grouping memang berkesan dan cepat ...
  11. Nikman

    Saya Berminat Nak Sewa Siggy Anda!

    UPkan sikit bro .. baru ramai yang nak ..hehe
  12. Nikman

    Sapa Pernah Buat Duit Dengan Dropshipping

    dapatkan produk bro najib .. beli pakej OTO .. sebab pakej ni dier ade tunjuk cara daftar akaun ebay, listing hingga ke polisi ebay terpenting yg perlu diketahui ... dan pakej ni juga ada private group untuk support selepas pembelian.. dalam group ni banyak member2 yg dah berjaya jana USD...
  13. Nikman

    Block bidder/buyer dr CROATIA! mereka ni mmg celaka!!! Mintak nasihat jugak la...

    fuh sayang akaun to Bro ..top rated lagi.. rasenye takpelah kalau bro refund dulu untuk kali ni jer... biar rugi sekali .. jgn jer dia leave negative feedback ... lepas tu, trus block buyer dari sana ... harap-harap ade yang lebih otai untuk membantu bro ...:D
  14. Nikman

    Balik Awal Sebab Sembahyang

    hehehe so nice..:D
  15. Nikman

    Penutupan Jalan Sempena BERSIH

    Memang betul bro cakap ni... Tapi, kadang-kadang terharu juga dengar kisah-kisah diorang(Polis) ni.. Mereka ni, beribu-ribu jasa yang dicurahkan kepada pasukan, tapi bila 'SLACK' sedikit jer terus hilang, lenyap dan tidak berguna lagi jasa-jasa tersebut. Pendek kata, kerana "Kerana nila...
  16. Nikman

    Penutupan Jalan Sempena BERSIH

    SEMUA ORANG MENYALAHKAN POLIS ? KENAPA ? Janganlah kita semua asyik menyalahkan POLIS sahaja. Mereka semua pun manusia juga dan malah majoriti POLIS berbangsa MELAYU kita. Mereka terpaksa bersengkang mata 24 jam semata-mata memenuhi tuntutan penugasan Perhimpunan Bersih ini. Mengapa semua...
  17. Nikman

    [ 9 UNIT SAHAJA] Jualan Harga Giler2 Murah Ray Ban Sunglasses

    Kepada yg berminat, saya ada item Rayban Wayfarer 2140 ini sebijik mcm Bro Najib jual ni... ada 3 pcs available.... Info lanjut or pricing just PM me .. :D
  18. Nikman

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    worldwidebrands.com pun ok jugak...hehe tapi dier punya fee kaw2 lah...:D
  19. Nikman

    Haram cetak rompak jadi modal perniagaan

    kalau jual Ray Ban Gred AAA, haram jugak ke ? hehe:D
  20. Nikman

    Salam perkenalan

    Selamat datang juga ! Kita sama-sama 'tambah'kan 'kurang ajar' kita di sini yer...:D p.s. maaf kalau terlalu kasar..hehehe
Top