Search results

  1. cyberiz

    Agak-agak korang kenal ke aku???

    hehehe..... otai im nih... yes bro, aku kenal nick prepaidboy nih.. nick ni aku selalu jumpa dalam iklanpercuma, dan forum2 sekitar 2006.. web bro pun dah byk berubah.... kita sama bro, sape ler yg kenal kita nih.. tgk ler kita register kat wc ni tahun brapa.. tp posting ciput jer...hehehe...
  2. cyberiz

    Apa pendapat anda tentang esignalfx

    start bln 9 dia mengalami losing period.... maybe skang dah ok kut... lama website tak update...
  3. cyberiz

    Recommended broker : Instaforex.com

    hang pi tanya kat forum sebelah, thread insta supporter... di sana insyallah semua problem berkaitan acc insta bleh setel...
  4. cyberiz

    Malaysia forex expo

    good.... i'll be there insyallah,
  5. cyberiz

    Saya belajar forex 2 tahun dah...tapi masih belum nampak sepenuhnya :(

    keep it up bro, maybe u a little more next step to glory... try find the weakness... perhap is it the system or is it u yourself...
  6. cyberiz

    Malaysia forex expo

    free entrance or need pass/ticket to enter?
  7. cyberiz

    TPP Pipsrider Analysis

    masih memorex mcm dulu tp bz dgn daily job dan ada ckit2 offline n online biz, so x ada byk masa analyze the market..trading pun base on sma n macd jer... so far so good lah.. maybe one day we will meet again.... by the way this is a good thread... harap2 x de lah yg mengganggu.....
  8. cyberiz

    TPP Pipsrider Analysis

    bravo pipsrider..... lama tak jumpa :)
  9. cyberiz

    apa teknik yang sesuai untuk trade forex

    sebenarnya teknik bergantung pd individu sendiri.. ada teknik yg sesuai dgn kita tp x sesuai dgn org lain ada yg sesuai dgn org lain tp x sesuai dgn kita yg penting kita mesti blajar utk menguasai satu2 teknik dan jgn guna terlalu byk smpai sukar utk kita buat kptusan
  10. cyberiz

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    heheheh... cuak gak tu..
  11. cyberiz

    Forex

    agak bahaya kalu berfikiran camni.... jgn fikir brapa byk untung tp fikirlah brapa yg sanggup rugi... welcome to forexworld yg penuh onak ranjau... jgn ingat yg indah2 ttg forex ni... cuba cari org yg pernah gagal atau yg dah quit forex dan tanya dorang.. kalau rasa diri u x spt dorang then...
  12. cyberiz

    Berapa Lama Anda Belajar Forex Sebelum Berjaya/Gagal

    waa...baru 2 minggu profit 100%, mybe BL jer tu kot anyway.... good luck in your trading...heheheh
  13. cyberiz

    Pair Kurang Popular tapi mampu raih PIPS

    thanks pakcik.... teruskan bg info kat sini
  14. cyberiz

    Pair Kurang Popular tapi mampu raih PIPS

    akan ku tunggu gold di situ :)
  15. cyberiz

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    ada lagi bro.... masih pemorex tegar, tq atas ilmu yg dicurah dulu... now dah stop searching for technique, dah develop sendiri punya.... gabungan dari sifu2 forex ku yg mmg power2... kalau attend class or seminar pun just nak cari kawan dan mengisi masa lapang sambil tambah ilmu... mmg sunyi...
  16. cyberiz

    langkah memulakan forex trading!!jom belajar dulu!

    org tua nyanyuk yg mana ekk?? ade ke??:confused:
  17. cyberiz

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    kalu ada masa insyallah nak pegi meninjau2...tp ada urusan lain plak sabtu nih... p/s: to sifu pipsrider, rilek bro....jgn marah2..heheheh... lama suda inda jumpa sama bro..
  18. cyberiz

    Pair Kurang Popular tapi mampu raih PIPS

    tq pakcik..... good info
  19. cyberiz

    Saya nak jual ubat untuk wanita, tapi x tau cara nak promosi online? Help

    heheheh...skang ni pun awak tgh buat apa? tgh promosi onlinekan? ....pandai jugak yerr...
Top