Search results

  1. johari

    Dah 18 tahun dengan pasar malam

    Salam buat semua warga WC, semoga anda semua sihat walafiat. Dah agak lama saya tak masuk sini sejak join dari tahun 2008 dulu..... Cerita saya pendek aje ...tak nak panjang lebarkan sebab ramai dah kenal saya hehehehhe.... Saya cuma nak ajak Nega Kat Pasar Malam...Jom Jom Ebook Pasar Malam...
  2. johari

    Malaysia (harimau malaya) vs liverpool (the mighty red)

    Sok Malaysia nak bercakaran ngan The Red.....bagi aq kalah atau menang bukan persoklannye..yg penting..team Malaysia dapat belajar ..coz bukan senang nk dapat main ngan team dari EPL ni.... Admin lau..treat ni da ada juz delete...no heard feelling.....cheerrrr...
  3. johari

    Chating punca keruntuhan rumahtangga

    Mungkin anda sedar atau tidak ..sebenarnya di zaman serba canggih dan moden ini sesuatu telah terabai, iaitu kerukunan dan keharmonian rumahtangga.. Kenapa saya kata begitu??? kebanyakkan mereka yang berchatting adalah menghabiskan masa lapang..tetapi itu niat pada mulanya namun lama kelamaan...
  4. johari

    Apa anda lakukan untuk dapatkan duit raya pada ramadan 2010

    Salam buat semua....firstly saya nak ucapkan tahniah kepada Shuth kerana Wajah WC cukup ekslusif dan bergaya sekali...terkejut bila saya mula login tadi...almaklumlah dah hampir setahun tak masuk sini..:D Tahniah..tahniahhhh tahniahhhh Wokey dalam kita asyik dok puji orang makin maju...
  5. johari

    Ilmu hitam?? Apa anda akan buat??

    Saya pasti ramai yang pernah mendengar tentang ilmu Hitam yang di kaitkan dengan buatan manusia untuk memusnahkan seseorang???? Percayakah anda????? Dan saya yakin ramai juga yang tidak percaya tentang ilmu Hitam ni???? Tapi setelah saya sendiri yang terkena baru saya tahu akan azam dan...
  6. johari

    Perihal PAY PAL

    Dah lama tak masuk kat sini..dan dah lama gak tak buka Internet.... Sibuk skit...cuma buka emel ja..then ada pengesahan pembayaran ebook saya....payment di buat ngan Paypal...terus saya login kat Paypal..memang betul ada payment... Apa yang menerujakan saya adalah perkhidmatan Paypal...
  7. johari

    Kekasih Gelap KU

    Rasanya ada antara anda yang pernah dengar atau yang tak pernah dengar pun ada istilah KEKASIH GELAP KU... Cerita tentang ni pernah di dedahkan oleh sebuah rancangan TV ( NONA) suatu ketika dulu.... Dan yang pastinya ianya pada hampi kebanyakkan lelaki dan wanita yang sudah berkahwin...
  8. johari

    Emas bonos rm30k

    Perghhhh tersenyum lebar la atlet Malaysia yang menggondol pingat emas bagi temasya sukan SEA kat Laos baru-baru ni...Sultan Ahmad Shah baru jer umum nak bagi hadiah tu...tahniah tahniah....gaya sakan la..
  9. johari

    Astro oh astro

    Astro aku dah seminggu buat hal, mulanya aku diam jer , lepas tu aku contact astro maklumkan problem aku.. Depa hantar wakil la mai tengok...dah tu bila wakil sampai dia suruh aku tebang dulu ranting pokok then tak sampai 3 minit terus singnal semua chanel clear...yang aku tak puas ati dh la...
  10. johari

    Sembang bonos

    Kalau bercakap pasal hujung tahun ni, rata-rata orang yang makan gaji asyik sembang pasal bonos. Dan harapan yang amat tinggi di letakkan pada majikan masing-masing agar pembayaran bonos di buat bulan ini... Semalam kawan-kawan aku ada bercerita pasal bonos... Penang Port dapat sebulan...
  11. johari

    Berapa % Keberkesana Menggunakan Google Adword

    Salam sejahtera buat semua IM yang semakin hari semakin meningkat dalam dunia tanpa sempadan kini, maafkan saya andainya sudah ada thread begini di paparkan sebelum ini. Ramai kini yang berlumba-lumba menjual barang di internet dan pastinya ramai yang mengharapkan akan ada pembeli yang bakal...
  12. johari

    Sembang Forex

    Pasal apa kat WC ni tak der sembang sembang pasal forex yer....sedangkan forex ni adalah salah satu Perniagaan Yang Cukup Menguntungkan..... Ok maklumat terkini untuk pemorex pemorex dari Seberang Perai dan Pulau Pinang...esok pagi jam 7.30 pagi 14/12/09 ada perjumpaan geng forex bertempat di...
  13. johari

    Wc dh ada threat epl >>> kenapa?????

    Wahhh wahhh wahh, aku tengok semua forum forum sekarang ni dah ada threat pasal EPL ...setahu aku dulu WC ni rata rata bercerita pasal perniagaan Internet jer... Tapi la ni sembang bola pun dah di layannnnn,,bagus la tu..ini satu teknik atau aku suka kata yang taktik untuk jana lebih traffic...
  14. johari

    Nur kasih >> drama terhangat dewasa ini

    Apa pandangan anda tentang Drama bertajuk Nur Kasih yang sedang di tayangkan kat TV 3. Malam ni 27/11/09 ...akhbar Utusan Malaysia melaporkan yang TV3 menyasarkan penonton seramai 5 Juta orang... Kalau betul la macam tu ..memang dahsat....aku pun layan gak..pasai jalan cerita dia memang...
  15. johari

    12 Anggota Tentera Terbunuh

    Adusss cukup sedih dan pastinya akan menjadi buah mulut masyarakat dunia bahawa Umat Islam adalah Pengganas.. Seorang Pagawai Tentera berpangkat Mejar keturunan Amerika tetapi nama Islam , namun masih dalam siasatan.. Maklumat lanjut >> http://news.yahoo.com/s/ap/us_fort_hood_shooting
  16. johari

    Anda Praktik Ker ???

    Ramai di kalangan kita yang terlalu teruja bila terlihat sesuatu ebook yang bercerita tentang program buat duit di internet dengan pelbagai cara.... Setiap kali kita baca new letter yang di tulis malahan ada yang terlalu hebat dan setengah jer kita baca kita terus teruja nak beli dan kita...
  17. johari

    Kongsi Cerita Pengalaman Raya Aidilfitri Anda Tahun 2009

    Seronok gak pagi tadi saya layan radio sinar yang di hoskan oleh Kak Engku pagi tadi, cerita pengalaman suka duka menyambut syawal tahun ini... Ada cerita sedih, suka dan duka yang saya dengar...sampai ada yang menangis hu hu... Pengalaman saya bila hari raya ke 2 ..saya bertolak dari...
  18. johari

    Kenapa Ini Berlaku???

    Pada hari Isnin..lebih kurang jam 11 pagi saya teringat nak buka Laptop dan open pada platform forex ( MV)...bila saya tengok ..saya cukup terkejut kerana pada masa orang Umat Islam sedang sibuk menyambut hari raya dengan kunjung mengunjung ke rumah saudara mara dan sahabat taulan tapi masih ada...
  19. johari

    Thread khas ucapan selamat hari raya

    Memandangkan 1 Syawal akan menjelang beberapa hari lagi saya menyusun 10 jari ..kalau campur jari kaki jadi 20 la...lawak jer he he ..memohon sejuta kemaafaan kepada seluruh warga WC yang amat saya sayangi... Terutama sekali buat Owner WC Mr Shuth yang selalu terguris dengan penulisan...
  20. johari

    Diari ramadan 2009

    Seperti tahun tahun yang lalu setiap Ramadan saya akan kisahkan sebuah cerita berkenaan perniagaan Bazaar Ramadan saya selama 28 hari .. Dan ceritanya akan bermula mulai 1 Ramadan yang di jangka jatuh pada 22/8/09 hari Sabtu.....yang berminat jangan lepaskan peluang..dan ini peluang anda...
Top