Search results

  1. Puspawati

    Teknologi Network connection di Malaysia

    Apa pendapat korang tentang network connection dkt Malaysia skrg ni? Yelah dah masuk 2020 kot korang rasa ada perubahan tak? Skrg ni tgk banyak telco nak upgrade dia punya network ke 5G technology. Tp apa korang rasa? Maybe dia punya 4G pun slow? or coverage still tak luaskan lagi? ha meh share...
  2. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    ********* dating app ni dah menarik kira-kira 70,000 ahli untuk menyertai...Selain warga Malaysia, terdapat juga users dari Singapura, India, Filipina, Amerika Syarikat dan negara2 lain...
  3. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    Sy rasa bukan semua dating app ada features tu...lagipun features yg sy mentioned tu adalah additional features yg blh diakses oleh premium users jer...
  4. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    haha...sbb ********* ni dating app yg bagus...berikan peluang kpd user utk nikmati sugar relationship yg sweet, honest dan transparent...anda berminat tak? ramai dah sugarbaby yg kaya raya tk caya meh check video ni....
  5. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    ********* ni ada premium membership...user category ni blh send unlimited messages, dptkan instant profile approvals, ketahui siapa read messages u dan tengok siapa yg favourited profile u...
  6. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    ya betul, ********* ni provide honest dan transparent space utk jalinkan sugar relationship... kwn sy berkenal dgn young lady melalui ********* app ni...lady tu akan teman utk play golf setiap weekend and makan malam bersama...sbg balasan, kwn sy hanya provide financial support kpd lady tu...
  7. Puspawati

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    Ya, ini betul...Byk youngster yg pki Tinder app...Mereka hanya nak cari one night stand yg tak apa apa2 faedah...Sy rasa better pergi download ********* app...
  8. Puspawati

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Yg teknologi 5G ni hanya ada kat Langkawi je ke? Area lain xde ke?
  9. Puspawati

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Wow, hebatnyaa!! Kalo yg detect tu x happy, akan menaik taraf lagi infra kat Langkawi ke?
  10. Puspawati

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Mcm ni baguslah, area Langkawi mmg besar sgt, kalo sesat susah la haha
  11. Puspawati

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Tentulah TM...kan skrg ni TM je yg ada 5G?
  12. Puspawati

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Aiya, skrg dh ada teknologi 5G, cuba apply teknologi ni dlm tanaman, xperlu spray serangga dh, xperlu risau racun makanan dh
  13. Puspawati

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Yalah 5G mmg best, stable, laju dan efisien, teknologi 5G pon byk bawa benefit kpd penduduk2 seluruh malaysia
  14. Puspawati

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Betol la, that's why TM best kalo pakai, skrg ni kan zaman 5G, penduduk kampong2 pon nk ikut jejak langkah penduduk bandar jugak
  15. Puspawati

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Yg TM tu mmg ada kat bandar dan jugak kampong, telco lain xtau ada ke x ni
  16. Puspawati

    Buku masakan hologram

    Betol! TM mmg baguslah weii, xkira kat bandar ke kampong, pon blh guna servis TM ni
  17. Puspawati

    Buku masakan hologram

    yalah, dh ada smart parking system, smart traffic light dan sbgnya, aq percaya 5G ni dpt hasilkan buku masakan hologram
  18. Puspawati

    Buku masakan hologram

    sy pasti beli satu kalau buku masakan hologram jual kat pasaran...apa teknologi yg diperlukan utk hasilkan buku mcm ni?
  19. Puspawati

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    setuju ni...smart farming mmg blh menyembur racun serangga, menganalisis tanah penanaman dan memantau hasil tanaman dengan cepat...
  20. Puspawati

    Teknologi Smart Retail Analytics

    apa lagi smart features lain yg ada dlm app smart city Langkawi? Blh kongsi sikit tak?
Top