Search results

  1. popularrea

    mesin basuh child lock

    Guys, kakak aku risau dgn barang2 elektrik especially mesin basuh front load dia tu.. Anak dia umur setahun, reti dah main mesin basuh tu, dok tekan2 pastu buka tutup pintu.. Tu aku kata kt dia kuat betul anak dia tu, Panjang akal dok main2 tu.. Mesin basuh skrg ada ke yg ada child lock? Boleh...
  2. popularrea

    primada pressure cooker

    aku haritu baru beli pressure cooker brand primada.. mula2 aku pun curious dgn brand ni, aku sendiri tak pernah dengar.. rupanya ni brand dpd hong kong tak silap aku.. nama je pressure cooker tapi bnyak gila fiunction dia.. yg aku suka sebab kita boleh tumis2 terus dlm periuk tu.. kalua periuk2...
  3. popularrea

    Teknologi telco mana akan kuasai 5g di malaysia

    skrg dah up berita pasal 5g. dan ada sesetengah kawasan gak yg dah dlm prcubaan 5g. rasa2 korang lah kan telco mana yg akan kuasai 5g ni?
  4. popularrea

    Teknologi Pelan internet bagus untuk student

    Hai warga wangcyber.. I ni student kt salah satu uni kt selatan.. Skrg kan ada banyak pelan internet untuk pelanggan prepaid.. Nak tanya, pelan mana yg sesuai untuk I ye sebagai student? Yg berbaloi gitu hehe..
Top