Search results

  1. Zati Awanis

    Teknologi Smart Retail Analytics

    oh yeke? aku ingat TM saje yg ade, sbb kadang2 ni berita TM ttg 5G amat hangat
  2. Zati Awanis

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Telco lain xde infra2 mcm TM yg blh buat stand alone 5G, kalo nk bina infra2 tu perlu ambil masa pjg
  3. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Lps ni segala tanaman pon blh makan dgn hati yg lega xpayah nk takut lagi
  4. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Bestlah TM sbb kat kampong pon ade line, sama2 penduduk bandar dan kampong langkah ke dunia yg lebih maju
  5. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Bestnya, lps ni xpayah lah takut balik kampng xde internet
  6. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Ramai yg suggest line TM sbb yg paling laju dan stable, rasa nk tukar line ni hahaha
  7. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Rasanya sesuai utk yg mengusahakan bidang pertanian dlm kws2 kampong2, tp xtau la kws kampong tu ade x teknologi ni ke x?
  8. Zati Awanis

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Nak tau, yg 5G tu ade kat luar bandar dan kampomg ke x?
  9. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    ye, tp line internet mane yg lebih suggest?
  10. Zati Awanis

    Buku masakan hologram

    Tm je yg ada line 5G ke? Mcm mane dgn telco lain pulak?
  11. Zati Awanis

    Tanam sayur cuaca dingin di tempat panas?

    Baiknyaaa...xperlu lah makan sayur yg mahal diimport dari luar lagi, Malaysia jugak blh tanam lah sayur yg xsesuai dgn cuaca panas dan sejuk sepanjang tahun dgn guna teknologi 5G
  12. Zati Awanis

    Luar Negara 5g lombong arang

    tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
  13. Zati Awanis

    photographer wedding masa depan

    hahaha! jgn marah kak! kalau sy, sy skrg guna unifi yg mobile punya tu. kira laju kalo banding dgn telco lain, x sabar tunggu 5g hihihi +wink+
  14. Zati Awanis

    bisnes online first timer

    Ya ke? dulu I juga pernah hadapi masalah unifi slow, tapi lepas TM upgrade internet coverage mereka, unifi dah jadi laju...
  15. Zati Awanis

    sukan di rumah

    Network 4G kat Malaysia blm lagi stable...kenapa diorg begitu cepat invent network 5G?
  16. Zati Awanis

    kelebihan 5G stand alone

    Setahu sy, TM dah ada infrastructure sendiri utk buat 5G...rasanya telco lain blh cooperate dgn mereka utk dpt prestasi internet yg lbh baik...
  17. Zati Awanis

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Network 5G TM standalone ni laju tak? Skrg ni sy tengah pki maxis, line ia lambat sgt dan kurang stabil dan sentiasa lag...
  18. Zati Awanis

    cctv diwajibkan di setiap rumah?

    sy rasa pemasangan cctv penting sgt utk tujuan keselamatan rumah dan mencegah kejadian tersebut daripada berleluasa...
  19. Zati Awanis

    Aplikasi chatting yang mana best?

    ya betul...semua chatting app kena pki internet...kalau kita org pki internet 5G TM masa chatting, tentulah lancar conversation tu...haha...
  20. Zati Awanis

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    rasanya combination features buku tu blh buat dgn pki teknologi mcm 5G TM...Kalau buku jenis ni publish, mesti byk org nak beli...
Top