Search results

  1. carllys

    Servis Tingkatkan Facebook Pages Anda Dengan Harga Yang Super Murah

    PM saya price utk 10k likes. thanks.
  2. carllys

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    aik.. senyap jerk yg lain2... takde lagi yg nak join ke?
  3. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku dah jumpe dah ape si ajacx jual.. huhuhu..
  4. carllys

    WC Gathering 2011

    boleh join ke ni? huhuhu... segan la plak...
  5. carllys

    Jom Cari Idea eBay !!

    kalau la aku dah jumpa niche mcm ni, pasti aku dah blasah kaw2 pastu duk diam sensorg.. huhuhuhuhu
  6. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    errrkkk... tak baik tawww buat mcm ni.. nanti ebay marah....
  7. carllys

    geng, apakah syarat baru paypal???? bagi mereka yang baru daftar paypal...

    owh... sifu Nas skrg dah besar... (besar kepala?) ... hahahah
  8. carllys

    Niche best!! Boleh jual ke?

    biasa item yg panas2 mcm ni la yg masyuk... cuma nak "fine tune" mcm mana nak list dengan lebih berkesan.. hehehhe.. aku rasa mesti ada trik nya tuh kalau betul2 nak try..
  9. carllys

    geng, apakah syarat baru paypal???? bagi mereka yang baru daftar paypal...

    syarat dia, lepas dah ada fund dlm akaun, kene transfer kat akaun aku dlm 100 ke 200 usd... hahahaha
  10. carllys

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    kalau ramai yg nak, boley la kita TT
  11. carllys

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ada bran TT kat NZ minggu ni? lama tak pekena roti bakar cheeze NZ ni... heheheh
  12. carllys

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    ramai yg kene mcm ni mmg takder email pun yang sampai.. satu cara je nak settle kan.. contact ebay safetly utk maklumat lanjut.. biasa dia nak mintak proof mcm ic,invoice, supplier info, address, etc..etc.. kalau nasib baik, lepas.... kalau nasib tak berapa baik...suspend... hehehehe.. try at...
  13. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kalau akaun org lain ok, akaun ko yg tak ok, cube carik mungkin ada sesuatu yg mungkin boleh menyebabkan akaun ko terlink dgn akaun2 yg kene suspend sblm ni.. pic/description etc..etc... ini kemungkinan je.. aku tak tau mcm mana cara ko buat.. yg ni ko kene SCI sendiri..
  14. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku rasa susah gak nak detect apa masalah sebenarnya.. sebab bende nih banyak faktor.. usia akaun tu berapa, mcm mana ko list, dekat mana ko list.. etc...etc.. cube carik kat mana silapnya.. then cuba selidik pesaing... ini yg aku slalu buat.. tak kisah apa jenis niche pun..
  15. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    vero ada banyak vero sifew... vero yg mana satu? ce cita... brand, model.. etc... ini pun mempengaruhi gak ni.. :p
  16. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    cube bagi tau ape barang yg nak dijual tu baru kitaorg dpt nak bagi penjelasan... hehehhee
  17. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    huh??? ape kes bro? limit? hehehe
  18. carllys

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    dah dapat refund ke blom?? hehehe ** saje aku nak upkan thread ni... (tolong kawan-kawan)
  19. carllys

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    kalau nak kene, kene jugak.. tak kira akaun baru atau lama.. powerseller atau top rated seller.. semua tetap bleh kene... yg penting hati mau kering... :D
  20. carllys

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tak baik buat akaun ebay bebanyak.... nanti ebay marah.... wakakakakakaka
Top