Search results

  1. carllys

    [GILA!] Teknik BlackHat CPA dan Adsense Dilancarkan!

    Assalalamualaikum dan Salam Sejahtera… Ini adalah ebook pertama saya dalam bahasa melayu Teknik Blackhat CPA dan Adsense Cara mudah orang malas seperti saya menjana duit melalui program CPA dan Adsense dengan menggunakan teknik BLACKHAT Laman Rasmi : http://teknikblackhat.com...
  2. carllys

    Blog di Hack. bagaimana nak elakkan?

    Assalamualaikum. dalam masa beberapa hari ni, bermula hari sabtu, blog aku telah di hack oleh hackers dari turki sebanyak 3-4 kali. blog aku menggunakan platform wordpress 2.6x dan hosting dari rawanaz. kali pertama di hack sabtu lalu, file index aku telah ditukar. selepas tu aku tukar...
  3. carllys

    Pendapatan Adsense korang sejak dua menjak ni

    dah lama aku tak bukak thread baru.. kali ni aku nak buat survey sikit pasal adsense earnings korang. aku yakin ramai kat WC nih yg terlibat dengan adsense. sejak sebulan dua yang lepas sampai hari ni, aku punya adsense earnings turun dengan mendadak.. sebelum ni average perklik bole dapat...
  4. carllys

    HELP : Duplicate Wordpress Blog

    Assalamualaikum kawan-kawan semua. aku nak mintak tolong kat sesapa yang tau macam mana nak duplicate wordpress blog. macam nie, aku ada blogA.com dan blogB.com.. blogA.com ialah sebuah blog yang dah lama dibina, dah ada banyak posting dan juga macam2 plugin yang dah install. sementara...
  5. carllys

    vemmabuilder

    ada sesiapa tau pasal http://www.vemmabuilder.com tak? nak tau sama ada scam ke tak. aku check website dia register 2004.. trafik banyak dtg dari US dan Malaysia.. errr..nie bukan aku yg nak join..ada sorg member aku yg beriya2 nak join.. bila aku "google", result dia ada yg kata scam, ada yg...
  6. carllys

    menjual Paypal

    assalamualaikum, kepada sesapa yang berminat untuk membeli paypal, saya ingin menjual sebahagian dari paypal saya sebanyak $20 . Rate saya adalah $1 = RM 3 . bermakna saya menjual $20 paypal saya dengan harga RM60. kepada sesiapa yang berminat, sila PM saya. time kasih.
  7. carllys

    Buying Backlinks?

    Saya nak bertanya kepada sesiapa kat forum nie berkenaan pembelian backlink. Seperti kita semua tau, google sgt suka kepada backlinks. Ada sesiapa kat sini yang berpengalaman membeli backlink dari mana2 website? kalau boleh share kat sini. Ada beberapa soalan, 1) adakah berbaloi membeli...
  8. carllys

    Unidex indexed page

    Assalamualaikum, saya ada sedikit persoalan/permasalahan.. saya ada sebuah laman web yang mempunyai banyak page.. baru2 nie saya check kebanyakan page saya telah di index oleh SE terutamanya google.. tapi bila hari nie saya check, banyak plak yang tidak diindex.. seolah2 ia telah di unindex...
  9. carllys

    Bantuan Diperlukan

    Assalamualaikum, Saya ingin meminta bantuan kepada sesiapa saja kat sini. Saya ada masalah dengan pc saya nih. Slalunya saya dpt settlekan mende remeh temeh nih.. tp kali nie gagal plak.. Masalahnya macam ni.. dari pc saya nih saya takleh nak view/lihat adsense ads.. bukan sahaja dari...
  10. carllys

    SEO tools yg anda gunakan / rekomen?

    Apakan SEO tools yg korang gunakan atau yg korang bleh rekomen kat sini? tak kisah la free ke...berbayar ke.. yang penting bagus,berguna,berkesan... saya sendiri menggunakan perisian SEO Elite.. agak mahal.. tetapi berbaloi.. skrg nie sedang mencari kalau ada lagi SEO tools yg bagus2... ada...
  11. carllys

    Bantuan Diperlukan

    Assalamualaikum.. Saya memerlukan bantuan,tips atau apa2 yg boleh untuk membuat akaun clickbank? ada sesiapa yg tau bagaimana caranya utk org malaysia buat akaun clickbank? segala 'reply' saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.
  12. carllys

    Teknik Tag and Ping

    Assalamualaikum... Saya baru saja men'jebak'kan diri dalam adsense+blog nih... tapi sekarang tgh pening mcm mana nak menarik trafik ke blog. so, saya ada mencuba teknik tag and ping nih.. tp tak nampak keberkesanannya.. (mungkin salah cara kot). jadi kat sini saya nak mintak tlg kat sesapa...
Top