Search results

  1. fay_85

    Create Reveal Tab

    Nk tya tau tak camne yg pandai create 'Reveal Tab' di FB Fan Page tanpa gune hosting.
  2. fay_85

    URGENT!Tiket Bas ke Kota Bharu Available

    Aku ada 2 tiket bas untuk dijual atas sebab parents tak jadi balik naik bas. So, those yg masih belum beli or tiket da sold out, aku ada 2 tiket still available. Here are the details Bas Transnasional 1. Shah Alam - KBharu. Masa Naik: [email protected]/08/11 (Sabtu) 2. KBharu - SAlam. Masa...
  3. fay_85

    URGENT!Mencari yg Pnadai Desgin Layout Resume

    Ada tak sesape yg pandai design resume layout yg nmpk professional tp creative? aku ada contoh tp just nk someone yg willing nk this job.Please PM me..or YM me:[email protected]
  4. fay_85

    Offer Best Facebook Mania

  5. fay_85

    Ingin Belajar Main Saham

    Hye.ada sesape kat sini ex broker or ada knowledge ttg cara nk trade shares..tlg PM or reply kat sini.. i minat tradimg share but knowledge agk terhadla..
  6. fay_85

    Sapa tau Product CergasTraining Adwords + Clickbank?

    Guyz, korang da beli produk seperti di atas particularly on adwords or clickbank?? Honest review ye.:) thanx
  7. fay_85

    Calling for Uzman and William

    Guyz,juz nak tau ada sesiapa yg bernama uzman and william di WC? tak?Nick i tak tau.nama je tau.Thanx
  8. fay_85

    Personal Coaching Diperlukan

    Guyz, any otai2 IM or expert provide personal coaching yang terbaik via YM?? 1.Emel Marketing (Tips and Tekink buat list sehingga jana income) 2.Membina Blog (Tips and Teknik Tingkatkan Trafik Sehingga Jana Income) TQ
  9. fay_85

    Keyword Tools Adwords

    Hai sume ,saya ade bbrape mslah tentang iklan adwords specifically on keywords tool 1. Guyz, bgamana nak banyakkan clicks and impressions (C&I) with a lower cost?Biasanya saya buat if nak bykkan C&I kna bid tinggi (ikt bid google) and same goes to keyword yg popular juga bid tinggi.Ada cara...
  10. fay_85

    Opt in form untuk Affiliate

    Hai guys..ak nak tumpang tya bab teknikal skit.. aku joined affiliate in one program ni..so bgmana aku nak wat cam copy opt in form dari web jualan yg aku join ke blog aku ??This is to ensure my prospect tak perlu bsusah singgah ke web to fill emel address since ak da ada blog for that...
  11. fay_85

    Hye sume.NewBie nk mtk nachat n cadangan....

    sy ni fay..very new here..bmnt sgt2 dgn on9 biz..sy da beli bbrap ebook tuk panduan.some from otai2 IM. Tp if stkt bca n phm tnpa guide dr senior ssh gakla kan..kdg2 apa yg penulis phm x sma apa yg kt interpretkan.. so nk suggest boleh ke x if somebody yg ada free time tuk berchat kt YM scra...
Top