Search results

  1. aWe 9

    Iklankan Bisnes Anda Dengan Kami - Trafik Tinggi Setiap Hari - www.gempak.org

    - Kami menyediakan 7 jenis pakej iklan di Gempak.Org - Harga yang dinyatakan adalah untuk sebulan - Anda boleh menukar banner @ link lain bila² masa selepas iklan anda disiarkan - Semua wang tidak akan dikembalikan jika anda ingin membatalkan iklan anda - Anda digalakkan menggunakan...
  2. aWe 9

    [ SURVEY ] Di Mana Lokasi Anda? Mohon Reply. Thanks !

    Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera, Mohon jasa baik Otai2, Sifu2, Mahaguru2, Silent Reader dan semua sekali warga Ebay WC update lokasi terkini Tuan/Puan untuk merapatkan silaturrahim dan berkenalan sesama kita di section eBay WC ini yang menjangkau umur 2 tahun. Disamping itu ianya...
  3. aWe 9

    Selamat Hari Lahir SHUTH yg ke 53..hehehe

    Selamat Hari lahir SHUTH yg ke XX pada 31/08/2010.:D
  4. aWe 9

    [CADANGAN] Lantik moderator baru dan Jadikan moderator lama yg kurang aktif VIP

    Kepada pihak pengurusan WangCyber, Kita semua tahu yg WC antara forum2 yg terkenal di Malaysia, oleh itu WC perlukan pengurusan yg efektif dan efisien dari segi kawalan forum. Satu-satu masa user online di WC purata 300 online user..Jadi, harap shuth dapat tambah lagi moderator untuk WC...
  5. aWe 9

    [ HOT ] Iklankan Banner Anda - Traffik Tinggi di Gempak.org ~!! Murah! Murah! Murah!

    Assalamualaikum W.B.T, Di sini kami ingin menawarkan pakej iklan banner dengan harga berbaloi dengan saiz banner anda serendah RM10~!!:D Sila layari Forum Gempak.Org Kami menawarkan 6 pakej kesemuanya. Sila Klik di sini untuk melihat pakej yg available. Info Trafik Forum Gempak.Org...
  6. aWe 9

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    OFFICIAL THREAD Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Thread ini dibuka khas untuk membincangkan segala permasalahan, kemushkilan, keraguan, dan lain-lain yang berkaitan dengan DVD Diari Usahawan eBay Berhingus SAHAJA setelah mendapat keizinan sifu Mansur.:D Semoga dengan adanya...
  7. aWe 9

    [H.O.T] REMPIT EBAY . Rebet RM30~!! Betul-Betul Rempit ni..

    = THREAD CLOSED = Terima Kasih kepada semua pembeli melalui link saya. Untuk 5 pembeli yang menerima rebet rm40 dari saya, pembayaran rebet akan dilakukan selepas menerima komisyen affiliate dari saudara msaifuln Harap Maklum..
  8. aWe 9

    Perkhidmatan Internet TM Terganggu Akibat Kerosakan Sirkit

    KUALA LUMPUR, 31 Jan (Bernama) -- Perkhidmatan internet Telekom Malaysia Berhad (TM) pada hari Ahad mengalami gangguan berikutan kerosakan sirkit pada kabel dasar laut yang menghubungkan Malaysia dan Amerika Syarikat (AS) di Asian American Gateway (AAG) yang terletak di Lantau, China. Menurut...
  9. aWe 9

    ******** Bank Untuk Mereka Yang Bekerja Sendiri!

    Mungkin ini menjadi salah satu tanda tanya kepada mereka yang bekerja sendiri. Maklumlah, berkeja sendiri nie.. manalah ada slip gaji untuk dijadikan bukti pendapatan? Saya pun pernah menghadapi delima ini, nak beli kereta, nak beli rumah… takkan nak beli cash kot? Rugi rasanya, baik gunakan...
  10. aWe 9

    [HOT] Lepas accident di KB Mall, Jusco Bandaraya Melaka pula Meletup.!

    Seorang mati, 13 cedera, letupan di pasar raya 14/12/2009 3:12pm MELAKA 14 Dis – Seorang mati manakala 13 lagi cedera termasuk tiga parah apabila salah satu kawasan di sebuah pasar raya yang sedang diselenggara tiba-tiba meletup, dipercayai akibat kebocoran gas di sini hari ini. Dalam...
  11. aWe 9

    [H.O.T] RAHSIA Disebalik Diari Usahawan eBay Berhingus!

    Quote from Facebook.com Hasil Nukilan : Mansurebiz @ Yusry JomSeminar Salam usahawan, Sekarang ni "undercover" aku dah pecah lubang... yeayyy...! akhirnya undercover aku di WC terbongkar. By the way, no big deal since objective aku dah tercapai dengan jayanya... thumbs up to...
  12. aWe 9

    [ selamat ] Hari ini hari lahir qrodat ( mod eBay WC )

    Selamat Hari lahir yang ke XX diucapkan kepada saudara qrodat (moderator eBay WC ) Semoga panjang Umur dan murah rezeki dan meneruskan tugas menjaga forum eBay wangcyber,. insyaallah.. p/s: jgn quote post ini
  13. aWe 9

    [ y.e.s ] New Moderator Untuk Subforum eBay --> Sifu Qrodat

    Tahniah kepada sifu Qrodat, kerana dilantik menjadi moderator untuk subforum eBay di WangCyber.. Semoga dengan perlantikan ini dapat membawa evolusi baru peniaga - peniaga ebay newbie Wangcyber.com..:) p/s : lepas ni tugas pertama adalah mendelete post2 sampah heaven, awe 9, eches, dan...
  14. aWe 9

    'FAM kena bayar ganti rugi stadum bukit jalil ?'

    "PERSATUAN Bola Sepak Malaysia (FAM) yang kena bayar. Mereka penyewa." Demikian tegas Pengurus Besar Kompleks Sukan Negara, Wan Nor Azinah Zaniby Wan Hashim semalam berkenaan kerugian yang dialami Stadium Nasional, Bukit Jalil. Menurutnya, secara asasnya kerugian atas kerosakan di stadium...
  15. aWe 9

    [AnnouncEmEnt] ebay [email protected] KL 31/10/09 @ 3PM

    [ Harap jangan quote first post ini, TQ]
  16. aWe 9

    [survey] berapa ramai student IPTA/IPTS di WC?

    salam warga WC. saya nak buat sedikit survey , berapa jumlah student IPTA?IPTS yang join WC ni. di samping itu dapat mengeratkan silaturrahim mungkin ada antara kita yang sama tempat pengajian atau berdekatan. definisi student : 1) masih menuntut di IPTA/IPTS di malaysia 2) berumur 18 tahun ke...
  17. aWe 9

    [AnnouncEmEnt] ebay [email protected] 12/9/09

    [ Harap jangan quote first post ini, TQ]
  18. aWe 9

    [announcement] Majlis gathering ebay di JB

    waktu kompom : 29/12/2009 @ 4pm tempat : restoran aliff, taman suria , JB. (berhadapan petronas tebrau 2, kalau ikot highway utara selatan , terus je sampai nampak petronas tebrau 2 ) peserta: 1. kuda2 2. traders 3. awe 9 4. egodevils 5. Kitakaya 6. zacky 7. dilemma 8. Qrodat...
  19. aWe 9

    nak x exchange link dgn blog saya?

    salam semua warga WC.. saya nk exchange link saudara2 dgn blog saya.. www.rahshafeez.com Anchor text : awe 9. masih dalam pembinaan.. kalau ada yg berminat , boleh ltk link saya dalam blog saudara/saudari.. and bila dah add and saya check ada dalam blog saudara /saudari sila reply thread...
  20. aWe 9

    recommend saya ebook buat blog pakai wordpress paling lengkap

    saya nk buat blog wordpress sendiri yang ada domain and hosting sendiri.. tolong saya recommended ebook yg paling lengkap, yg ajar saya cara2 setup blog, cara beli domain and hosting, dan lain2.. tq . p/s : boleh letak link affiliate rakan2 sekali.
Top