Search results

  1. Tokey

    Peraturan Baru Post spam akan di delete

    Salam.. Untuk pengetahuan warga WC. mohon kerjasama untuk tidak membuat spam.. Sekiranya buat spam, pihak mod tidak teragak2 akn delete dan ban akaun anda.. +Melibas+
  2. Tokey

    Facebook Facebook Page 1.1M (INDON) untuk dijual

    Facebook link: https://web.facebook.com/Rara-Tentang-Remaja-1900132900204252/ Kalau berminat boleh pm :)
  3. Tokey

    Facebook Ads Break

    Salam...ade ke content creator video cari duit dengan upload video di Facebook?
  4. Tokey

    Instant Article Facebook

    Salam... kat dalam wc ni ada ke cari duit guna Facebook instant article? https://instantarticles.fb.com/
  5. Tokey

    Melaka Video Editor (Internship)

    Immediate Intake! -Please state your internship duration, start date & end date in your resume. -We are looking for a young, bright and dynamic intern to join our team. -This role requires you to adapt to a high pace social media trend and supporting our never ending campaign. -This role is...
  6. Tokey

    Melaka Graphic Designer (Internship)

    Immediate Intake! -Please state your internship duration, start date & end date in your resume. -We are looking for a young, bright and dynamic intern to join our team. -This role requires you to adapt to a high pace social media trend and supporting our never ending campaign. -This role is...
  7. Tokey

    Resepi mee rebus daging

    Bahan-bahan untuk kuah: Minyak masak Bawang merah Bawang putih Halia Daging lembu Air Udang kering 1 senduk Kiub pati ayam Cili kering - dikisar Ubi keledek oren Ubi kentang Garam Gula melaka1 ketul Cara memasaknya: Rebus ubi kentang dan ubi keledek oren sehingga empuk..Buang kulit dan...
  8. Tokey

    Melaka Videographer

    1) Mahir menggunakan camara 2) Mahir menggunakan lighting 3) Mahir edit video (adobe after effect & adobe premier) 4) Boleh handle stress dengan baik 5) Boleh menyiapkan tugas ikut masa yang di tentukan Syarikat: Kayz Asia Sdn Bhd Lokasi: Melaka Berminat? Hantar portfolio & resume ke...
  9. Tokey

    Dalam Negara [VIDEO] anak kena sembur satu badan sebab COVID-19

    COVID-19 nya pasal, Anak Kena Sembur Satu Badan +Berpeluh++Berpeluh+ Orang sebelah tengok jer.. +Haha++Haha+
  10. Tokey

    Camera apa yang youtuber ni guna yer? Nampak cantik

    Nak tanya... video kat atas ni nmpak cantik la... Saya plan nk wat video masakkan jugak... Apa camera yang di guna yer...warna dlm video tu mmg naik..
  11. Tokey

    Umum Berminat nak jadi admin atau mod di Wangcyber?

    Salam...Sapa2 yang berminat nk jadi admin atau mod di wangcyber. boleh pm sy.. Sukarela... Tiada gaji dan bayaran
  12. Tokey

    Dapat Duit dengan share di social media - Maukongsi

    Platform Terbaharu Untuk Jana Pendapatan | Pada zaman sekarang, kewujudan pelbagai jenis media sosial membuatkan banyak platform yang wujud dan menawarkan kepada warga media sosial untuk menjana pendapatan secara online hanya dengan kongsi artikel yang diberi. Maksudnya disini, korang kongsi...
  13. Tokey

    Cara Senang Whatsapp Tanpa Perlu Save No Telefon

    ']http://whatsap.my/[notelefon] Contoh: http://whatsap.my/0127638718 Servis adalah PERCUMA!
  14. Tokey

    Filem Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

    Title: Batman v Superman: Dawn of Justice Tagline: Justice or revenge Genre: Action, Adventure, Fantasy Director: Zack Snyder Cast: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Tao...
  15. Tokey

    Pelancaran WangCyber.net (jual beli servis marketplace)

    Salam.. Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net. Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place. Disini saya...
  16. Tokey

    The inspiring life story of alibaba founder jack ma

    Terbaik Tips nie..jom sama2 kite tonton
  17. Tokey

    Cara untuk beriklan di forum WangCyber.

    Mengapa perlu beriklan di Forum WC? Forum ini sudah lama bertapak di alam maya dan laman ini sudah pun memiliki ribuan ahli yang berdaftar. Dengan jumlah warga yang berdaftar di atas, anda berpeluang untuk memasarkan produk atau servis anda melalui laman forum ini secara PERCUMA dan TANPA HAD...
  18. Tokey

    Anime Baka to test to shoukanjuu

    citer nie lawak giler...+XD+ credit @fajarhac
  19. Tokey

    Budak ni kompom kena akta hasutan

    Budak ni kompom kena akta hasutan.kah³ oh maslan tanpa kau siapa lah Malaysia.haha
Top