Search results

  1. wings

    ada sesiapa yg tahu cara setup & gn "outlook web access"?

    hi,.. dh lma xbukak thread ni,nk cri info nk kne bukak jgk la... soklan yg aku nk tnya seperti di atas la,... ada sesiapa yg tahu cara setup & gn "outlook web access" (owa)?? prefer 2007/2010 sape yg pernah gn bole tnjuk ajarkku sifu.... aku dh study 2hri 2mlm,blom jmpa info nk tepat...
  2. wings

    Hosting dan Offer terbaik

    salam,.... aku sdg mencari hosting sbijik spec avr spt d bwh -1G + capasiti -bandwith xkisah sgt la..(jgn terlampau sket je :p) -server US/UK lgi bgus -domain host up to 5 atau unlimited pn bgus jgk -database,subdomain,email acc unlimited -dpt free domain sgt digalakkan :D (option shj)...
  3. wings

    [WTB] kav 2010

    aku nk beli kav 2010 utk 4bijik pc,maksudnya 4 user. key 3user+1user pn ok... sape ada nk jual @ ada port baik please pm aku asap
  4. wings

    Email clients paling best....?

    ok..aku dh cuba search benda ni xde lgi kt wc.so...aku bukak la satu thread baru..xtau la msk parking yg betol ke x thread aku ni. nk tanya kengkawan kt wc ni,..Email clients apa yg korang guna agak2 paling best la??share2 sket kt cni sbg cnth : * Outlook Express (Windows) * Outlook...
  5. wings

    Kenapa jam forum ni xsama nga jam pc aku

    Hi forumer... aku nk tnya cket yer,..xde kje nk buat ni kita sembang2 la cket..aku tgk time(jam n tarikh) kt forum ni kenapa sgt berbeda nga time skrg kt m'sia ni??forum ni guna tima negara mna yep....?
  6. wings

    Perlukan service 24jam siap...

    Salam, Hari ini saya ingin membuka satu tawaran bagi mereka yang tiada masa untuk membuat semua kerja2 ringkas seperti dibawah, bgi sesiapa yang perlukan service segera kurang dari 24jam* boleh hubungi saya atau terus PM sy service apa yang ditawarkan..? - psg script affiliate biasa atau...
  7. wings

    Ada sape guna interspire autoresponder?

    Hi, Pertama sekali maaflah kalau tersalah parking bukak thread. Nak tanya warga WC ni, ada sape yang pernah guna interspire autoresponder??website asal disini http://www.interspire.com/emailmarketer/ satu lgi pertanyaan hosting dari mana yang membenarkan script autoresponder ni...
  8. wings

    eCover Engineer

    Hi, Saya menyediakan khidmat menukar(convert) ecover biasa dari action script ke ecover engineer iaitu ecover tersebut boleh dilihat dari mana2 sudut yang diingini. Anda boleh tgk contoh disini saya telah sediakan beberapa contoh ecover yang baru saja siap,.. Perkhidmatan tersedia...
  9. wings

    Delavo...?

    Hi, aku nk tnya sape yg pernah guna delavo tu....?lebih2 lgi yg dapat free ari tu sbb aku pn xlps peluang dptkan bnda tu,tpi guna je xpndi..huhs. sape yg thu tu boleh la share2 skit kt sini cara nak guna n setup benda ni...
  10. wings

    23 Software HOT!! dipasaran bermula hanya US$1

    Salam sejahtera, Saya baru saja subscribe bulanan satu website jualan product RR. Jadi saya telah mendapatkan lesen utk jualan semula 23 software terhangat dipasaran untuk dijual semula kepada mereka yang berminat. Saya belum lagi siapkan minisite jualan utk software2 ini,jdi sy telah membuka...
  11. wings

    PRE-LAUNCH Panduan Lengkap Cara Membina eCover

    Dari semalam saya berkengkang mata kejap untuk menyiapkan project saya yang dah lama terbengkalai oleh sebab2 tertentu. Jadi dari semalam saya telah siapan produk ini, create ecover untuk produk ini, page jualan termasuk header,footer dan segalanya. Akhirnya siap juga saya untuk...
  12. wings

    email dari paypal atau ????

    salam,saya nak tanya kepada semua rakan d wc ni.saya ada terima email dari <[email protected]> ni emailnya Dear PayPal member, You have added [email protected] as a new email address for your PayPal account. If you did not authorize this change, check with family members and others...
  13. wings

    Panduan Easy Survey PERCUMA - No Subscribe

    Salam, Saya baru saje siap menyediakan satu lagi ebook percuma untuk di download secara percuma tanpa subscribe. Anda hanya perlu download je.. Boleh download percuma disini http://xprowings.com/easy-survey/panduan/ :)
  14. wings

    Action Script eCover PERCUMA

    Hari ini saya baru lancarkan satu product percuma untuk di download bersama. Boleh dapatkan di sini. Productnya ialah collection action script ecover. Boleh download secara percuma. Saya review la sikit kt sini. .k dan banyak lagi boleh tengak sendiri di link ini. Action...
  15. wings

    link cloaker

    nak tanya warga WC,macam mana nak setup link cloaker gunakan domain kita??? untuk hide link affiliate kita la.... contoh "http://www.domain.com" nak jadikan "http://www.domain.com/panduan-html" "http://www.domain.com/panduan-html" terus ke link affiliate kita...
  16. wings

    PAYPAL kene hack!!

    nak tanye kawan2 semua,saya nak buat macam mana apabila paypal saya kene hack??? :shock: saya ada terima email dari [email protected] subject : PayPal Security Question and Answer Change lepas tu subject : Your password and security questions have changed lepas tu subject...
  17. wings

    problem text HTML blogger

    saya nak tanya,kenapa saya xboleh nak menggunakan text HTML dalam blogger.com ? keluar macam ni. selepas taip tu,mmg xboleh nak tekan save.tekan cencel boleh la...:confused: minta bantuan semua otai2 WC
Top