Search results

  1. Khairul Bakhtiar

    Jadi Internet Marketer: Fokus 1 Niche Atau Diverse Pelbagai Bidang (Yang Ada Demand)...?

    Saya masih tertanya-tanya kalau menkadi Internet Marketer ni (IM), cara menjana pendapatan tu haruskah IM fokus pada satu bidang niche sahaja atau 'diverse'kan kepada bidang-bidang yang mempunyai demand mengikut trend? Cuba tarbiah sikit kat saya....:)
  2. Khairul Bakhtiar

    Tahun 2017 Tahun Terbaik Untuk Buat Bisnes Online?

    Apa2 tahun pun bak untuk buat bisnes, tapi bisnes yang kena pada waktu dan tempat. Bisnes yang menjawab solusi demand semasa, bisnes yang ikut trend dan pelbagai lagi.
  3. Khairul Bakhtiar

    Apa yang lebih penting daripada trafik?

    Trafik amat penting bila kita tahu macam mana nak 'beat the algorithm issue'... Contohnya 2018 bila Instagram buat algoritm baru, ramai yang kecewa kerana trafik (visitors / followers mula menurun). But bila dipelajari macam mana nak atasi isu ini (contohnya 'Engagement'), masalah semakin...
  4. Khairul Bakhtiar

    Teknologi iPhone Mendominasi 43% Pasaran Telefon Pintar Premium Global

    Pegang iPhone ibarat menyertai golongan elit / ekslusif. Ada beberapa feature iphone yang android tak miliki (yang mana saya rasa janggal bila bertukar kepada android). Tetapi ada juga feature android yang saya lebih suka berbanding iphone...:)
  5. Khairul Bakhtiar

    Teknologi Instagram Kini Membolehkan Anda Tag Rakan-Rakan Pada Video Yang Dikongsikan

    Thanks for the info. Bagus juga untuk membolehkan link video instagram ini dipanjangkan ke YouTube Channel. Saya akan cuba feature baru ini untuk instagram yang saya sedia ada.
  6. Khairul Bakhtiar

    Apa sebab ramai yang gagal dalam berniaga online ni...? Cuba komen sikit.......

    Nak belajar free but nak jana 5 angka, 6 angka....mcm2 lagi. Alasan tipikal 'Google jer...'. Aduh... Tambah pula ada yang cakap tengok YouTube pun bantu gak. Bab free tu saya rasa 'trial & error' banyak kena buat. Kalau 'kena', rezeki la kan.
  7. Khairul Bakhtiar

    Apa sebab ramai yang gagal dalam berniaga online ni...? Cuba komen sikit.......

    Khairul Bakhtiar Ni 5 sebab yang saya terfikir:- 1. Menyangka mudah buat duit online 2. After-sales support kurang diberi perhatian 3. Tak systematic (bersistem) dlm berniaga online 4. Tak mahu labur duit dan masa 5. Matlamat jangka pendek dan materialistic
  8. Khairul Bakhtiar

    Time to do research to find hot topic for this month...

    Time to do research to find hot topic for this month...
  9. Khairul Bakhtiar

    Dalam Negara Di usia 64 tahun, Presiden Putin tak segan tayang badan

    Still tough and steady... kalau trump dah nampak boroinyer tu+wink+
  10. Khairul Bakhtiar

    Jawatan kosong guru tuisyen / kerja sambilan cikgu home tuition (rm3200) selangor, melaka, n.sembila

    Menarik peluang ni. Tapi saya pun tiada pengetahuan dan pengalaman wang sewajarnya...+iii+
  11. Khairul Bakhtiar

    Dalam Negara Apa salah kami? Kami cederakan orang? tanya pengasas kelab atheist

    Jangan salahkan kami Umat Islam yg lain kalau Mungkar dan Nakir bantai kau semua dalam kubur setiap hari. Bertaubatlah. masih ada masa lagi sebelum nyawa tu ditarik. Ingat mak bapak yg membesarkan korang wahai saudara seagamaku yg hilang pedoman.
  12. Khairul Bakhtiar

    Servis Sistem autoresponder- hantar 30,000 email setiap bulan

    Banyak betul 30k... tapi saya nyer list email tak sampai 1k pun...aduyai....+Berpeluh+
  13. Khairul Bakhtiar

    Teknologi TM Menamatkan Perkhidmatan Jalur Sempit 1515, 1525, Dan EZnet 1315 Pada 1 Oktober 2017

    Fuh, nasib baik dia belum nak terminate streamyx....+iii+
  14. Khairul Bakhtiar

    Teknologi Twitter Menguji Paparan Antaramuka Bertema Gelap Pada Web

    Harap2 twitter ni berterusan. Sebab saya suka content dan features kat dalam twitter tu+wink+
  15. Khairul Bakhtiar

    Jana Keuntungan Berganda dgn Jual Semula Produk Mrr

    Menarik betul, but realitinya boleh ker?+Bijak+
  16. Khairul Bakhtiar

    Teknologi Oppo R11 FC Barcelona Edition Dilancarkan Dengan Kemasan Emas Tulen

    Waduh, chantek nyer la... casing jer takder ker?+Bersinar2+
  17. Khairul Bakhtiar

    Analisis Padanan Minat dan Bisnes

    Takut jadi analysis paralysis pulak la...+Berpeluh+
  18. Khairul Bakhtiar

    Review Bisnes Affiliate Method Jana RM121,175

    Menarik. Bila pula la giliran saya nak buat duit macam tu...+Pesanan+
  19. Khairul Bakhtiar

    Buat Duit USD Dgn Google Adsense 2017

    Hmmpphh, menarik ni. Tapi saya punya application kena reject twice dlm masa seminggu ni, huhu.
  20. Khairul Bakhtiar

    Mencari topik trending untuk melihat peluang yang mungkin ada di situ.

    Mencari topik trending untuk melihat peluang yang mungkin ada di situ.
Top