Search results

  1. Riyzal

    Servis Buat Website Shopping Cart dengan RM100 sahaja! (Terhad 10 orang sahaja)

    Masih lagi ada offer ke? Kalau ada plz pm me.
  2. Riyzal

    Kelihatan "Pro" Tetapi Murah

    masih ada offer lg ke?
  3. Riyzal

    Servis Tingkatkan Facebook Pages Anda Dengan Harga Yang Super Murah

    As Salam bro, PM sy, nak buat 2K Like. Ada offer tak?
  4. Riyzal

    Servis Copywritting 5 Orang sahaja Promosi Sempena Raya! OFFER JARANG DARI SAYA!

    As Salam, Saya confirm ambil tuan, check PM ye!
  5. Riyzal

    Servis Copywritting 5 Orang sahaja Promosi Sempena Raya! OFFER JARANG DARI SAYA!

    Pm sy detail bro, berminat utk ambil service ni.
  6. Riyzal

    Servis Naikkan Like Fanpage - Harga Termurah Dipasaran ( Malaysia dan Wolrdwide )

    As Salam bro, Berminat nak nak ambil service 2500Like(worldwide) utk 2 page. Boleh PM detail dan proses pembayarannya. Tq
  7. Riyzal

    Bonus Ebook MeRempit Ebay Version 2

    As Salam bro Maizul. Sy dah sambar ebook ni under link bro. Tp sy guna atas nama mywife salehah.
  8. Riyzal

    Mohon Bantuan : Masalah External Portable Hard Disk

    As salam forumer WC, Baru -baru sy punya portable external hardisk dah terkena virus(rasanya), sebab semua folder yang berada dalam disk tu dah jadi "shortcut folder". So tak boleh nak buka folder2 tu semua. So sy difahamkan ada software recovery yang boleh dapatkan kembali mana2 files yg...
  9. Riyzal

    LUAR BIASA - Fanpage Kedai Jersi Bola Online Untuk Dijual

    PM sy juga bro....kalau still available for sale!
  10. Riyzal

    Profesional Fan Page design...must see!!...tawarn untuk 7 orang sahaja..cantik kew???

    saleletter produk kecantikkan. Beauty cream.
  11. Riyzal

    [Sumber Rujukan Surat Jualan Anda!] Web Team Pemikat kini dilancarkan!

    Masih available lagi tak offer ini?
  12. Riyzal

    Servis Menulis| Rewrite | Translate | Transcribe BERKUALITI dengan HARGA BERPATUTAN

    Salam bro...ada buat servis saletter untuk produk fizikaltak?
  13. Riyzal

    PMC - Professional copywriting for your business

    Kalau servis saleletter untuk produk fizikal berapa you charge?
  14. Riyzal

    Profesional Fan Page design...must see!!...tawarn untuk 7 orang sahaja..cantik kew???

    Bro boleh buat dengan saleletter sekali tak?
  15. Riyzal

    Upah saya untuk design Fanpage anda (Contoh di dalam)

    Bro boleh sekali dengan saleletter tak. Produk fizikal.
  16. Riyzal

    Akaun Ebay Suspens

    Dari pengamatan aku, selain masalah VERO akaun kita juga mesti bebas dari link atau connection dgn akaun lama yg dah kena suspend tu. Walaupun yg dah kena suspen tu bertahun lamanya. So bila nak register baru make sure semuanya baru termasuk ip address kita.
Top