Search results

  1. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Assalamualaikum Tuan Akmal Adios, Website yang saya senaraikan dalam signature sudah boleh diakses. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di shafina.bazilah[at]ymail.com Terima kasih. DilaWriter
  2. DilaWriter

    Maaf, saya jarang ada di WC. Kalau perlukan apa2 perkhidmatan penulisan atau WP, boleh terus...

    Maaf, saya jarang ada di WC. Kalau perlukan apa2 perkhidmatan penulisan atau WP, boleh terus hubungi saya melalui PM atau email: shafina.bazilahymail.com. Terima kasih.
  3. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Assalamualaikum wbt.. Lama tak jenguk dan update thread ini.. Hehe.. service masih lagi berjalan seperti biasa khas untuk warga wangcyber. anda digalakkan untuk menghubungi saya secara terus melalui email atau PM jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan. segala maklumat boleh...
  4. DilaWriter

    The New Myvi 2011

    Lawa juga myvi baru ni. Tapi hati saya dah terpaut kat Satria NEO pulak.. InsyaAllah boleh promote kat adik & kawan2 :)
  5. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Salam kpd semua warga WC.. Untuk sebarang pertanyaan, free quote atau booking perkhidmatan, sila hubungi saya melalui PM atau email ke shafina.bazilah[at]ymail.com. Anda juga boleh rujuk First Post bagi mendapatkan maklumat perkhidmatan yang saya tawarkan. Terima kasih :)
  6. DilaWriter

    >>HOT<<JaMaL Dah Berhenti Kerja Sebab IM! IM Punya Pasal :-)

    Makin rancak perkongsian pengalaman dalam thread Tuan JaMaL ni.. seronok pula membaca story2 semua orang. Jadi berkobar2 nak kembangkan lagi bisnes ni. Huhu.. :)
  7. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Due to overwhelming clients' response both from WangCyber and from outside, I am very sorry to announce that my freelance writing service is closed until further notice. Maaf ya kepada anda yang tak sempat nak grab offer ini. Hehe.. Seperti biasa, kedai akan dibuka semula apabila job yang...
  8. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua :) Mungkin ada yang tak perasan akan tawaran 10% off yang saya 'Up' kan semalam untuk semua service yang saya tawarkan, dari article writing, translation, transcribing dan proof reading. WoW! Banyak tu! Jadi, kepada sesiapa yang berminat, sila ke Page 1...
  9. DilaWriter

    >>HOT<<JaMaL Dah Berhenti Kerja Sebab IM! IM Punya Pasal :-)

    InsyaAllah.. tak ada masalah :)
  10. DilaWriter

    >>HOT<<JaMaL Dah Berhenti Kerja Sebab IM! IM Punya Pasal :-)

    Tulis ebook? Yep, ada - dalam BM dan BI. Itu salah satu service yang wajib disediakan kalau buat freelance writing! Bulan ini saya buat (mega) sale, En JaMaL. semua services saya diberikan 10% off :)
  11. DilaWriter

    >>HOT<<JaMaL Dah Berhenti Kerja Sebab IM! IM Punya Pasal :-)

    aha.. pakar translate ye? hehe.. alhamdulillah.. sekarang pun saya dah buat freelance secara full time dah 7 bulan. memang hari tak selalunya cerah, burung-burung tak selalunya berkicau. penting ada plan short term, mid term dan long term untuk success dalam apa yang kita buat. macam yang En...
  12. DilaWriter

    >>HOT<<JaMaL Dah Berhenti Kerja Sebab IM! IM Punya Pasal :-)

    Wahh.. dah lama saya tak join perkembangan IM2 di WC.. Tau-tau En JaMaL start thread perkongsian pengalaman! MESTI SUBSCRIBE!! Hehe..
  13. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Salam kpd semua warga WC.. BERITA BAIK KEPADA SEMUA!! Sepanjang (baki) bulan April ini saya dengan sukacitanya ingin tawarkan.. Service yang saya tawarkan termasuklah: --> Freelance Writing --> Translation --> Transcription (Penukaran Audio/Video kepada bentuk teks untuk...
  14. DilaWriter

    tiba masa man utd balas dendam ngn chlsea

    tak sabar pula nak tunggu UCL last 8 mula. nampak gayanya Barca memang bertuah dapat team yang pundit consider sebagai yang paling lemah. tapi... jangan over confident sudey.. :)
  15. DilaWriter

    Memperbanyakkan LIKE page facebook anda? ^_^

    Nak join jugaklah.. Sudi-sudikanlah eh.. Thanks! :) Tips Penulisan Bebas
  16. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Assalamualaikum semua. Just nak maklumkan kepada anda bahawa servis yang saya tawarkan (freelance writing, translation, proof reading, transcribing MP3/video to text) masih wujud. hehe.. Cuma tak berkesempatan nak jengah selalu ke forum wangcyber memandangkan ramai customer berulang cari saya...
  17. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Salam Tuan KH, Terima kasih atas link yang diberikan. InsyaAllah bila tugasan freelance yang lain dah selesai, saya akan cuba memohon untuk menulis untuk Tuan ya. :) Dila
  18. DilaWriter

    [HELP] Masalah Blogging Guna Macbook

    Salam sejahtera.. Harap ada yang boleh bantu. Baru-baru ni ada rakan saya tak boleh nak upload image di blog WordPressnya. Tapi bila saya try satu test post, dapat pula image tu upload & display dalam blog tu. Rupanya masalah tu berpunca dari Macbook yang dia gunakan. Jadi, soalan saya: 1...
  19. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    10 Langkah Menjadi Penulis Yang Lebih Baik Salam sejahtera semua. Tahu tak yang sebenarnya semua orang boleh menjadi penulis dan menjadi penulis yang lebih baik walaupun mereka tak mahir menulis? Ya, betul.Ini saya ingin kongsikan satu entri yang saya jumpa di Copyblogger.com tentang 10...
  20. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Salam faris_jayz, Ya, mana boleh lupa pengomen yang rajin menulis macam awak. tengok cara tulis komen pun dah tau memang kaki writing. hehe.. :) Alhamdulillah sekarang business makin ok. client pun dah makin meluas sampai berapa kali nak pergi bercuti pun tak sempat-sempat lagi. huhu.. apa-apa...
Top