Search results

  1. mCrew

    Ada sesiapa yang tahu mengenai Warrior Forum?

    Assalamualaikum / Salam sejahtera, Nak tanya ada sesiapa disini tahu dan pernah sertai Warrior Forum? Atau sesiapa pernah membeli / menjual WSO disana? Saya ada buat undian di atas, minta tolong undi. ---> boleh pilih lebih dari satu pilihan Terima kasih banyak-banyak ;)
  2. mCrew

    Iklan Murah Di Signature Saya

    Assalamualaikum / Salam sejahtera, Salam hormat kepada semua warga WangCyber. Bagaimana dengan perancangan untuk tahun 2010 anda? Saya kira pasti ramai yang sudah mencongak-congak dan memikirkan strategi perniagaan masing-masing untuk tahun 2010 kelak. Sempena penutup tahun 2009...
  3. mCrew

    Siapa tahu company web hosting mana tawarkan diskaun .my sebanyak 50%?

    Salam Pagi, Siapa tahu company web hosting mana tawarkan diskaun .my sebanyak 50%? Hari tu saya ada perasan iklan. Tapi dah lupa kat mane. Sesiapa yang tahu tolong beritahu ye. :) Terima kasih.
  4. mCrew

    [VIDEO PANAS] Cara-cara paling selamat elak terkena H1N1

    Tadi aku jalan-jalan di Youtube terjumpa lah satu video nie. Tentang cara-cara paling selamat nak elakkan terkena H1N1. http://www.youtube.com/watch?v=ngaw40fm8Cw :)
  5. mCrew

    Seminar Asas Perniagaan Internet Percuma oleh Raja Kamil

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Anda pernah dengar mengenai perniagaan internet? Ingin menambah duit poket anda? Ketahuilah Rahsia USD$50 Sehari. Semua itu tidak mustahil!!! Bersempena dengan Peers Canival II, University Peer Group menganjurkan satu seminar mengenai perniagaan...
  6. mCrew

    Siapa Boleh Bagi Review Mengenai Pakej Video Lisa Hilmi?

    Assalamualaikum / Salam sejahtera, Warga WC sekalian. Ada sesiapa yang telah mengikuti kelas Pakej Video dengan Lisa Hilmi tak? URL: Duit - Pakej Video Bagaimana Saya Menghasilkan RM4329.60 Dalam Masa 3 Hari Melalui Youtube | lisahilmi.com Saya nak review dari anda bagaimana program...
  7. mCrew

    NiagaKit dihina???

    Fuhh.. kontoversi betul tajuk nie.. tapi boleh check di cnie... Perkara yang membuatkan korang sangat ketinggalan zaman [at] justkhai{dot}com - Smuftastic blog by Khai | Founder of Scukz [bukan link affiliate, link ke justkhai. com] hanya orang yang tak tahu apa kandungan sebenar...
  8. mCrew

    Masih relevankah SEOkan laman web dengan submit ke web directory?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Semua tahu salah satu cara untuk meningkat backlink ke website kita ialah dengan cara submit ke laman directory. Tapi masih relevankah cara ini? Sesiapa yang ada pengalaman boleh kongsikan dekat sini ye. Terima kasih banyak-banyak. :) Muii
  9. mCrew

    Hebat!!! - Pakej-Pakej Permanent Links Untuk Dijual

    Perkara ini tidak akan berlaku lagi... 100? atau 200? atau 500 sekalipun? Itu bergantung pada anda! Permanent Links ke Laman Web Anda pada Harga Terendah! Sangat menarik kan? Ya, sudah pasti! Ini pasti menjadi jual beli terbaik antara kita berdua yang tentunya anda tidak...
  10. mCrew

    New Marketing Medium: Advertorial Magazine

    Assalamualaikum... ini satu lg survey dari sy. sebelum nie sy ada buat survey mengenai 30 hingga 50 org pelajar universiti bersedia lakukan apasaja untuk anda!!! tetapi masa tidak mengizinkan kerana sgt hampir dgn final exam. kali nie sy dtg lg dgn satu idea baru utk memberi peluang...
  11. mCrew

    Tawaran Hebat: 50, 60, 100, anda pilih berapa banyak Permanent Links ke website anda!

    Assalamualaikum / Salam Sejahtera. Hari ini sy akan tawarkan tawaran yg sy telah war-warkan sejak kebelakangan ini. Tawaran itu ialah:- 50, 60, 100, *anda pilih* Permanent Links To Your Website at Cheap Prices About Our Permanent Links Sales 1. It’s guaranteed that your website...
  12. mCrew

    The Death of Network Marketing - dpt RM0.85 setiap kali org download bwh anda

    Assalamualaikum semua warga WC, Asmuii here... :) I just got an email about Ellie Drake's and Mike Filsaime's Free Report called - "The Death of NetworkMarketing" I will admit, like you may also be feeling now, that I thought it was some hyped up offer to get me to buy something... ...Turns...
  13. mCrew

    50 hingga 200++ permanent links kepada website anda!!!

    Assalamualaikum... sy akan offerkan service nie kalau ramai warga WC yang berminat. terdapat banyak pakej permanent links listing seperti 50, 80, 100, 150, 200 yang akan sy offerkan nnt. Semua listing adalah permanent iaitu listing akan kekal diwebsite2 tersebut. Listing adalah hanya dari...
  14. mCrew

    30 hingga 50 org pelajar universiti bersedia lakukan apasaja untuk anda!!!

    Assalamualaikum... Pertama sekali jika anda masih tak kenal siapa sy boleh ke thread Siapakah anda?; sy baru buat post disana supaya kita dpt berkenalan-kenalan dan bertukar-tukar pendapat. ----------------------------------------------------------- Baiklah, sy teruskan agenda iaitu...
  15. mCrew

    Norfara, kau buat ku bingung!!!

    Mood: ngantuk Listening: bunyi kipas kt blkg [read more...] sila klik read more utk bace entri seterusnya dari blog aku nie.. aku bingung lah kawan2.. tolong!!! jgn lupe tinggalkan komen di entri tu. :( - Asmuii p/s: blog msih baru. harap maklum.
  16. mCrew

    Trafik Percuma Untuk Blog Anda; Cepat Sebelum Anda Terlambat

    :D Assalamualaikum / Salam Sejahtera, Sekarang anda boleh mendapat trafik untuk blog anda secara percuma. Menarik bukan? Nak tahu rahsianya? Klik sini cepat ---> Free Blog Traffic!!! <--- Click here now Dengan sistem ini anda dapat bertukar-tukar 'rss' blog anda dengan blog-blog...
  17. mCrew

    Tawaran Hebat & Istimewa: Jualan Permanent Links

    Assalamualaikum / Salam Sejahtera, Kepada semua warga WC, bermula hari ini saya ingin menawarkan anda semua pakej-pakej 'Permanent Links' pada harga yang cukup HEBAT & ISTIMEWA. 'URL' atau 'Link' laman web anda akan disenaraikan di direktori-direktori ini buat selamanya. Ini akan...
  18. mCrew

    Bagaimanakah cara contact company untuk dropshipper?

    Assalamualaikum, Saya ingin bertanya... Bagaimanakah cara contact company untuk dropshipper? Contohnya, sy dah dpt satu company dari Alibaba.com Kemudiaan sy mahu contact company tu untuk jadi dropshipper kepada online store sy. Bagaimana pakar2 di WC melakukan perkara ini? Sy...
  19. mCrew

    Mahu Jual Paypal USD29

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada warga WC, Saya nak jual paypal fund sebanyak USD29. Saya perlukan satu pembeli untuk exchange dari USD ke RM. Cara pembayaran melalui CIMB atau pun Maybank. Rate: USD1 = RM3.35 Cara menghubungi: - melalui PM - MSN @ Yahoo Mesengger...
Top