Search results

  1. spender_man

    Pengalaman Mengajar / Buat kelas sendiri. Cerita la sikit kat sini

    Saya tau ramai pernah mengajar / buat kelas sendiri kan? boleh bagitau macam mana persediaan sebelum buat kelas ? modul atau apa-apa la..nak kene amik lesen dulu ke kalau mengajar ? camne korang keluarkan sijil ? sebab saya rasa macam nak buat kelas 3D&Interior Design. Sekarang ni memang tengah...
  2. spender_man

    Siapa jual kapas kusyen online atau kilang

    sape2 tahu x kat mana jual kapas?? online pun ok..nak buat untuk kusyen sofa..sebab mak aku mintak sofa baru..aku nak jimat buat sendiri je..haha..ada tau mana2 kilang kapas bgitau eh online atau kilang..aku duk johor..sekian
  3. spender_man

    Iklan wangcyber , immortal style..hancor !!

    http://www.youtube.com/watch?v=hjU0Kbm9Pcs
  4. spender_man

    Tiada portfolio..Saya nak buat servis design percuma

    delete*******************************
  5. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    hah..pc lembab??boleh la cuba kaedah ni..saya tahu ramai yang dah tahu..ni untuk mereka yang belom pernah cuba..saya dah try..memang laju..kelajuan up sampai 40% (rasenye la)..kaedah ini untuk sesiapa yang memiliki wood pc..bahasa kasar KOMPUTER BURUK..hahaha..ok..kita sambung..1st skali carilah...
  6. spender_man

    Ada nak sewa tanah

    ada sesiapa yang nak sewakan tanah??tolong la..dah lama mencari ni..buat penanaman..msg,0167204657
  7. spender_man

    Menceburi perniagaan emas

    salam..saya mahu menyimpat aset emas..tetapi mungkin ilmu dalam bidang emas ni cetek..saya ada rakan yang ingin menjual emas dalam 50g=RM8k kepada saya..harap para IM kat sini boleh beri sedikit pandangan dan nasihat kepada saya..saya tahu semua disini hebat2 belaka..tq :)
  8. spender_man

    bagi sesiapa yang hendak buka megaupload atau sebagainya

    kalau bukak youtube pun jadi laju..saya rasa untuk streamyx sahaja..try ler..ubah DNS bawah ialah cara2nya Wireless Network Connection Status --> Properties --> Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) --> Properties --> Use the following DNS Server addresses --> Preferred DNS Server =...
  9. spender_man

    laman web gov kene hack lagi

    http://www.tourmalaysia.com.my aq baru lepas buka..ni group hacker dragonforce..aq join diowang kat facebook..tengok2,laman web ni dah kene..rasa nak ketawa pon ada..hahahaha..tujuan mereka nak gov kembalikan hak untuk download pirate..tgk la sendiri laman web tu..hahahaha
  10. spender_man

    boleh promote diri kat sini tak??

    Hehe..saya dengan bangganya mengishtiharkan bahawa,saya penganggur terhormat...saya dengan xmalunya ingin minta kerja dengan para usahawan disini yang bijaksana..aq baru lepasan kolej,xde kerja ni..boleh mintak kerja?? sebulan Rm10 pon saya sanggup ambil..ajar saya bagaimana cara untuk...
  11. spender_man

    Siapa yang dapat msg berbunyi begini?

    Hari ini 8/12/2010,pada pukul 1.30..aq sedang makan dengan ayah ku..kami duduk bersebelahan..tiba-tiba,aq dapat msg berbunyi begini :- "From +6285341795409 tlg belikan Ayah topup rm.30 Ni No bru Ayah.0178398723 ayah lg ad masalah kat balai polis, Ni Hp kawan aq memnjam tak payah dlu tlpn...
  12. spender_man

    Siapa ada ps3??

    :( Waaaa...tolong..sapa ada ps3,tukar la game ngn aq..1 game rm 30..mahal..dwit xde..aq ade ninja gaiden 2,God of war III,Mafia ngn Final fantasy 13..Tukar woi..waaaa
  13. spender_man

    Bukan nak promote..untuk kawan2 yang nak timba ilmu

    saya cuma nak kongsi sedikit ilmu saya yang cetek ni..nak kongsi sama2 kat blog saya..ty :D http://www.horayy.blogspot.com
  14. spender_man

    Saya hebat adsense..yeah

    Aq xkisah la sebab aq x hirau sangat pasal adsense ni..kalau yang kerja teruk2 hasilnya macam ni,agak2 macam nak tumbuk ark pc korang?? :D
  15. spender_man

    salam..ni ade hadiah dari kawan untuk warga wc..hehehehehe

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs222.snc4/38458_1348576240778_1422499665_30878980_89280_n.jpg http://killerjo.net/ :p
  16. spender_man

    ada sesiapa boleh tolong ajar saya tentang mysql dan easyphp

    sape2 ade buat kursus tentang wat database web,boleh x bagi info tentang nye??ty:)
  17. spender_man

    hello trader forex

    kat sini xde ke yang dok jb?? boleh la ajar sy forex..face to face..berminat sangat ni
  18. spender_man

    Salam semua

    Ape khabar..saya sebenarnye telah bertukar hak milik account kakak saya ni..dan saya adik lelakinye..dia dah xmain forum ni..so dia bagi saya acc ni..katenye baguz forum ni..hope dapat tunjuk ajar dari semua..semua orang business ye disini??..coz sebelum ni saya main forum carigold..sane otai...
  19. spender_man

    korang2..artis mane yg korang paling minat??

    artis mane korang paling minat dan besh?? bgi la tau...sebenarnya,saya ketandusan idea nak letak artis yg mane satu kat blog saya..hehe makluml la,junior adsense.. just nak test je.. hope kowang dapt tolong.. mekacih :)
  20. spender_man

    'Rasul Melayu' akhirnya ditahan Jais

    ABDUL Kahar Ahmad Jalal rasul melayu.. bweekk ni blog baru dye http://rasulmelayu.blogspot.com/ p.s:/ mak cakap,rasul yang terakhir ialah nabi muhammad..tiada rasul lagi lepas itu..kalau ada,itu rasul auta..
Top