Search results

  1. DilaWriter

    [HELP] Masalah Blogging Guna Macbook

    Salam sejahtera.. Harap ada yang boleh bantu. Baru-baru ni ada rakan saya tak boleh nak upload image di blog WordPressnya. Tapi bila saya try satu test post, dapat pula image tu upload & display dalam blog tu. Rupanya masalah tu berpunca dari Macbook yang dia gunakan. Jadi, soalan saya: 1...
  2. DilaWriter

    Common Reasons to Hire a Personal Trainer

    Salam.. Saya tahu kat sini ada yang minat pergi gym tapi tak tahu macam mana nak work out dengan sendiri. Dalam artikel yang saya tulis di EzineArticles.com, saya ada kongsi sebab-sebab penting dan logik kenapa khidmat personal trainer diperlukan untuk anda mendapatkan hasil yang...
  3. DilaWriter

    WC Premier League & WC H2H League Kembali Bersama FantasyPremierLeague!!

    Salam semua... Memandangkan masa world cup yang baru lepas ramai warga WangCyber yang join Astro Fantasy Football, untuk season English Premier League season ni saya dah daftar league untuk kita semua join.. Nama league saya letak sempena nama forum ni iaitu: WC Premier League (classic...
  4. DilaWriter

    Personal Thank You To WC

    Salam kpd sume warga WC.. Kat sini saya nak ucapkan berbanyak2 terima kasih especially kat Wangcyber dan sume warganya kerana memberi peluang dan membuka pintu rezeki saya walaupun baru 3 bulan saya menapak kat sini. Mula-mula saya was-was lepas rakan baik saya mencadangkan agar saya...
  5. DilaWriter

    Jawatankuasa masjid kena tindakan

    Dah makin berani dah pulak ahli politikus bukan Islam ber"khutbah" kat dlm dewan solat masjid.. yg diambil tindakan hanye AJK masjid. abes, ahli politikus tu?? hmm.. sape yg nak dipersalahkan??
  6. DilaWriter

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Salam kpd semua warga WC.. Untuk sebarang pertanyaan, early booking atau apa sahaja, sila hubungi saya melalui PM atau email (shafina[dot]bazilah[at]ymail[dot]com). Terima kasih. Sila rujuk senarai di bawah untuk mengetahui service yang saya tawarkan: Freelance Writing: Company Profile...
Top