Search results

  1. spender_man

    Pengalaman Mengajar / Buat kelas sendiri. Cerita la sikit kat sini

    orait boss..boss pernah mengajar ke sebelum ni?? ke sedang mengajar?? :)
  2. spender_man

    Pengalaman Mengajar / Buat kelas sendiri. Cerita la sikit kat sini

    thakz rizwan..tapi kalau kita nak buat sijil , nak kene mohon mana2 lesen ke , atau xkisah ? kalau abg xkisah boleh saya nak tgk contoh sijil dari company abg ?? hehe :)
  3. spender_man

    Pengalaman Mengajar / Buat kelas sendiri. Cerita la sikit kat sini

    ohh..jadi abang sediakan tempat tu , brape sewanya ? ke memang company abg tu tempat mengajar ? limit student slalu amik brape orang?
  4. spender_man

    Pengalaman Mengajar / Buat kelas sendiri. Cerita la sikit kat sini

    Saya tau ramai pernah mengajar / buat kelas sendiri kan? boleh bagitau macam mana persediaan sebelum buat kelas ? modul atau apa-apa la..nak kene amik lesen dulu ke kalau mengajar ? camne korang keluarkan sijil ? sebab saya rasa macam nak buat kelas 3D&Interior Design. Sekarang ni memang tengah...
  5. spender_man

    Perokok Tegar & Ramadan

    ala bro..amik je sebatang..xpe..sebatang je..hahaha..sedap woo isap..pehh..lupa segala masalah >:)
  6. spender_man

    Siapa jual kapas kusyen online atau kilang

    sape2 tahu x kat mana jual kapas?? online pun ok..nak buat untuk kusyen sofa..sebab mak aku mintak sofa baru..aku nak jimat buat sendiri je..haha..ada tau mana2 kilang kapas bgitau eh online atau kilang..aku duk johor..sekian
  7. spender_man

    Senarai Designer

    Nama: Amin adli No. Tel (jika mahu):016-7204657 Emel: [email protected] Username Forum WC: spender_man Laman Web Portfolio atau Servis: ~tiada Pengalaman (jika ada): 1 tahun Kepakaran atau Bidang Kerja: Bekerja sebagai Interior Design dan Kepakaran menggunakan 3Ds max +...
  8. spender_man

    Iklan wangcyber , immortal style..hancor !!

    boleh..tapi saya buat xda la kreatif mana.. :D
  9. spender_man

    Iklan wangcyber , immortal style..hancor !!

    tula..sikit jer..lagipun xda la nak usaha sangat nak buat..sampai detail main sound effect..hehe
  10. spender_man

    Iklan wangcyber , immortal style..hancor !!

    http://www.youtube.com/watch?v=hjU0Kbm9Pcs
  11. spender_man

    Tiada portfolio..Saya nak buat servis design percuma

    delete*******************************
  12. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    baru2 ni ada pergi juga..dia dah tukar balik..dan dia block MAC address fone saya..so saya xboleh on9 kat situ..tapi saya xmengaku kalah..saya bawak laptop dan unnable balik nombor MAC saya..hahaha..mana tahu kalau dia buat hal lagi..senang ler nak protes
  13. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    oppss..sebelum terlajak,harap semua maklum..pendrive tu kita xjadikan sebagai "ram"..cuma fungsi nya sahaja sebagai ram..apa itu ram??ram adalah pemindahan data buat sementara waktu..ermmm..xyah la sampai beli pendrive baru..curi jer sapa2 punya pendrive,kemudian jadikan booster..saya takut...
  14. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    abg guna external hard disk ke??kalau external xboleh la guna
  15. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    tula..mende sangat2 simple..dulu pun aku xtau..cari2,rupanya buat ni jer..walaupun xselaju mana,tapi enjoy :)
  16. spender_man

    Jadikan pendrive anda sebagai "Ram ke-2"

    hah..pc lembab??boleh la cuba kaedah ni..saya tahu ramai yang dah tahu..ni untuk mereka yang belom pernah cuba..saya dah try..memang laju..kelajuan up sampai 40% (rasenye la)..kaedah ini untuk sesiapa yang memiliki wood pc..bahasa kasar KOMPUTER BURUK..hahaha..ok..kita sambung..1st skali carilah...
  17. spender_man

    Ada nak sewa tanah

    ada sesiapa yang nak sewakan tanah??tolong la..dah lama mencari ni..buat penanaman..msg,0167204657
  18. spender_man

    Menceburi perniagaan emas

    salam..saya mahu menyimpat aset emas..tetapi mungkin ilmu dalam bidang emas ni cetek..saya ada rakan yang ingin menjual emas dalam 50g=RM8k kepada saya..harap para IM kat sini boleh beri sedikit pandangan dan nasihat kepada saya..saya tahu semua disini hebat2 belaka..tq :)
  19. spender_man

    bagi sesiapa yang hendak buka megaupload atau sebagainya

    uiihh..cmne nak delete thread ni??
Top