Search results

  1. titaniumhijau

    Kemana Otai Saifulsham menghilang..?

    ada je. kena rajin cari.
  2. titaniumhijau

    Masalah Besar Blogger

    blogspot penin setting. tapi dah siap setting..tinggal blah camtu pun takpe. kekadang..artikel tahun 2011 pun rank cantek kat atas. sampai tak faham aku apa faktor dia leh dok atas walaupun tajuk ntah hape dan keyword cam hancuq aje. haha..
  3. titaniumhijau

    Cerita Bolasepak Malaysia Awal Tahun 2015

    aku dah cakap..saiz badan dan ketinggian tu penting. Tapi kekadang, bila dah ada satu dua yang saiz badan bagus dan tinggi tu cukup..skill hancuq dan jenis yang cepat mengalah. senang cakap.. macam mustahil untuk Malaysia masuk Piala Dunia. Jauh sekali dapat no.2 dalam Piala Asia. tapi aku...
  4. titaniumhijau

    Linkbucks VS Shortest VS Adfly - Mana Yang Terbaik?

    linkbucks dan adf.ly. dua-dua masih bayar aku sampai hari ini.
  5. titaniumhijau

    Perniagaan HARAM Yang Kita Mungkin Tak Tahu Haram

    rajin membaca, rajin membaca. agar tak sesat sentiasa.
  6. titaniumhijau

    Malaysia Website Awards 2015

    tahun ni punya. dia pilih setiap bulan. hujung tahun nanti..dia "kira" la siapa paling layak menang. yang paling tak best.. semua blog mesti content "english".
  7. titaniumhijau

    4 tips simpan duit

    gua takde cucu. so, gua kiranya selamat.
  8. titaniumhijau

    4 tips simpan duit

    gua takde cucu. so, gua kiranya selamat.
  9. titaniumhijau

    3 Cara Efektif Pemasaran Yang Sering DiAmalkan Oleh IM

    biasa gua guna blog aje. facebook tu backup sampingan je.
  10. titaniumhijau

    Liga Malaysia Kini Makin Suram

    ntah. diorang wat dek je sekarang. sebab tu..walaupun astro banyak ulang sana-ulang sini.. sesuai untuk orang macam aku yang selalu miss tengok live bola atau rancangan lain. berbaloi gak sebenarnya langgan astro ni.
  11. titaniumhijau

    Hari sesuai potong kuku

    biasa malam jumaat. suruh bini potongkan je.
  12. titaniumhijau

    Program Affiliate Malaysia yg masih aktif

    1. klikjer.com (Shuth wangcyber) - senang nak wat sales 2. ashadee.com (Gobala n da geng) - senang nak wat sales 3. jobdirumah.com (Fadhli n da geng) - senang wat sales. 4. taskv.com (Fadhli gak) 5. agenaffiliate.com (Fadhli gak) 6. Aztetic.my (Ammar Zahar punya) - produk tak banyak tapi high...
  13. titaniumhijau

    Apa itu best mobile???

    ya. makin bertambah dan meriah. tapi gua still stick dengan celcom dan digi.
  14. titaniumhijau

    Liga Malaysia Kini Makin Suram

    ohh..macam gitu rupanya ye.
  15. titaniumhijau

    100 hari MH370: Kehilangan masih dianggap misteri

    sedih. tapi aku tetap nak tahu gak kenapa boleh jadi macam ni.. nak tak nak, kena la tunggu kotak oren tu dijumpai.
  16. titaniumhijau

    Masalah Besar Blogger

    diorang takut macam-macam benda. dengan ultraman pun takut.
  17. titaniumhijau

    Smartphone Terbaik Bawah Harga RM1k

    banyak. asus zenfone pun ok gak. lenovo dan memacam lagi. samsung 2nd hand pun banyak yang bawah 1k punya harga.
  18. titaniumhijau

    Bagaimana Membuat Screen Shot Pada Handphone Android Tanpa Software Atau Aplikasi

    note 2. guna pen dia aje. tekan button dia. setel.
  19. titaniumhijau

    Apa itu best mobile???

    dari banyak segi, best lebih better dari tone excel. tapi..lom launch lagi.
  20. titaniumhijau

    Liga Malaysia Kini Makin Suram

    payah la bila takde live nih..
Top