Search results

  1. titaniumhijau

    Silver Spoon - Dah baca dan tonton?

    Berapa ramai yang dah pernah baca manga atau tonton anime tentang Silver spoon? Apa pendapat korang? Best atau tidak?
  2. titaniumhijau

    Kupon murah dari Godaddy lagi. 1 dollar punya..

    Aku baru tau tadi. SO, korang boleh cuba kalau nak. Ada yang dapat guna kupon ni, ada yang tak dapat. So, cuba ajelah.. kupon = Holiday99 Harganya cuma 1 dollar (Additional 18-cent ICANN fee applies.) Total = $1.18. Harga cam biasala... OK. terbukti. Leh pakai kupon nih.. Ok. Bagi yang ada...
  3. titaniumhijau

    Bonus untuk Teknik Pemasaran Email dari Titan

    Satu lagi soalan yang bermain dalam otak aku beberapa hari lepas. Ini salah satu soalan yang ditanya oleh kawan-kawan aku yang aku rasa memang agak ghairah untuk mengetahui tentang perniagaan internet dan juga usahawan internet yang sedang semakin popular dikalangan rakyat Malaysia. Jika kita...
  4. titaniumhijau

    Wanted: Install Affiliate program di Web Jualan

    Salam semua. Disebabkan aku ada kekangan masa untuk install affiliate program kat web jualan aku. Aku nak minta tolong sesiapa yang tahu dan berpengalaman untuk install sistem affiliate tu kat web jualan aku. Jadi, sila tawarkan harga, berapa jam/hari boleh siap dan juga contoh website...
  5. titaniumhijau

    Pay Per Lead terbaru dari Russell Brunson: 12Month Internet Millionaire

    Hari ini aku dapat email dari seorang internet marketer yang agak aku suka. Beliau adalah Russell Brunson. Aku rasa korang masih kenal beliau kan? Beliau juga yang buat program Pay Per Lead IM-Myth dulu. Masih ingat dan aku telah menerima komisen yang lumayan ketika itu. Dan kini, beliau muncul...
  6. titaniumhijau

    Pay Per Lead TERBARU - Beverhills Traffic Report

    Hari ini aku dapat email dari Justin. Dia bagitau yang ada 2 orang mamat baru je buat Pay Per Lead. nama ownernya ialah Lance Tamashiro. Kali ni 1 dollar persignup. Jadi, better korang signup dan promote secepat mungkin. Leh register kat SINI So. sama method macam PPL yang lain...
  7. titaniumhijau

    Panduan TNX 2009 - Open For Sale

    Assalamualaikum dan Apa khabar semua. Akhirnya salah satu projek ebook telah berjaya dihasilkan dan ianya merupakan salah satu cara menjana pendapatan di internet yang pastinya mungkin menarik hati anda untuk memilikinya. Produk kali ini adalah Laporan Edisi Siasat - Panduan TNX 2009...
  8. titaniumhijau

    2 Job Baru dan 20 orang diperlukan sahaja

    Aku rasa korang mesti masih ingat 3 job yang aku berikan beberapa minggu lepas bukan? Aku cuma mahu buka lagi dua peluang untuk job baru dan 3 job yang lama bagi sesiapa yang belum pernah buat job tersebut. ------------------------- 3 job lama tersebut : Projek PD - thread asal Projek...
  9. titaniumhijau

    Projek OC - 5 Beta Tester Berbayar Diperlukan

    --------- Projek OC --------- Ok. AKu ada 1 job lagi untuk korang. Tapi aku cuma hendak ambil 5 orang sahaja dulu. Sebab apa aku nak 5 Beta Tester sahaja dulu? Aku sedang test satu lagi benda baru aku jumpa. Bayaran akan aku buat melalui paypal, maybank dan cimb sahaja. Harap maklum...
  10. titaniumhijau

    Saya ada 1 job untuk 5 orang sahaja [Projek TB]

    -- Projek TB -- Ok. AKu ada 1 job lagi untuk korang. Tapi aku cuma hendak ambil 5 orang sahaja dulu. Sebab apa aku nak 5 orang sahaja dulu? Aku sedang test satu benda baru aku jumpa. :) Siapa cepat, dia yang dapat. Bayaran akan aku buat melalui paypal, maybank dan cimb sahaja. Harap...
  11. titaniumhijau

    Saya ada 1 Job untuk 5 orang sahaja!

    Ok. AKu ada 1 job untuk korang. Tapi aku cuma hendak ambil 5 orang sahaja dulu. Sebab apa aku nak 5 orang sahaja dulu? Aku sedang test satu benda baru. Jadi, siapa yang nak job nih. Sila cepat PM aku atau reply kat sini. Aku akan bagi guidelines dan apa yang diperlukan. Siapa cepat, dia...
  12. titaniumhijau

    Dapatkan Laporan Percuma dari Lemonadehere.com

    The Traffic Tips Reports dari Lemonadehere.com ini merupakan salah satu report atau laporan percuma yang membantu anda mengenal apa itu trafik dan mengetahui tip-tip untuk mendapatkan trafik untuk website dan blog anda. :o Malah mereka juga menawarkan peluang untuk buat duit melalui program...
  13. titaniumhijau

    Dapatkan Report Report Rahsia Titan dengan Tawaran OFF 30%!! sempena Bulan Ramadan!

    Untuk tawaran OFF 30% ini, kami telah bersetuju untuk mengurangkan harga asal Report Edisi Siasat Salah Satu Pendapatan Titan daripada RM30 ke RM20 sahaja. Maklumat lanjut dan testimonial dari pembeli anda boleh baca di thread asal kami di sini ...
  14. titaniumhijau

    Tawaran Untuk Bakal Pembeli Ebook RAhsia Penggunaan CMD

    Produk yang kita akan bincangkan hari ini adalah produk yang dikeluarkan oleh Dr. CMD. Beliau telah berjaya memecahkan kebuntuan produk IM lokal yang terlalu asyik dengan e-book dan penjualan tools sahaja. Kali ini, produk yang agak pelik ini berasaskan CMD.exe. Dengan Rahsia Pro Penggunaan...
  15. titaniumhijau

    Laporan Percuma: The Death of JV Giveaways

    Hari ini, aku semak email dan dapat satu pertanyaan. Diorang tanya aku pasal satu JVGiveaway. So, aku register dan semak apa yang patut. Nampak macam menarik sebab diorang baru je launch semalam. Korang tau kan apa nama Giveaway ni? The Death of JVGiveaways was Launched! Sekarang, kita dah...
  16. titaniumhijau

    Dapatkan Report Edisi Siasat: Pakej Item107-ESTune

    Tempat: Meja Warna putih yang sudah kusam Sumber: Laptop Fujitsu Mobile Exprimo V5535 Lagu: Bila Cinta - Mila AF6 Hari ni saya ingin menawarkan 2 buah report edisi siasat hasil pengalaman dan kajian saya sejak tahun lepas dan juga beberapa bulan lepas tentang cara mengaktifkan akaun paypal...
  17. titaniumhijau

    Report Edisi Siasat Salah Satu Pendapatan Titan

    JIka anda berminat untuk mendapatkan salah satu report yang boleh membantu anda mendapatkan pendapatan untuk tempoh yang lama. Anda boleh mendapatkan report ini yang kami tulis khas untuk anda. Newbie atau Otai juga boleh memiliki report Edisi Siasat ini jika anda mahu. Program ini kurang...
  18. titaniumhijau

    Siapa Mahu Dapat T-shirt EWealth?

    Sumber: Dari blog Earncent.com Aku terjumpa satu site yang bakal bagi kita hadiah jika kita menyempurnakan satu tugas yang mudah. Website apa itu? Ianya sejenis forum yang membincangkan hal-hal tentang perniagaan, affiliate, make money online, diskusi tentang macam2 lagi la. Aku rasa ramai...
  19. titaniumhijau

    Earncent Review Contest DiLancarkan

    Tajuk Pertandingan : Earncent Review Contest - Sejauh mana anda kenal titan! Fee Penyertaan : Percuma Keperluan : Mempunyai blog. Tak ada blog. Boleh review dekat blog korang di myspace atau friendster. OPen case: Pertandingan ini hanyar dibuka selama 15 hari sahaja. Jadi, 14 Jun 2008...
  20. titaniumhijau

    Open Case: Siapa Mahu Ipod Nano secara Percuma?

    Ok. Lupakan tentang badminton. Kita cerita pasal kisah buat duit pulak. Jika kau orang ada masa malam ini atau bila-bila masa. Apa kata jika kau orang semua cuba jawab daftar dan jawab soalan survey dari website ini. Valued Opinions memerlukan survey daripada anda semua dan untuk jawab soalan...
Top