Search results

  1. Faez

    Verified Paypal Akaun + Verified Ebay Akaun + Vcc Ebay Rege Murah

    g niaga sendiri la bro...wakakakaka
  2. Faez

    Mencari VCC Boleh Reload

    klu nk pm sy..rate semasa. thanks
  3. Faez

    Info produk/Ebook Ebay apa yang terbaik dan berbaloi?

    ade..bg aku produk terbaek yg penah aku ade DVD usahawan ebay berhingus dari sifu Yus.. sampai skrg ilmu yg ade dalam DVD beliau buat aku "terlebih makan".. :)
  4. Faez

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    xpyh la cari fb free da..mmg kompem kne fb manipulation..skrg da kantoi da ngan ebay.. cuba creative sket melabur kat item murah2 untuk dapat kn fb..$1 bleh dpt 10 fb berbayar kalau pandai.. :)
  5. Faez

    My first $1!

    bagus..+ve improvement..good luck :)
  6. Faez

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    xperlu cakap anda bagus..kalau anda bagus isu ni xde..diorg ade hak nk pertikaikn sebab diorg da lame sabar.. settle je cepat-cepat abis cite..
  7. Faez

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    haha..btol²..semua nk makan duit newbie je..sembang x igt.. :p
  8. Faez

    Teknik Rahsia eBay Kini Untuk SEMUA! Bukan Sekadar Teori.

    wah..sifu johan sudah ada di sini..welcome my friend.. :)
  9. Faez

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    nama besar pon buat ta**..ape da..rosak kn reputasi sendiri je.. masa promote bukan maen lagi sembang..haha..pegi daa~
  10. Faez

    Perlu Verified Akaun Paypal Ke?

    klu x verify camne nk wat kua duit tu...kne verify klu nk w/d duit dari paypal ke local bank..
  11. Faez

    " ebay "siapa yang lebih arif ???

    bukan..aku slalu lepak sane.. :)
  12. Faez

    " ebay "siapa yang lebih arif ???

    duk area melaka ke?bleh la lepak2 t.. :)
  13. Faez

    <BERITA BAIK!! Untuk Penggiat Ebay Negeri Sabah dan Sarawak!! > :)

    nk promote ke ape ni?nk promote sila g ke WTS..disini kawasan perbincangan..
  14. Faez

    Policy Baru Ebay , Kena Review Dulu Baru Boleh Listing 10 Item

    bukan bug..mmg random sport check.. :)
  15. Faez

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    jual brg fake tak menipu customer ke.. :)
  16. Faez

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    jgn maen lagi utk acc baru..tgh ade roadblock.. :)
  17. Faez

    [copy this to your wall]

    ala..mende camni jap je..pastu senyap la..da knl sgt permainan mcm ni.. aku mmg x bace utusan..
  18. Faez

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    haha..aku pelik la nape korang suke list mende tu..tak sayang acc ea.. :D xpyh la list mende tu..Luxottica tgh wat roadblock..bazir je acc korang..cari niche lain.. byk lagi kot.. :)
Top