Search results

  1. krolbiz

    Update Gila Daripada Google Adsense!!! Kes: Singapore Pasang Spy di Malaysia?!!!

    Assalamua'laikum, Sejak akhir2 ni korang mesti perasan kan yg Google dah buat update besar-besaran pada produk diorang. Yg pastinya ianya tidak sedikit akan memberi impak pada income internet marketers. Dengan Youtube postingnya yg dah makin bercelaru. Dengan update Hummingbirdnya. Termasuk...
  2. krolbiz

    Hackers Mengganas!!!!!!! Apa perlu Kita Buat Skrg?

    Assalamua'laikum, Saya pening memikirkan macam mana website galaxy s4 saya yg selama ni ok tetiba kena hack. Tapi yg hairannya bila tanya pihak hosting diorang cek, kata ok pulak. Keliru saya... :-/ Bila saya guna browser google chrome utk klik website saya, yg keluarnya bukan website saya...
  3. krolbiz

    "COPEAC.com & Nombor Ganjil??!! - Tolonglah..."

    Salam semua... Ada tak sesape di sini yg pernah daftar dgn company CPA iaitu COPEAC.com ? Saya dah register.. Masalahnya diorang emel saya kata nombor phone saya takleh dihubungi walhal saya dah bagi nombor lengkap dgn kod negara sekali.. (6013XXXXXXX) Diorang suruh saya plak call mereka tapi...
  4. krolbiz

    *** Zero Friction Marketing - Scam?! ***

    Satu lagi produk CPA yg top kat Clickbank. Antara teknik marketing terbagus yg saya tau melalui method ni ialah ia menggunakan Bing (MSN) PPC marketing dan bukannya G.Adwords. Hmm... Saya pon kadang terfikir jugak, adakah berbaloi kalau saya beli produk ni, ada tak sapa2 yg dah beli atau nak...
  5. krolbiz

    ### "Rekod Dunia Dihancurkan..!!" ###

    Apa perasaan kawan2 kalau segala usaha & penat lelah selama beberapa lama diragut dalam sekelip mata..??! Adakah korang akan bangun kembali setelah jatuh atau terus rebah tak berdaya utk berjuang lagi... Begitulah juga dgn lumrah hidup sbg Internet Marketer ni, segala rintangan dan halangan yg...
  6. krolbiz

    Free Domains..!! (.COM)

    Juz nak share dgn rakan2 sekelian... Try survey link ni sblm terlambat. So far ada beberapa teknik yg didedahkan utk dapatkan nama domain dgn percuma! Bukan nama domain .cc @ .co Tapi domains .COM punyer..! ;) >> Free Domains <<
  7. krolbiz

    ****" Belajar PPC - Adwords..!" ****

    Assalamua'laikum & Greetings..! :) Kalau boleh nak tanyakan pendapat sikit, kalau ada rakan2 yg lebih arif. Kat mana ye boleh kita dapatkan ebook /tool terbaik utk belajar buat marketing melalui Adwords / PPC ni..? TQ in advance....
  8. krolbiz

    "Dapatkan Produk Yg Orang Betul2 Nak Beli?!"

    Assalamua'laikum & Selamat pagi.... (2.58am) :) Niat di hati ingat nak mula promote melalui Adwords dgn lebih giat lagi. Cuma... Sekarang ni saya terfikir-fikir macam mana @ kat mana kita boleh dapatkan research/info utk cari produk yg benar2 dikehendaki pengguna / demanded product.. Boleh...
  9. krolbiz

    "Panduan Blog Wordpress..??"

    Ada tak sesiapa sini yg tau di mana boleh kita dapatkan sumber info / tutorial yg lengkap berkenaan blog Wordpress? Terima kasih.....
  10. krolbiz

    "Sape Boleh Tolon Diriku Yg Daif Ini..??" :(

    Assalamua'laikum.... Kalau boleh saya nak minta pandangan sikit dari kawan2.. Macam mane yek?? Katakanla, link subfolder site saya macam ni: http://khairuliman.com/budakbaik.htm So, macam maner nak buang htm tu biar jadi camnie saje; http://khairuliman.com/budakbaik Terima kasih pada...
  11. krolbiz

    Andai Anda Jadi PM..??!

    Kalau ditakdirkan, anda yg jadi perdana menteri, agak2 apa yang anda nak buat yerk..??! Kalau saya, saya nak hidupkan amalan sunnah sbg lifestyle utk rakyat.. :)
  12. krolbiz

    *** "Submit Website Anda Ke 300 SEO & Blog..!!!" ***

    Assalamua'laikum... Hai, I'm back! ;) Hari ni saya nak kongsi dgn kawan2 satu kaedah utk submit laman web/blog korang kepada 300 search engine dan blog. Bagus utk meningkatkan ranking site anda juge di samping mendapat traffic yg lebih targeted utk website anda! Harap kawan2 happy always...
  13. krolbiz

    *** "Expired Domain..?! Huhu... :(" ***

    Assalamua'laikum & salam sejahtera.. Saya cuba nak beli expired domain daripada GoDaddy, tapi bila klik button confirm, asyik dapat Error camni:- "ERROR: You are prohibited from bidding." Hadoi.. Kenapa masalah ni terjadi yek? Atau ada ke tempat lain yg boleh kita beli expired domain...
  14. krolbiz

    "Badminton - LeeChongWei Balas Dendam ke Atas LinDan!"

    Yeszz..! Akhirnya Dato' Chong Wei kita berjaya juga membalas dendam di atas kekalahannya ke atas Lin Dan baru2 nie.. Dengan menang straight set 21-16 21-16 dalam final Swiss Open Super Series di Basle..! :D
  15. krolbiz

    ** "Masukkan RM50 ke Dalam Akaun CIMB & Dapat $5000 Cash Serta Merta!!!" **

    Baru nie, saya temankan kawan saya pergi ke bank CIMB. Dia nak bank-in duit dia sebanyak $50 ke dalam akaun dia, guna buku jer.. Ntah macam mane orang bank tu boleh tersasul masukkan $5000 pulak ke dalam akaun kawan saya nie. Nasib baik la kitorang ni jujur.. So die pon pulangkan la balik...
  16. krolbiz

    Maxis, Celcom, Digi - Mana Best?!

    Saya pakai 2. Satu maxis, satu lagi celcom.. Kiranya yg 1 utk bisnez, satu lagi plak utk personal punyer.. Dalam rangkaian2 telepon yg ada kat M'sia ni yg mana satu korang pakai & apa yg bestnyer..? :rolleyes:
  17. krolbiz

    *** "Macam Mane Nak Buat Proxy Dgn Internet Explorer Yek?" ***

    Assalamua'laikum kawan2.. Ingat nak tanya skit.. Camner yek nak buat proxy menggunakan browser IE..? Firefox saya masalah skit la.. Crash tetibe..
  18. krolbiz

    **** "Sape Sini Yg Layan Games..??!" ****

    Sape kat sini yg hardcore gamers..? Masa saya remaja dulu, rajin gak layan game ni. Lepas habis sekolah dulu, kerja saya main game je manjang. Sampai kepala pun naik pening. Lepas pada keje main game, saya bekerja kat firm arkitek pulak. Antara favourite saya masa tu: Metal Gear Solid...
Top