Search results

  1. aurora ice

    [>>>>>>>> Kursus Video Rahsia Sulit SEO-Taktik Sulit Para OTAI Terbongkar!! <<<<<<<<]

    Kini Rahsia Pakar SEO telah Terbongkar.. Nak tahu Apa Rahsia Larangan itu..? Saya akan dedahkan semuanya di dalam ebook dan juga Video di mana saya akan tunjuk kan bagaimana untuk "SNIPE" pesaing-pesaing website anda di Google.. Apa kelebihan yang terdapat di dalam Kursus Video Rahsia Sulit...
  2. aurora ice

    \('_')/--->>>Teknik CB Zyan TAK Lengkap kalau tak ada BONUS Super Kaw-Kaw ni [$$$]

    Thread ini ditutup. Sila PM saya untuk apa-apa pertanyaan VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV JANGAN LEPASKAN PELUANG TERAKHIR ANDA.. THREAD INI AKAN DITUTUP PADA HARI JUMAAT, 29/4/2011.. Kalau anda membuat pembelian sebelum saya CLOSED thread ini, anda akan perolehi BONUS tersebut beserta semua bonus...
  3. aurora ice

    [*_*] Apa? Jamal dan Razif bergabung tenaga dalam seni %$*@^+. Tak boleh jadi nii..

    Anda terkedu? . . . . Kenapa? . . . . Tak percaya? . . . . Tak apa.. Kalau tak caya yang seminar tu dah sold out, cuba tengok sini pulak... Atau boleh terus baca di salesletter nya di sini, http://pakarebook.com/SeminarEmailMarketing/...
  4. aurora ice

    [SERIUS Peleyk] Saya nak taja Seminar Eksklusif Perniagaan Internet untuk kalian TAPI

    Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh... Hai kawan-kawan.. Dah lama saya tak buka thread di sini.. Bukan apa, beberapa bulan kebelakangan ni, saya menyendirikan diri atas sebab-sebab tertentu.. Jadi, saya nak buat "COME BACK" di persada dunia internet tempatan ini. Sempena itu...
  5. aurora ice

    Siapa tahu bagaimana nak subscribe satu-satu thread di WC?

    As salam.. Maaf la kalau soalan di atas ni mcm nampak tak pandai sgt.. Tapi sy penat dah cari, tak jumpa2.. Macamana ya nak subscribe satu2 thread dan nak lihat update yg ada bila ada post baru di thread tersebut?
  6. aurora ice

    Siapa ada offer bonus utk Clickbank Mania?

    As salam.. Tumpang tanya, kat mana ya nak dapat info berkaitan bonus-bonus Clickbank Mania drp Ammar Zahar? Kat sini saya dah jumpa beberapa orang yang dah mula nak offer bonus. 1. Zyan - Bonus ni sy rasa sngat membantu. Boleh contact zyan sendiri, www.facebook.com/zyanfb atau pm dia kat...
  7. aurora ice

    Boleh elak duplicate email tak bila blast pada email list yg berbeza?

    As salam.. Tumpang tanya sikit boleh.. Katakan lah saya ada beberapa email list dalam niche yg sama.. Tapi saya asingkan mengikut product.. Kemungkinan terdapat org yg sama subscribe dalam beberapa product tersebut. Jadi sy nak tanya, kalau saya blast kepada semua email, macamana nak...
  8. aurora ice

    Macamana nak guna Mac Osx dalam laptop windows? Siapa tau..?

    As salam.. Ha.. Saya nak tanya-tanya, pada siapa-siapa yang tahu.. Macamana yea nak guna Mac Osx yg latest la, now Leopard tu dlm laptop Windows? Apa yg saya pernah cuba, ialah guna vmware. Saya pernah install ubuntu pakai vmware. Haa.. tapi tak pernah cuba lagi dgn mac.. Erm...
  9. aurora ice

    Source untuk koleksi selawat dan doa, video/audio yg beserta lirik dan transkripsi

    Siapa ada atau tahu resource untuk koleksi selawat dan doa, video/audio yg beserta lirik,transkripsi nya sekali..? Mudah sikit nk ikut selawat, sambil dengar, sambil baca. Kalau sapa2 tahu, meh la share.. Moga-moga dapat manfaat bersama.. Salam Maulud Nabi semua :)
  10. aurora ice

    Teknik Awesome Facebook Friends by Aurora Ice - Minat tak?

    http://www.youtube.com/watch?v=CDhpW-5QgQk Sila refer video di atas, maaf ohh, kt ruangan ni tak boleh paste video pulak :( Dan satu lagi, maaf, kali ini, video takda suara :) Sila tonton video di atas terlebih dahulu.. Apa yg boleh kita buat dengan friends yg ramai? 1) Wall post...
  11. aurora ice

    Auto Confirm untuk confirm friends di facebook. Ada sapa-sapa tahu?

    Salam.. Saya ada satu masalah. Masalah saya, saya malas nak klik confirm utk friend request di akaun fb yg sy buat. Ada antara akaun saya, dapat 50 friend request sehari. Sekarang ni, ada yg 500, dan 1000 friend request yg masih belum sy confirm kan. Kalau nak klik satu persatu, sangat...
  12. aurora ice

    Kepada pembuat aplikasi facebook, fb masih terima domain co.cc ke..?

    Ada org bagi tau sy, fb dah tak benarkan pakai domain percuma utk host aplikasi. Apa benar ke..? Jenamaonline? Dihaz? Kawan2 lain? Apa pendapat kalian? Berdasarkan pengalaman latest korang?
  13. aurora ice

    Ada sesiapa tahu, software untuk block orang drp call/mesej fon Sony Ericsson?

    Salam.. Tumpang tanya, sapa2 tahu tak software untuk elak drp orang call dan mesej kita..? Ada orang ganggu, tapi sy ni lurus, mmg tak sampai hati nak ignore. Nak tukar no fon, sayang, no dah lama pakai.. Harap kongsi sapa2 yg tahu :D
  14. aurora ice

    Mari kongsi petua menurunkan kadar bacaan kencing manis. Bantu saya :'(

    Salam.. Ada siapa2 yg tahu petua bagaimana nak turunkn reading kencing manis tak..? Harap boleh la share sama2 ya.. Begini, ayah sy ada kencing manis.. Tp dia mmg control, jaga makan minum. Tapi tempoh hari dia sakit teruk, since then reading kencing manis main2 kat 15-24. risau...
  15. aurora ice

    Siapa tahu IMer mana yang sudah tubuhkan company?

    Salam.. Saya pasti ramai IM-er di sini yg sudah tubuhkan company untuk jalankan perniagaan masing-masing.. Jadi, ingin sekali saya tahu, kiranya kwn2 tahu, IM-er yg sudah tubuhkan company ni. Saya nak hantar resume pada mereka utk buat praktikal :) Harap bantu..
  16. aurora ice

    Mari baca doa akhir tahun dan awal tahun sempena Maal Hijrah :D

    Salam... Haa.. Kini dah tiba tahun baru bagi umat Islam... Di sini sy ingin mengajak diri sy dan kawan sekalian, jomm baca doa akhir tahun dan awal tahun.. Kat sini sy sertakan 1 rujukan. Err, post kat blog tu tahun lepas punya, tapi doanya sama saja tiap2 tahun. Bukan blog sy tau...
  17. aurora ice

    Buat Praktikal dalam bidang Perniagaan Internet

    Salam.. Saya tak pasti ini topic yg sesuai atau tidak, tapi sy nak tanya2, kalau2 ade IMers yg dah ada company sendiri, ada tak yang nak ambil student2 utk buat praktikal.. Sy sedang mencari2 tempat praktikal. Course yg sy ambil pun, based on IT. Jadi, hajatnya sy nk buat praktikal...
  18. aurora ice

    Siapa ada guna Vallen Emailer?

    Siapa ada guna vallen emailer..? Macamana ya kalian setting smtp information..? Ada benda sy nak test.. Anyone..? Sy ade masalah sama macam mamat ni, http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1340646
  19. aurora ice

    Bagaimana nak dapatkan 5000 friends di facebook dengan pantas..?

    Salam.. Ada sesiapa yang tahu, apa cara untuk dptkan 5k kwn di fb dengan pantas..? Saya ada ikut method seperti saudara zuraidi cadangkan di sini, namun, hasil yg sy dapat kurang memberansangkan.. 5k email list kalau upload sekali gus nnti boleh kena freeze dgn facebook. bahaya.. Ada...
  20. aurora ice

    [Duit FREE] RM1 utk job di Facebook, 2minit je nak buat.

    Salam.. Saya ada 1 job bagi sesiapa yang berminat. Tetapi limit hanya beberapa orang sahaja. Selagi saya tak close offer ni, maksudnya job ni available lagi. Tak susah pun.. Dalam 2 minit je dah siap :) 1) Add sy di facebook.. 2) Suggest sy kpd kwn2 anda. 3) Add application sy pulak. Siapa...
Top