Search results

  1. kephal

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    owh menarik ni..pm aku TT..dh ada akaun bitcoins ni tp ada 12sen je hahah
  2. kephal

    Samsung Galaxy Note

    aku hanya mampu bermimpi jer utk pakai huhu
  3. kephal

    Selain says dan churp2.

    yg ni aku dah reg..tp ssh gak nk cari traffic us jer..bro dh bnyk earning ker
  4. kephal

    login wang sahaja pun bleh dapat duit

    aik, ada lg ke loginwang ni..rasanya mcm dah berkubur
  5. kephal

    PTC kini lebih mudah dengan ROBOT software saya, AUTO CLICK AD

    berkesan ker TT..menarik gak ni
  6. kephal

    Rahsia Membuka Pintu Rezeki

    btol2..semua list tu mmg bagus..
  7. kephal

    Kpd pemegang kad kredit - kenapa byr lebih (18% sthn)? @ Ambil Cash Dari Credit Card

    o ok..nak kena topup dlu aa cmni..em Tt lokasi di mana yer..saya kat johor
  8. kephal

    Kpd pemegang kad kredit - kenapa byr lebih (18% sthn)? @ Ambil Cash Dari Credit Card

    limit 4k..dah pakai 3600..cimb..availble 340..bleh ke
  9. kephal

    Jangan minum air putih sambil BERDIRI !

    air yg berkaler takpe plak ker kalau minum berdiri?
  10. kephal

    Apa yang ada dalam MEE SEGERA ?

    aiseh..kena stop makan megi nih..
  11. kephal

    Tagvillage mmg best gila, duit $5 dah jadi $480!!

    dah reg..usya tgk cmner
  12. kephal

    Gambar Usop Wilcha Kahwin

    dia ni baru kawin ke?..ker ni gambo lama
  13. kephal

    Cikgu gila-gila

    biar aa aku tak glamer asalkan tak jadi mcm cikgu nih:-O
  14. kephal

    Rahsia murah rezeki

    em baru tau mydin pasang ayat quran tiap pagi yer..(xpnah masuk mydin pagi2)
  15. kephal

    Pokok dipenuhi sarang labah-labah

    mak aii..brapa ribu lelabah bersarang kat pokok tuh..
  16. kephal

    Al Quran Tetap Dibakar!!! - Penipuan oleh Gereja di Florida

    senang2 jer dorang ni persendakan islam..mentang2 aa ada backing kuat dari amerika..berani aa buat
  17. kephal

    tiba masa man utd balas dendam ngn chlsea

    wah best nih layan..mnggu dpn
  18. kephal

    JAIS cekup pelakon lelaki popular ?

    sapa yer pelakon tuh..
  19. kephal

    Alkisah... Couple budak sekolah

    kisah benar TT ker nih>..?
Top