Search results

  1. anne112

    wifi sesuai untuk cafe

    Ada sesiapa tahu wifi apa yg sesuai nak pasang kt café? Sebab I nanti nak buka café, and boleh jadi port lepak2 so customer boleh guna wifi sekali tapi tak tahu wifi apa yg best n berbaloi..
  2. anne112

    pernah guna tayar yg lain jenama?

    kemarin malam bincang dengan kawan tentang tayar..kebanyakan kawan ku lebih suka Michelin..semua kata jenama ni memang di puncak dalam hierarki utk semua jenama tayar..betul ke ni?agak ragu ..haha ada siapa pernah guna jenama yg lain dari michelin? Macam mana kah prestasi?
  3. anne112

    Jenama tayar yg ko biasa pakai

    kelmarin buat sikit survey kat JB, nampaknya ada banyak kedai Michelin daripada jenama yg lain. Adakah ni bermakna tayar Michelin lebih baik ? Kalau utk kereta yg ko pakai, biasanya tayar jenama ape yg ko akan pilih ?
  4. anne112

    who can withstand slow internet speed on handphone ? I cant!

    i have been using mobile internet for 2 years and until recently i realise my internet speed working super slow.. i thought it is my phone's prob, manatau my friends also same.. cannot load the page nicely and fast.. have to waste lot of time waiting..
  5. anne112

    How to prevent cartilage loss?

    hi all! the cartilage in my knee is wear off faster than others that same age with me due to the injury i had last few years. my ankle is injured during i was playing basketball with friends. my hobby is play basketball lah but not i cant play it often. i was diagnosed with OA by X-Ray when i...
  6. anne112

    newbie masuk menghadap

    hi, saya newbie kat sini. merdeka!
Top