Search results

  1. desa1

    Pelaburan Emas kat Bank bank

    Salam dan salam sejahtera... Sekarang ni pelaburan Emas /dibeli dinar/diharm dll...menjadi insan berlumba utk memiliki emas samaaada secara maya /fizikal. Soalan saya Saya lebih berminat utk melabur secara maya di dlm bank saja spt public bank gold inversment account /Maybank gold...
  2. desa1

    Try hpa cara online pulak

    Assalamualaikum dan Salam ukhwah Saya nak perkenalkan satu bisnes yang cukup besar dan hebat . Bisnes produk halal muslim dan herba yang mempunyai permintaan pasaran yang cukup tinggi di dunia. HPA adalah syarikat yang saya maksudkan. Mungkin anda lebih kenal dengan jenama Radix. Kini Radix...
  3. desa1

    Traffic Wave,Adakah Ianya Cuma Seperti Servis Autoresponder lain.

    Salam dan Salam Sejahtera Terdapat banyak servis autoresponder di luar sana yang menjadikan ramai orang keliru tentang yang mana satu bagus untuk mereka guna. Salah satu servis yang berbaloi untuk anda kaji ialah sebuah servis autoresponder daripada Traffic Wave. Seperti servis autoresponder...
  4. desa1

    Autoresponder

    SALAM ALL Saya dah mengunakan autorespoder ni dlm beberapa bulan yg lepas...tapi masalahnya tak ramai yg mail list yg saya ada...macam mana caranya utk ramaikan mail list dlm autoresponder saya...di mana saya nak iklankan supaya mail list dlm autoresponder saya mencecah 20k...30k...100k mail...
  5. desa1

    Ini cara saya..apapun saya dah buktikan..sesiapapun mampu..

    Salam all.. Sesiapapun mampu laksanakan..asalkan ada usaha..walaupun secara part time..tetapi USD nya cukup2 lumayan...lihatlah sendiri buktinya.. http://bsz2u****/mygdi.html
  6. desa1

    Bilakah waktu terbaik untuk memulakan perniagaan?

    Ada yang tanya pada saya, bilakah waktu terbaik untuk memulakan perniagaan dan berhenti kerja makan gaji? (pertanyaan dari mereka yang masih makan gaji dan berminat untuk mulakan perniagaan). Jawapannya, sebaiknya: * Bila kita dah mempunyai simpanan sekurang-kurangnya untuk menampung 3...
  7. desa1

    Bilakah waktu terbaik untuk memulakan perniagaan?

    Ada yang tanya pada saya, bilakah waktu terbaik untuk memulakan perniagaan dan berhenti kerja makan gaji? (pertanyaan dari mereka yang masih makan gaji dan berminat untuk mulakan perniagaan). Jawapannya, sebaiknya: * Bila kita dah mempunyai simpanan sekurang-kurangnya untuk menampung 3...
Top