Search results

  1. ladycaca75

    Teknologi Kenapa Digi skrg ada problem?

    digi mmg mcm tu. Telco lain oke je mcm I punya xpax no oke je xde mslh
  2. ladycaca75

    smart RFID untuk ternakan

    Selalu kan dengar RFID untuk bayar tol je, tapi haritu aku ada baca artikel, boleh jadi kaluau kita nak track dgn uruskan ternakan kita guna RFID je.. Mungkin dia letak gelang ke yg ada RFID pastu kita track guna tepon je.. Mudah betul mcm tu kan
  3. ladycaca75

    Teknologi Ranking ewallet 2019

    Skrng byk sgt ewallet I pakai yg byk benefit, offer n loyalty cukup la.
  4. ladycaca75

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    betul2...hidup sy jadi lbh senang dgn adanya rangkaian internet 5G...semua jadi laju, cepat, pantas...
  5. ladycaca75

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    rangkaian interent 5G TM mmg memberi manfaat kepada rakyat dlm pelbagai aspek...semua benda blh buat kawalan dgn peranti asalkan adanya rangkaian internet 5G...
  6. ladycaca75

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Hahahaha.. jgn korg x taw atuk nenek kita lg cnggih oi.. depa pakai phone mahal dr kite. mmg realiti pun zmn skrg ni.. iklan paling up to date kena dgn peredaran masa.. bravo!
  7. ladycaca75

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    sonoknye kau dik masih dpt berbakti pd ibubapa. Hargai mereka selagi mereka ada. Awatlah TM buat iklan potong bawang ni.. :(
  8. ladycaca75

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Mana ade yg murah skrg ni. Tahu2 la nak jaga org tua ni lagi remeh dr jaga baby. Mungkin sbb tu pusat jagaan orang tua ni cas mahal2 kot
  9. ladycaca75

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Tak fhm la kenapa zaman skrg org selalu pikir nk letak kat rumah org tua. Yang u tanya ni rumah jagaan harian kan? Bukan yang jenis tggal2 lama tu kan?
  10. ladycaca75

    Housewife Problem

    Yes. Usually, they will take longer than 3 hours just for an appointment. After treatment is completed, my mom needs to rest around 30 minutes to get treatment result. Plus, she needs another hour just to takes her medicines. Hurmm
  11. ladycaca75

    Housewife Problem

    Hurmm not yet.. Still searching for the best..
  12. ladycaca75

    Housewife Problem

    Hi, I had an appointment with a doctor at the clinic on 6th Feb 2019. I need to take my baby for monthly checkup. Coincidentally, my husband had to attend his meeting on that day. My problem now is, I had to leave my mom who suffer with diebetes mellitus alone at home. Plus, her left feet...
  13. ladycaca75

    Celcom pelan baharu yg menarik sungguh

    tgok tempat juga bro..klw tmpt tu coverage bkn celcom lambat juga laa line celcom..
  14. ladycaca75

    Perabot raya!!

    Guna Flexi kredit memang senang lah nk beli brg bnyak².. boley bayar ansuran bulan² rasenya klau bayar bulan² takde la terase sgt habis duit tuh :P bulan² tak sampai beratus klau barang beribu sekalipon klau di fikir logik akal kite memang senang lah.
  15. ladycaca75

    Perabot raya!!

    kne order 14 hari awal lah, hahha!! kire 2 minggu order.. waranti mesti lah ade, klau tak mcm mne org nk percaye kan, i ade bace ttg courts punya barang skit, tempoh waranti dia bagi kat kite dalam 10 tahun.. lama jugak tuh..
  16. ladycaca75

    Perabot raya!!

    ahahahaa, tengok lah nnti klau rambang mata nk beli bnyak².. huhuhu!! tak silap penghantaran yang di buat waktu bekerja 3 hingga 5 hari rasanya..
  17. ladycaca75

    Perabot raya!!

    i tengok dekat online shop je tt.. sbb same je pon, lagipon kemudahan sekrng di hujung jari kn :) better guna kemudahan tuh... nk beli barang untuk muat kat ruang-2 kosong je..
  18. ladycaca75

    Perabot raya!!

    ramai skrng buat rumah baru, i pon sama baru buat rumah baru :P.. tahun ni kat Kampung i banyak yang buat rumah, ade rumah sewa dgn rumah sendiri.. i ade check barang kat courts not bad..
  19. ladycaca75

    Ye ke harga barang semurah 28sen?

    kan. sgt2. hahaha. nasib baik iols tak beriya braya sakan. huhuhu. tp masa iols nk g bli prabot ari tu, iols rasa flexihome ni lg brbaloi la. sbb boleh kumpul2 brg dlm satu plan. iols ambik tv+meja mkn+sofa dlm satu set. bnyk dpt jimat. smpai dkat2 stgh harga diskaunnya. huhu
  20. ladycaca75

    Ye ke harga barang semurah 28sen?

    hehe. dpt kuit kutu. rezki dpt turn aku lepas raya. so hias umah ngan prabot baru la. sbb dh lepas raya. tatau nk wat apa. tu yg alang2 cari prabot g courts trus, sbb ada flexihome plan. bli brg ikut pakej
Top