Search results

  1. azidah

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    ok, saya pun dah reply... ;)
  2. azidah

    Pindah Perniagaan Konvensional Ke ONLINE

    ..iya betul. dan yg paling penting. jgn cepat putus asa ;;)
  3. azidah

    5 Tips Tingkatkan Sales Affiliate Anda

    setuju, ini antara tunjang utama dalam menjamin kejayaan affiliate. pilih niche / produk yg kita benar2 suka @ passion.
  4. azidah

    Pindah Perniagaan Konvensional Ke ONLINE

    setuju. target audience kena clear... supaya senang nak close sale. pastu...kena bagi tahu sebab secara detail kpd target audience tersebut, napa dia kene beli produk kita. ape kelebihan yg depa akan dapat.
  5. azidah

    11 cara seorang Pakcik menjual Nasi Lemak untuk pusing Modal.

    Setuju ngan cara pakcik ni. saya pun pernah gunakan teknik ni...
  6. azidah

    >> RM28,958.00 SEBULAN << - Jangan Klik Kalau Tak Berminat Dengan Program Affiliate!

    Salam tuan bukhari... Terima kasih di atas minat tuan ke atas program affiliate ini. Selepas membuat pembayaran, sila: 1. Daftar online DISINI dan create akaun FREE MEMBER. Pastikan nama penaja adalah GoldEXpert / Norazidah. 2. Isi kan borang manual. Sila right click dan save as di...
  7. azidah

    Rahsia Potensi Diri

    a'a tt... sama ke?
  8. azidah

    Salam Perkenalan

    ..welkam to the club ;)
  9. azidah

    Rahsia Potensi Diri

    Potensi diri berdasarkan tarikh lahir ke ni?
  10. azidah

    cari kerja online yg bermodal kecil, tlg bantu sya..

    erm.. pilih apa yang tt paling minat. atau bahasa omputihnya - Passion. Passion ni, kalau kita blm berjaya...kita akan terus berusaha sampai berjaya. Modal kecil - ini agak subjektif. Berapa rm yg dimaksudkan kecik? RM1000 kecil tak? Program aff yg saya tengah usahakan memerlukan modal...
  11. azidah

    [HOT!] Affiliate Baru Akan Datang!

    orait! nanti iklan di sini yer?...
  12. azidah

    Tiga cara untuk mewujudkan niche sendiri..

    Artikel yang mantap! thanks ya..
  13. azidah

    3 Tips Menjadi Super Affiliate & Menjana Komisen Yang Lumayan.

    ...IC. saya nampak pic chess, terus je tercengang. apa kaitan chess dan coffee...haha... sorry :">
  14. azidah

    >> RM28,958.00 SEBULAN << - Jangan Klik Kalau Tak Berminat Dengan Program Affiliate!

    Thanks! Seminar untuk pengisian bagaimana memantapkan komisen affiliate GSR adalah berbeza dengan Seminar Celik Emas. Tuan MYA sila tinggalkan saya nama, email dan no hp untuk saya inform tarikh dan lokasi Seminar Celik Emas di JB. ;;)
  15. azidah

    Isu Semasa - Peras Foto Bogel

    betullah! ntah apa-apa.. tak ada ke producer filem atau drama yang bawa kpd mindset yang baru. Buat lah drama camana hidup full time blogger buat duit dan seterusnya menyumbang kpd masyarakat. Atau drama camana nak wat marketing sampai bisnes meletop. balik2...cinta yang punah, dendam, dengki &...
  16. azidah

    Rich Dad Poor Dad - Buku yang memotivasi saya untuk membaca LEBIH 500 BUAH buku lain

    Tak pernah dengar pula... cuma ada org cakap: branding "robert t.kiyosaki" dah dijual kpd sebuah sykt lain. Buku ni, saya dah baca masa dalam tahun akhir di UPM...sudahnya, umur 31 thn...saya dah pencen. Dah malas makan gaji. Meniaga gak yang best...
  17. azidah

    Isu Semasa - Peras Foto Bogel

    hehe...ramai yang tgk program hiburan di siaran tv berbayar daripada program agama percuma spt Lambaian Baitullah di tv1.
Top