Search results

  1. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    haaa okay2 cun.. sbb aku mmg nk kena gi isi minyak pun.. MCO MCO gak, minyak kereta tak berisi, cemana gak nak gi beli brg dapur nanti sbb nak habis dah huhu T_T
  2. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    app ni memudahkan semua je, kalau korang nak cara isi minyak yg lain n mudah.. aku pon baru sekali guna ni, cukup 3 kali kot dpt cashback tu haha
  3. popolan

    Kereta child lock

    Nak tanya, semua kereta ada child lock ke? Child lock ni selalunya sebelah pintu je yg ada, tapi mostly parent tak tau. Ye la utk safety anak2 juga. Tapi kita sendiri kena berjaga2 la kalau keluar mana2 dgn anak, tak boleh brgantung dgn kelebihan kereta tu je, betul tak?
  4. popolan

    Panduan Hotel Murah

    Hotel murah la tapi skrg nk melancong tak boleh sbb covid 19, acano ni huhuhuhu.. kereta elok tuptup baru beli, nak cuti2 malaysia ni haha
  5. popolan

    Keluar dating dgn dato'

    ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
  6. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    RM188 dpt 100GB internet quota huhu mmg padu tk rugi ah kalau pakai plan ni siap dpt iphone 7 plus tu
  7. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    celcom ni pemurah kalau ambil plan dia mcm mcm freebies dia bg huhu bonus internet quota, free calls semua hadoo
  8. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    digi karoot je dah lah line slow buat apa nak guna plan dia hahahah. Abg aku guna digi bila main game dlm rumah je mesti line tak kuat puiii sekali dengan aku koyak main mobile legend sbb kitaorg satu team hadoiii
  9. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    hahaha ocan ah wechat. Better guna ********* app bro kenal dgn org sambil boleh buat side income hehe
  10. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    alamak insta susah nak cari org yg sesuai dgn kita. Sbb kalau dlm social media tak tahu perangai cane dkt luar lg tak tahu cane
  11. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    mana ada kena ban. Company ni registered tau. Sbb tu dia boleh buat iklan dkt billboard
  12. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    social media platform yg mana satu huh? Kang kena game je padahal jantan tp letak profile picture betina hahaha
  13. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    cari lah dkt trusted source. Make sure kita boleh tahu banyak info abt the girl yg kita minat. Contoh mcm dkt *********.com for sure boleh jumpa
  14. popolan

    cara detect influenza

    Yelah, tapi tgok tm je yg asyik kuor berite. Ate telco lain ke mana lepas collab tu yop kikikiki
  15. popolan

    cara detect influenza

    Yg lain tu yelah guna non stand alone. Kira mcm satu infra sekali dgn 4g skrg lah. Mmg kurang ping sbb 5g en tapi akan lagi kurang kalua guna stand alone sbb stand alone ni mmg utk 5g je, no sharing2 with other g haha
  16. popolan

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    Playsafe pun sampai bila nak maju, compete secara sihat. Susah la mcm tu der. Dah kalau gitu, bagi je la tm buat, semua nak playsafe je hahaha maghoh ni
  17. popolan

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    X tahu la tapi diorang boleh fikir logic kot sebenarnya, x ke bagus lagi collab dgn tm yg dah tahu dah ada infra semua, apa susah fikir2
  18. popolan

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    alaa biase ler, testing dulu kt Langkawi, kan tmpt tumpuan tourist tuu.. haaa soklan tu! dah kalau tm je buat stand alone, apa persaingan kt situ kan. x berkembang lgi pemikiran tu agaknya kot.
  19. popolan

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    Ko tgok maxis, maxis guna fiber tm pastu diorang buat servis murah. Ada elok ke line diorang? Sama je teruk dia. Baik ko bayar harga yg berbaloi dgn servis
  20. popolan

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    Cite dia skrg, telco lain pun mula2 je dulu sembang kencang pasal 5g, skrg aku tgok tm je yg buat semua keje, bukan monopoli tapi dah tu hakikatnya
Top