Search results

  1. zuraidizainol

    [PROMOSI RAMADHAN] Khidmat Setup Website + Domain + Hosting

    Assalamualaikum, Di sini saya ingin membuat promosi sempena Ramadhan Al-Mubarak: 1-Perkhidmatan setup website 2-Perkhidmatan Design header/slider 3-Perkhidmatan hosting (1GB storage, 10GB bandwith) 4-Domain (.com.net.org.biz.info) Semua di atas hanyaRM150 sahaja. Hanya utk 2 org...
  2. zuraidizainol

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    Bagus, blh belajar apa yg patut. Dah subscribe, hope lps ni aku pun blh wat cb. Lama dah ada akaun tp xaktif sgt. Keep it up
  3. zuraidizainol

    Mudah vs Lelong

    Saya pernah beli kredit utk akaun pro niaga di mudah.my tapi kredit tu ada time limit utk spend. Itu yg saya tak berpuas hati. Hanya sempat guna separuh saja then lagi separuh expired & tak boleh guna (kena topup baru). Berbanding dengan lelong.my saya ada verified account di sana lebih 5...
  4. zuraidizainol

    [Pertanyaan] Rate Harga Membina Website

    Thanks imabiz sbb sudi tengokkan pkmmpc.org rupanya dalam RM300 ye. Thanks for the info. Lepas ni blh charge pd harga yg sama. Kalau ada bro2 lain yg nk bg komen leh jugak. Amatur lg :)
  5. zuraidizainol

    Tips 3 Saat : TAKUT NAK MENJUAL !

    Wow benda simple mcm ni pun sy x perasan. Mmg takut nak buat jualan sblm ni tapi pelan2 bergerak, walhal boleh je berlari laju :D "Beli atau Tak. Anda tak beli, orang lain beli"
  6. zuraidizainol

    Salam Perkenalan Buat Semua Usahawan

    Salam perkenalan juga. Jom sama2 belajar dkt sini.. & aplikasikan. :)
  7. zuraidizainol

    15 GB of Webspace-15 Addon Domain-80 GB of Monthly Bandwidth- CPANEL-RM80/Setahun Shj

    Bro Alan, saya pernah pakai internet-webhosting. Support mmg responsive, website saya pernah kena hack & hacker telah memasukkan code tertentu dalam wordpress. Dengan bantuan support, diaorg telah buang code tu. Sekarang saya dah migrate ke hosting di US, tapi someday mungkin saya akan continue...
  8. zuraidizainol

    Khidmat Terjemahan BM-BI atau BI-BM. Tak Perlu Pening Kepala!

    Baru send msg dkt bro. Salam perkenalan.
  9. zuraidizainol

    Bina Pemasaran Internet Anda: Pelawat Siri 1

    Terima kasih atas perkongsian. First time nmpak bro Gero ialah di uia time seminar dropship anjuran sinarniaga. Insyaallah panduan ini blh jadi asas utk menarik lebih bnyak trafik. Kena praktik baru nampak kesan. :)
  10. zuraidizainol

    Berita Penting !

    Himpun..... :-
  11. zuraidizainol

    Sony Vegas Atau Adobe After Effect ? Atau ade yang lain ?

    Salam. Saya skg guna Sony Vegas utk buat video. Teringin nk belajar After Effect, tp agak susah nak godek2 sendiri, kena ada guru mengajar. Sony Vegas lagi user friendly utk godek2 sendiri. Walau apa pun, saya setuju both software complementing each other.
  12. zuraidizainol

    akm.salam untuk semua

    Salam perkenalan jugak :-) selamat berkongsi
  13. zuraidizainol

    Pendapatan TETAP RM30 sebulan - Freelancer Diperlukan Segera

    wah, kena ada interview dulu ke? Join skali :D
  14. zuraidizainol

    assallamuallllaikum

    Salam perkenalan juga :-) sy pun br nk aktif padahal dh lama daftar
  15. zuraidizainol

    Kisah Cikgu Tuisyen Buat $531 Dalam Masa 3 Hari Di Flippa

    Tahniah CikguHafiz! Cerita-cerita motivasi mcm ni la yg membantu menaikkan semangat saya untuk terus berusaha menambah pendapatan online. Teruskan berkongsi :-)
Top