Search results

  1. Ponyo

    Teknik-Teknik Close Sale Menggunakan Applikasi Whatsapp

    Siapa nak tahu cara follow up 2 prospek ni ?? 1) Kata nak bayar, tapi tak bayar2 lagi 2) Dah bagi acc.no, tapi tak bayar2 lagi Biasa kita guna skrip follow up macam ni kan ?? - "u dah bayar ke?" - " u dah bank in ke?" - "bila nak bank in?' Please elakkan!! nanti prospek rasa kita ni nak...
  2. Ponyo

    Generate traffik secara percuma

    tak boleh nak try..file tu tak boleh bukak..invalid +Xtahu++Xtahu+
  3. Ponyo

    Senarai Artikel Direktori Bahasa Malaysia?

    artikel directory tu tempat untuk orang post-post artikel disitu dan boleh bina banklink melalui artikel directory sebab PR dia tinggi..contoh artikel directory untuk mat saleh pnya macam 1) ehow.com 2) hubpages.com 3) ezinesarticles.com
  4. Ponyo

    Senarai Artikel Direktori Bahasa Malaysia?

    saya rasa masih belum ada lagi artikel direktori untuk bahasa malaysia punya
  5. Ponyo

    Teknik SEO: Anda tanya saya jawab

    betol tu..untuk branding lebih baik pkai domain dot com sendiri
  6. Ponyo

    Teknik SEO: Anda tanya saya jawab

    boleh saja tuan..tuan boleh cari kat google cara nak tukar domain .blogsopt ke .com..tapi bila dah buat macam tu blog tu akan jadi macam blog yang baru dan kena mula buat semula dari zero
  7. Ponyo

    Siapa kat sini penjual di lelong??

    lelong ni kena antar support ticket dengan email banyak-banyak sikit baru diorang respon
  8. Ponyo

    >>TERBAIK<< Database RefererX by solehpolysas

    akan dibuka balik tak servis ni TT?? :D
  9. Ponyo

    Teknik SEO: Anda tanya saya jawab

    Tuan, nak tnya TLD selain .com ada effect ke dalam kepantasan ranking? contoh macam .net,.org,.info
  10. Ponyo

    Agen Antivirus Diperlukan

    Berminat..email saya [email protected]
  11. Ponyo

    Agen Dropship Diperlukan. Produk HOT. Company Background Ebayer!

    Berminat tuan..produk untuk pasaran Malaysia or Luar negara?
  12. Ponyo

    PANAS !! 1200 Ebook PLR

    saya berminat..pm details :D
  13. Ponyo

    PANAS !! 1200 Ebook PLR

    Semua dalam bahasa melayu ke TT?
  14. Ponyo

    [TIPS SEO] SEO untuk 2015

    wahhh menarik ni..terim kasih TT..dah subscibe thread ni :D:D
  15. Ponyo

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    payment sent..check pm..:)
  16. Ponyo

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    ada akaun bank tak?pm full boss..tak boleh nak reply
  17. Ponyo

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    berminat..pm cara pembayaran..:)
  18. Ponyo

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    open lagi tak software ni?
Top