Search results

  1. anne112

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Bg tm je buat 5g ni, infra dorang x yah kacau mmg ada dah, ini kalau telco lain mau 6g masuk baru nak siap ke, atau ntah biler x tau ler
  2. anne112

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Haah lagi2 bab smart car ke smart city ke. Jalanraya communicate easily dgn kereta. Lagi function n bnyk manfaat situ
  3. anne112

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    Itulah, dua2 telco skrg servis mehhh. Mana yg dah expert tu bagi je dorang buat. Telco lain pi settle masalah sendiri dulu
  4. anne112

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    Menariknya! Knapa telco lain x nak buat? Maybe kepakaran tu x de kot kt diorang. Rugi la kt situ hahahaha. Tm je la buat kan ok dah tu, kusut2 apa lagi haha
  5. anne112

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    Apa susah, tm buat je sendiri, telco lain x payah. Dah kalau susah sgt, infra pun nak install bukan sekejap, bazir masa dah. Baik buat benda yg diorg lebih tahu
  6. anne112

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    Syok gak tu. Mmg mudahkan semua org la. Lagi2 bab medical. Mmg perlu sgt teknologi mcm ni
  7. anne112

    sistem pengairan

    Btol, harapnya nanti 5g boleh lanvar n boleh bagi manfaat kt semua org dlm apa2 bidang kann hehe
  8. anne112

    sistem pengairan

    Haah dpd semuanya servis pun x elok, infra masih guna org lain. X de guna je buat 5g ni. Baik bagi yg pakar je buat
  9. anne112

    Gajet maxis cekik darah?

    Aku rasa mcm duduk dlm gua, semua telco line cam harey.. Aku x tahu la apa masalahnya, tpi dah kalau mcm ni, aku nak guna telco apa lagi.. Nak call WhatsApp semua x ke susah, aku pelik betul lah.. Internet fiber tu jgn ckp lah, mungkin sbb diorang guna fiber tm ke ntah la fed up aku
  10. anne112

    Download video 4K akan datang

    ha'ah, better guna telco yg bila kita bayor berbaloi la.. nak2 yg coverage elok.. tu org kata unifi ok, ni nak 5g mesti la lagi cun line dia
  11. anne112

    Download video 4K akan datang

    skrg asal baca news mesti pasal 5g tapi mostly telco dok collab sesama sendiri.. Yg tak logiknya, telco yg sama servis yg meh juga yg dia nak collab.. x paham aku hahaha
  12. anne112

    smart RFID untuk ternakan

    Kannn? Tak de lah merayap sana sini kita tak tahu.. boleh juga tahu kesihatan dia apa semua.. Cool sangatt
  13. anne112

    smart RFID untuk ternakan

    Yup, lagi2 5G tu yg penting dlm satu2 teknologi.. Tu yg boleh buat lancar je.. Ini tm dah launch 5g kt subang.. Later mungkin tmpt lain juga..
  14. anne112

    smart RFID untuk ternakan

    Uish ini bukan kaleng2.. Maju sgt dah negara lain ni.. Penternak pun kalua dah ada teknologi ni pun tak bleh goyang kaki juga, kena monitor but at least boleh kurangkan la beban penternak which is good then
  15. anne112

    mesin basuh child lock

    Mungkin nanti lepas 5G ada, berkalis2 mesin basuh diorang invent, tak pun ada ciri2 mungkin lebih lama boleh pakai.. Tapi kena guna 5G yg betul smooth mcm TM lah, kalua telco lain hareyyy sangkut2 haha
  16. anne112

    mesin basuh child lock

    Mungkin nanti lepas 5G ada, berkalis2 mesin basuh diorang invent, tak pun ada ciri2 mungkin lebih lama boleh pakai.. Tapi kena guna 5G yg betul smooth mcm TM lah, kalua telco lain hareyyy sangkut2 haha
  17. anne112

    mesin basuh child lock

    Haah, kot la awk terlupa nak letak child lock, awk tgk app kt phone pastu check dah letak child lock belum, then tekan je on child lock.. easy as abc omputih kate haha
  18. anne112

    Luar Negara Sarung tangan 5G

    Kalau mahal tapi berbaloi, aku rasa tak ada masalah kot.. Tapi kena betul2 implement 5G baru ciptaan mcm ni semua boleh jadi n jalan dgn lancar
  19. anne112

    Luar Negara Sarung tangan 5G

    Tapi aku rasa kalau tm kejap je ni, infra diorang dah ada cukup dah.. Tinggal nak implement 5g je.. Telco lain tu skrg semua guna infra tm.. Kalau diorang nak buat sendiri pun, ambil masa yg sgt lama nak install mungkin nak ada 6G nanti baru habis install.. Cuba fikir positif
  20. anne112

    Teknologi Line 4G paling best

    Ni TM cuba pasang 5G kt subang dgn Langkawi dulu katenya.. Yg apling latest diorang aim nak jadi 5G stand alone first kt Malaysia.. Yelah diorang pun dah lama kot dlm bidang ni, nak buat sendiri? Tak da hal gitew
Top