Search results

  1. fahmi087

    Data Entry: Smart Mega Services [opinion needed]

    Salam semua...aku nak tahu tentang company nie...adik aku ada tanya kat aku dia nak test data entry dan dia perlu bank in RM168 dalam akaun maybank company tersebut. company: Smart Mega Services Job: data entry Jadi korang tahu tak apa-apa info mengenai benda nie. Heh...tak nak duit adik...
  2. fahmi087

    SEO Link untuk website

    Salam kawan2 WC. Aku ada pertanyaan kepada mereka2 yg memahami isi ini. Aku ada membaca tentang perbezaan menggunaan alamat "http://blogaku.com" atau "http://www.blogaku.com". Tapi tak berapa nak faham lagi. Mana yg lebih baik untuk SEO? Aku tgk kebanyakkan dari perbincangan akan menukarkan...
  3. fahmi087

    Hasil Autoblog

    Aku ada terbaca tentang cara untuk buat autoblog. Tapi aku masih ragu-ragu lagi untuk membuat autoblog aku sendiri. Jadi aku nak tanya kat kawan-kawan kat WC, duit hasil hasil dari autoblog tu halal ataupun tidak? Kalau tak halal tak payah la aku buat autoblog tu. Guna cara biasa je...
  4. fahmi087

    Aku Nak Tanya...Korang

    Ada sesiapa yang buat website atau blog yang 100% berfungsi sebagai laman penampan untuk carian ke laman web lucah tak? Macam mana korang monetize kan projek korang tu ye? Nak letak adsense aku rasa tak boleh...kalau korang tulis dalam bahasa Melayu la... nak letak iklan macam mana ek?
Top