Search results

  1. Ponyo

    Teknik-Teknik Close Sale Menggunakan Applikasi Whatsapp

    Siapa nak tahu cara follow up 2 prospek ni ?? 1) Kata nak bayar, tapi tak bayar2 lagi 2) Dah bagi acc.no, tapi tak bayar2 lagi Biasa kita guna skrip follow up macam ni kan ?? - "u dah bayar ke?" - " u dah bank in ke?" - "bila nak bank in?' Please elakkan!! nanti prospek rasa kita ni nak...
  2. Ponyo

    ====>>bonus gempak untuk pakej pakej gempak 15 hari fendy aziz<<<====

    Straight to the point,disini saya menawarkan bonus terhebat untuk sesiapa yang ingin membeli pakej jualan 15 hari dari Fendy Aziz. MEMPERSEMBAHKAN 100000++ PLR ARTICLES UNTUK ANDA!! APA??TAK PERCAYA ADA 100000++ ARTIKEL??BOLEH TENGOK SS DIBAWAH Itu baru dalam satu...
  3. Ponyo

    URGENT!!VCC diperlukan segera

    salam warga forum yang dihormati saya ingin membeli vcc dengan segera sbb nk verify paypal sye ada sape2 tak yg jual vcc? sila pm saya ye :D Tq everyone:D:D
  4. Ponyo

    Siapa tahu pasal TuneMoney & Tune Card??ce cite ce cite

    Salam.. Saya nk tnya sikit pasal tunemoney ni 1)sistem diorang mcm mne??mcm bank jgk ke?? 2)kalo nk apply untuk Tune card ap kelayakannye??kne wat akaun mcm kt bank gak ke?? pas2 kne deposit duit?? 3)tune card ni cc ke dc?? 4)verify paypal gne tune card ni sme...
  5. Ponyo

    Sesiapa bley tolong??

    Sya masih newbie..sape bley tlong ajar mcm mana nk wat e-book pkai adobe reader??atau guna software yg lain??
Top