Search results

  1. inazrif94

    telco sesuai untuk 2020

    Hari nie hari last 2019.. So nak tanya pendapat korang on telco sesuai guna utk tahun 2020.. Yelah, telco semua tgh testing masing2 punya 5G.. SO rasanya siapa lebih menyerlah?
  2. inazrif94

    Filem Rumah mcm ironman

    Ni bff aku berangan nak ada rumah mcm ironman.. Yelah semua benda guna face recognition dgn voice command.. Kira boleh la kan dipanggil smart home.. Tu aku kata kt dia boleh je ko nak rumah mcm ni tapi duit kena asyuk laa, simpan dpd skrg, boleh jadi rumah idaman kan.. Siapa lagi nak rumah mcm ni?
  3. inazrif94

    rawatan luar negara review

    Korang ada pengalaman tak buat apa2 rawatan kt luar negara? Sebab skrg aku tgk mostly org pergi luar negara utk buat treatment. Kt negara kita ni kekurangan alatan ke atau pakar?
  4. inazrif94

    smart hotel di China

    haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..
Top