Search results

  1. sheedarusli

    Realiti orang dah bekerja

    Ala semua org tahu kan.. Org dah bekerja ni banyak komitmen. Bila dah dapat gaji, kena bahagi terus ikut keperluan. Skrg budak2 sekolah semua kata x sabar nak kerja.. Org yg dah kerja pula kata nak sekolah balik, nak masuk u balik sbb kerja penat.. Tapi camtu ah hidup kan.. Hidup kita pusing2...
  2. sheedarusli

    Switch checker

    Kdg2 ada org yg dua tiga kali check dah off semua suis plug semua.. Ada juga yg lupa kdg2 terbiar begitu sahaja.. So nak tanya, awk semua jenis yg check sekali atau dua kali sebelum keluar dpd rumah?
  3. sheedarusli

    Gajet huawei matebook

    Skrg aku dah bnyak kali tgk iklan barang2 Huawei, tapi yg paling menarik perhatian aku dlm bnyk2 brang huawei, dia punya laptop tu. Huawei matebook, adoiii cairrr nengoknye.. Letak je tepon huawei atas laptop then terus boleh cast tepon kt laptop.. Lawa sangat weyyyy
  4. sheedarusli

    tips tanam pokok dengan subur

    aku ada satu perangai.. suka nak mencucuk tanam tapi aku sendiri lupa nak siram air, nak monitor semua.. lagi aku cuba utk ingat, makin aku lupa sbb aku lagi tend to ingat benda2 yg crucial mcm kerja dll.. ce bagi tips sikit kt aku insan yg lemah hanya mampu berserah ni hahaha
  5. sheedarusli

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    hi semua.. skrg internet bnyk pengaruh kita dlm kehidupan seharian.. haritu ada satu video sy trnampak pasal internet.. iklan TM merdeka tahun ni punya.. anak dia bantu ayah dia utk kembangkan lagi business ayah dia.. dia manfaatkan internet utk bagi seluruh dunia tahu tntg warisan turun temurun...
Top