Search results

  1. X

    8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

    kalau taknak kena fraud cashout sikit-sikit bro. RM50 cukup. Jangan sampai ratus2 earning dah sampai RM50 tu stop je promote. banyak2 nanti memang kena fraud
  2. X

    8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

    8share scam la. jangan join. sejak acc kena fraud malas dah nak main.
  3. X

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    nak tutup ke? kenapa tak jual je kat orang lain? mana tahu ada berminat nak teruskan
  4. X

    Korang ade berapa blog?

    org kopipes + bagi backlink. itu bagus sebenarnye.
  5. X

    Korang ade berapa blog?

    yang penting konten original bukan kopipes
  6. X

    Cara bagaimana mendaftar DOMAIN .com TERMURAH - edisi 2015

    Daftar domain .com dengan harga $1.42 -> Daftar SINI jika tidak berjaya boleh gunakan link SINI jika ada sebarang pertanyaan boleh reply di sini
  7. X

    Cara bagaimana mendaftar DOMAIN .com TERMURAH - edisi 2015

    sama2. cepat2 daftar selagi masih ada promosi
  8. X

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    apa yg selalu bermasalah sampai kena contact support? masalah dari sendiri ke? atau server yg bermasalah?
  9. X

    Setting yang betul untuk dapatkan subscriber atau register web menggunakan FB Ads

    kalau bab conversion tu biasa rate 0.1 % je. kalau 1000 orang ada la sorang je yg sangkut. :)
  10. X

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    memang pun minimun 1gb je. kalau utk testing2 boleh la :) kalau forum dah betul2 run, ramai member, memang nak 4gb jgk :)
  11. X

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    discourse skg ni senang je nak setup. semua dah dockerize. cuma specs vps kena tinggi , kena pakai kvm minimum ram 2gb
  12. X

    Kenapa laman web forum atau komuniti orang kita tak berapa berjaya ?

    ramai je im kat sini yg buat secret group. yg jual ebook tu ada secret group. yang buat dropship pun ada. kenapa buat secret group? mestilah diorang nak kasi akses eksklusif. betul ke wc nak jual? apa jadi dgn wc premium? dah mahal2 bayar hilang mcm gitu je nanti.
  13. X

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    sapa nak guna vps digital ocean tapi taktau nak setup saya boleh tolong. upah murah je. siap install wordpress atau apa2 shj. guna vps sangat bagus untuk seo. sebab guna unik ip. 1 ip = 1 domain. nak pasang plugin apa2 pun boleh. selagi server masih mampu. nak lagi bagus pasang ssl cert...
  14. X

    Kenapa laman web forum atau komuniti orang kita tak berapa berjaya ?

    sekarang ni org bincang ape2 kat fb group je. whatsapp group pun ade. ada buat secret group . tengok im kat sini pun ada buat secret group. sebab tu tak ramai join forum skg. ataupun tak pernah kenal forum pun
  15. X

    Cara bagaimana mendaftar DOMAIN .com TERMURAH - edisi 2015

    ada beberapa syarikat yg menyediakan promosi untuk mendaftarkan domain dengan harga murah. biasanya promosi ini dijalankan secara limited dan kita boleh mendapat domain .com dengan harga kurang dari RM10 thread ini akan diupdate dari masa ke semasa jika ada promosi terkini Daftar domain .com...
  16. X

    Masalah Besar Blogger

    menulis memang kena ada keikhlasan - otai2 blogger yg cakap. pasal PR tu dah tak relevan lagi skg. last google update tahun 2013.
  17. X

    Masalah Besar Blogger

    kalau dah sampai nak main seo guna la wordpress.
  18. X

    Masalah Besar Blogger

    masalah apa tu? blogging cuma sekadar taip & post. kalau guna blogspot tidak memerlukan kemahiran teknikal yg tinggi. mungkin apa yg hendak disampaikan adalah apakah masalah besar untuk buat duit dengan blog.
  19. X

    Program Affiliate Malaysia yg masih aktif

    wow, admin reply thread gua. :-O
  20. X

    Program Affiliate Malaysia yg masih aktif

    Salam, saya nak minta jasa baik forumer wc listkan program2 affiliate dari Malaysia yg masih aktif untuk kegunaan kita bersama. ini yg saya join setakat ini: ashadee klikjer jobdirumah
Top