Search results

  1. popularrea

    mesin basuh child lock

    Guys, kakak aku risau dgn barang2 elektrik especially mesin basuh front load dia tu.. Anak dia umur setahun, reti dah main mesin basuh tu, dok tekan2 pastu buka tutup pintu.. Tu aku kata kt dia kuat betul anak dia tu, Panjang akal dok main2 tu.. Mesin basuh skrg ada ke yg ada child lock? Boleh...
  2. popularrea

    Gajet huawei matebook

    Itulahhhh, menarik angaaaat niiii.. Kita yg tgk iklan dia kt tv pon terasa nak beli sebab tak pernah lah Nampak laptop yg jenis mcm ni.. Lagi2 kita sendiri guna tepon Huawei alahai lemah lutut ni haaa
  3. popularrea

    Gajet huawei matebook

    Bukan cas phone, cast phone.. Cast tu mcm apa yg kita tengok kt tepon, dia tunjuk sekali kt screen laptop.. Kira mcm ada dua screen tunjuk benda yg sama gitewww
  4. popularrea

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    hahaha! Betul lah tu.. line mmg mcm biskut, asyik2 hilang.. tgk gak ah telco mana.. ada telco yg kita dduk bandar, kl sekalipun line ada tak de apa citer haha
  5. popularrea

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    banyak je tempat kt Malaysia ni yg boleh tapi aku admit, bila aku pergi satu2 negeri, aku jadi mcm pelacong asing.. aku tak tahu temat ni apa, kt mana apa semua.. kira aku suka nak travel tapi aku tak tahu tempat2 yg best2, nama dia apa semua.. sedihhh.. kot ada app yg boleh aku guna bila aku...
  6. popularrea

    primada pressure cooker

    haah, senangnya mcm tu.. asal nak balik rumah je, tekan terus button kt app dia then kita balik rumah boleh makan dah, settle kerja masak pula.. bila nak ada periuk cam tu ni, senang betul gitu hehe
  7. popularrea

    primada pressure cooker

    betul lah tu.. dulu asyik ingat pressure cooker ni utk empukkan dan masak daging lembu ke kambing ke dll.. rupanya banyak benda boleh buat dgn pressure cooker ni, nama je pressure cooker tapi sebenarnya tak pressure kan kita pun, eh? hahaha
  8. popularrea

    rawatan luar negara review

    Ada juga yg guna AR gloves, yg boleh buat surgery jarak jauh.. Ada baca artikel haritu pasal ni.. Memang function betul, tak ada susah2 nak pergi travel utk rawatan, tapi internet kena gempak la mcm skrg ni tak bleh ni
  9. popularrea

    rawatan luar negara review

    Tak pernah, tapi aku setuju, mmg ramai yg pegi oversea sebab ada lagi banyak alatan yg canggih2 kt sana yg boleh rawat dgn cepat n mudah.. Tapi tgk lah negara2 lain mostly lagi a step ahead dpd negara kita, so tak mustahil alatan yg diorang guna tak ada kt sini atau lagi canggih kt sana
  10. popularrea

    buku virtual and physical

    haah lagi satu diorg pun tgh nak bangunkan kt Langkawi. utk jadi provider 5g stand alone yg first. yelah yg lain semua team up tapi tak de khabar berita pun pasal dah cuba implement ke belum. ini confirm tm punya 5g lagi best dpd yg lain
  11. popularrea

    buku virtual and physical

    nanti bila dah ada 5g nanti, memang lagi banyak game la yg keluar.. kaki gaming memang syok la sebab kurang dah ping nak main game hehehe
  12. popularrea

    Teknologi Umobile GX12

    haa betul lah tu.. aku pun dah tukar dah guna unifi mobile, lagi okay la dpd yg lain2 tu.. tu yg excited nak tggu 5g nanti, tm punya servis mesti superb mcm selalu
  13. popularrea

    Teknologi Umobile GX12

    telco apa je yg elok zaman skrg ni.. tapi dlm bnyak2 maxis paling tak elok skrg, system down pun at least bagi la notis, adoi kita yg user ni nak guna apa lagi kalau bergantung internet dgn line dgn diorang ni eyyyy
  14. popularrea

    primada pressure cooker

    aku haritu baru beli pressure cooker brand primada.. mula2 aku pun curious dgn brand ni, aku sendiri tak pernah dengar.. rupanya ni brand dpd hong kong tak silap aku.. nama je pressure cooker tapi bnyak gila fiunction dia.. yg aku suka sebab kita boleh tumis2 terus dlm periuk tu.. kalua periuk2...
  15. popularrea

    bayar parking kt sunway pyramid

    Fuh penutup thorrrbaik giteeww Haah aku harap gak nanti telco bersaing secara sihat la ye, tapi aku tetap ke arah tm la sbb paling otai antara semua confirm paling menyerlah 5g diorg nanti hehe
  16. popularrea

    bayar parking kt sunway pyramid

    Pergh gitu je? Itu nanti 5g masuk lagi cepat luar biasa aku rasa boleh jadi
  17. popularrea

    bayar parking kt sunway pyramid

    Tak tau la pula dah ubah cara bayor parking sana, amboi teknologi tak menyabor laju bebenor maju nya hahha
  18. popularrea

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    Betul2, lagi2 kalau tm yg lead 5g.. Skrg pum diorg lagi bagus servis dgn connection semua.. So yakin dgn diorg hehehe tak saboo
  19. popularrea

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    Smart lock ni aku skang tgk cite2 korea mostly guna ni.. Yelah diorg dduk apartment ke kondo ke even rumah bawah semua guna ni.. Boleh check rumah dah lock belum, just through phone je mmg sonang la hai
  20. popularrea

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    Ha ah mcm2 boleh buat.. So aku rasa dlm bnyk telco, tm kot yg paling meyakinkan sbb diorang dah lama n pioneer so confirm paling vasss gituu
Top