Search results

  1. I

    Saya Ada RM24,000. Apa Saya Nak Buat Ya...

    mesti dia dah doublekan triplekan duit tu hehhe
  2. I

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    wah dah ramai member kat sini dah beli emas. hehehe
  3. I

    Ejen Emas Di cari - Komisyen Sehingga 3%!!!

    999 Gold : RM172.00/gm 916 Gold : RM162.00/gm 835 Gold : RM148.00/gm 750 Gold : RM133.00/gm 375 Gold : RM72.00/gm delear gcp di cari untuk join
  4. I

    Buat Duit dengan blog untuk newbie

    niche tu aper yer hehehe
  5. I

    How can I get internet on my laptop if I already have internet on my desktop?

    dah speaking pulak.. sepatah haram aku tak paham.. kena belajar lagi ni hihihi
  6. I

    Salah ke jual ebook?

    ebook dapat free ko jual.. kalau buat sendiri takperlah
  7. I

    Long ladies corporate jacket

    entah ler.. tak dapet nak tulun
  8. I

    jual beli emas selain public gold masuk blog saya http://sejutaemas.blogspot.com/

    jual beli emas selain public gold masuk blog saya http://sejutaemas.blogspot.com/
  9. I

    Saya Ada RM24,000. Apa Saya Nak Buat Ya...

    beli emas simpan 2 tiga tahun .. pastu jual.. kalau nak guna duit pi pajak kat bank rakyat and then bayar bulan2.
  10. I

    [PANAS] Revolusi Dinar Emas Untuk Dunia

    1) beli emas kena ader modal.. paling rendah start dengan 1 dinar(harga gcp 1 dinar 999.9 skang Rm666) boleh simpan kat agro bank sebab bank rakyat hanya terima barang kemas jer. 2)emas semua sama- keluarkan emas kena campur 70% ******** ngan kos upah selam 6 bulan 3)bagi aku jgn ler buat...
  11. I

    http://sejutaemas.blogspot.com/

    http://sejutaemas.blogspot.com/
  12. I

    Ray ban Sunglasses Dropship/Borong RM40-RM55

    dah naik lah pulak.. tahun bila nie
  13. I

    [PANAS] Revolusi Dinar Emas Untuk Dunia

    ok.. macam nie.. kalau pajak 10gm kat bank rakyat atau agrobank dapat dalam 70% duit tunai di tangan, cukup 6 bulan kena bayar upah+nilai ********(70% tadi)= dapat emas 10gm balik. lebih kurang ler.
  14. I

    [WTS] Pakaian Kamar Tidur Sexy Lingerie (Babydolls, Garter Sets, Slips DLL)

    kalau pakai sampai subuh lagi best, jgn kuar rumah
  15. I

    [WTS] New Original Nokia phone

    murah sangat ler tu bro, dapat mana?
  16. I

    Rahsia 'berdayung' Lebih Lama...

    aku taknak beli ubat yg minum2 nie.. try ler ubat sapu bio-oil brutal.. lagi power...
Top