Search results

  1. sheedarusli

    Realiti orang dah bekerja

    Cashback utk 3 kali yg pertama je kan, pastu dpt cashback.. Maybe nanti diorang upgrade utk bagi lebih bnyak cashback ke, lagi syok hehe..
  2. sheedarusli

    Realiti orang dah bekerja

    Haah app baru tak baru la sbb 2018 dah launch tapi haritu tgk kt tv diorang nk kembang ke seluruh Malaysia.. Aku pun dah download, nanti nak cuba2 la hehe..
  3. sheedarusli

    Realiti orang dah bekerja

    Makin bertambah tahun, aku rasa makin maju teknologi skrg ni.. Dgn app mcm ni memang senang lah nak settle isi minyak semua.. Lagi2 utk ibu ke ayah yg bawa anak2
  4. sheedarusli

    Realiti orang dah bekerja

    Ala semua org tahu kan.. Org dah bekerja ni banyak komitmen. Bila dah dapat gaji, kena bahagi terus ikut keperluan. Skrg budak2 sekolah semua kata x sabar nak kerja.. Org yg dah kerja pula kata nak sekolah balik, nak masuk u balik sbb kerja penat.. Tapi camtu ah hidup kan.. Hidup kita pusing2...
  5. sheedarusli

    Luar Negara 5g lombong arang

    Kalau buat sendiri pun sis, bila nak mulanya. alau dpd awal lagi dulu dah buat infra, x de susahnya skrg ni, n tak lupa juga internet fiber tu nk kena tumpang org lain punya sis huhu
  6. sheedarusli

    Luar Negara 5g lombong arang

    Menariknya! Ini sy pun nak juga ni, teringin sgt nak tanam segala jenis salad tu. Nak beli harga dia pun aduhaiii, meleleh air mata hahaha
  7. sheedarusli

    Tanam sayur cuaca dingin di tempat panas?

    Ntoh ler wei, habis tu nanti kt area kampung cemana pulak. Kalau tm 4g pun ada dah kt area kampung, dalaman mcm tu, telco lain x de. Nanti 5g ni hmm curious aku
  8. sheedarusli

    telco sesuai untuk 2020

    ha'ah, kira ini lah peluang nk tunjuk siapa hebat buat 5g ni, tapi dah tm je yg ambil cara lain dpd telco lain, kita dah tahu la servis tm utk 5g ni mmg bagus.
  9. sheedarusli

    telco sesuai untuk 2020

    statement awk ni kira applicable utk certain telco je. yelah x semestinya semua telco 4g dia teruk. umobile jgn sembang lah pasal ni mmg out haha
  10. sheedarusli

    Switch checker

    Kdg2 ada org yg dua tiga kali check dah off semua suis plug semua.. Ada juga yg lupa kdg2 terbiar begitu sahaja.. So nak tanya, awk semua jenis yg check sekali atau dua kali sebelum keluar dpd rumah?
  11. sheedarusli

    Gajet huawei matebook

    Betul lah tu. Langkawi pun ada juga diorg heboh pasai nak buat 5g dulu kt sana. Mungkin sbb tarikan pelancong agaknya. Apa2 pun depa mmg confiden tmbh lagi aim nak jadi stand alone pertama malaysia. Fuhhhh mmg hebat la
  12. sheedarusli

    Gajet huawei matebook

    Kita pun tunggu bonus gak ni, nanti dah beli kita roger2 okehh. 5g confirm2 lah cun dah, tm pun testing dah skrg, nanti nak video call laju je, tgk k drama online oun lajuuu je huhu
  13. sheedarusli

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Haah, langkawi nak testing 5g utk smart tourism app diorang. Tm bnyak dah dgr langkah2 diorg ada gak berita. Lagi2 nak cuba jadi stand alone 5g yg first kt malaysia. Terbaikkk
  14. sheedarusli

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Menarik gilaaa weh aku pun nak gak cuba hotel camtu. Tapi duit pun asyukk gak ah nak gune mueheh. Bukan takat satu sektor je, hotel oun boleh guna 5g ini mmg bukan kaleng2 haha
  15. sheedarusli

    Gajet huawei matebook

    Skrg aku dah bnyak kali tgk iklan barang2 Huawei, tapi yg paling menarik perhatian aku dlm bnyk2 brang huawei, dia punya laptop tu. Huawei matebook, adoiii cairrr nengoknye.. Letak je tepon huawei atas laptop then terus boleh cast tepon kt laptop.. Lawa sangat weyyyy
  16. sheedarusli

    tips tanam pokok dengan subur

    aku ada satu perangai.. suka nak mencucuk tanam tapi aku sendiri lupa nak siram air, nak monitor semua.. lagi aku cuba utk ingat, makin aku lupa sbb aku lagi tend to ingat benda2 yg crucial mcm kerja dll.. ce bagi tips sikit kt aku insan yg lemah hanya mampu berserah ni hahaha
  17. sheedarusli

    Teknologi telco mana akan kuasai 5g di malaysia

    Ada haritu baca2 juga.. Ada yg join venture dgn syarikat handphone.. TM pun tak ketinggalan 5G okeyy
  18. sheedarusli

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    itulah, nak consider tukar pun, mcm apa je maxis fiber ni.. baik tukar unifi terus, org semua kata lajuu tak menyesal guna
  19. sheedarusli

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
Top