Search results

  1. sontorion

    Akibat Ada Penyakit Hasad DENGKI Dgn WC & Shuth --->>Semakin Banyak Lagi Forum Wujud

    Sekarang ni nilai harga bagi forum wangcyber adalah RM 607,076.76 dan akan meningkat lagi...ada sesiapa sanggup beli....? macamana ia di nilai saya tak pasti tapi boleh cuba link ni untuk anggarkan harga sesebuah website : http://bizinformation.com.my
  2. sontorion

    Website utk track barang yang dihantar

    untuk trace tracking no...boleh juga guna website linklik2u.com, kat bawah website tu ada link trace tracking no tu..
  3. sontorion

    Pandangan Tentang Lot.my

    Aku pun setuju..tak boleh salahkan web developer semata - mata, owner website pun kena tahu serba sedikit macamana nak dapatkan pasaran jualan mereka, mereka juga perlu tahu tentang target samada penggunaan keyword yang betul, Ping-o-Matic, Add your URL to Google, dan macam2 lagi ,serta cara...
  4. sontorion

    Sumber traffik kami

    Mungkin website tu guna hidden keyword, memang ada website buat macam tu, kalau nak tgk pada page source pun tak nampak....tapi bahaya bagi pengiat adsense utk guna cara ni..
  5. sontorion

    Ape bisnes korang buat sekarang ?

    saya pun skrg dah buat khidmat setup shopping cart....kena pelbagaikan biz internet ni kalu nak jadikan pendapatan full time ni...serta tambahkan kemahiran anda...
  6. sontorion

    ya ijamidayu...saya ada cuma sibuk sikit....perkara ni dah selesai, banyak pengajaran yg dapat...

    ya ijamidayu...saya ada cuma sibuk sikit....perkara ni dah selesai, banyak pengajaran yg dapat, saya hanya belajar buat dropship, byk pelajaran di perolehi dari pengelaman, skarang ni dah banyak org buat dropship ray ban dan setengahnya menghadapi masalah yg sama,
  7. sontorion

    Bagaimana Menukarkan Pemberian Produk Percuma Kepada Jualan

    saya pun ingat nak bagi hadiah percuma kepada mereka yag berjaya membuat jualan terbanyak di website saya...satu idea yang bagus ni..
  8. sontorion

    yang mana lebih mudah dipraktikkan dan cepat hasilnya

    ada satu lagi....kamu boleh join, dgn jual kat ebay insyallah jika bersabar boleh dpt duit...try ni http://www.linklik2u.com
  9. sontorion

    Mintak komen anda semua

    tapi yang boleh gerak2 text tu macamana kamu buat cerita sikit bro...
  10. sontorion

    CNi dan Hai O mengganas di televisyen apa pendapat anda?

    samalah...pengelaman semua tu, aku pun penah cuba macam2, yang untung adalah org terawal...yg bawah tu, kalu tak pandai memang akan berputih mata je, yg jadi jutawan tu yg jadi kepala....
  11. sontorion

    [PANAS] Perbezaan Berita Utusan Malaysia VS Berita Harian VS Harian Metro

    aku rasa Tajuk muka depan surat khabar skrg agak mentingkan keuntungan...kadang tajuk2 yg tak perlu di jadikan berita depan sebenarnya....contoh gadis ....issss..malu aku nak sebut sendiri boleh tgk macamana tajuk utama berita skrg.... p/s siapa lah boleh menegur dia org ni...
  12. sontorion

    Mintak komen anda semua

    wah..menarik ni...kamu pakai sofware apa ya.....aku nak try jugak....
  13. sontorion

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    eh...ada minum2 ke..nak join gak macam ni...boleh kenal2 sifu2 kita
  14. sontorion

    Sape di sini yang berfikir sal bisnes je 24 jam ...study sal bisnes je...

    memang kena pikir pasal busines...soal pendapatan harian..ya lah nak hidup selesa kena buat busines, dah selesa kenalah bantu mana yg patut, bantu keluarga, bantu kawan, sedekah jariah, baru hidup akan di murah rezeki, memang kita kena pikir cara nak cari pendapatan lebih, masa muda2 ni la kena...
  15. sontorion

    Sape nak start perniagaan internet dengan modal nie??

    Ok..salah satunya join linklik2u.com, insyallah akan dapat jana wang...kalau tak percaya tanyalah mereka yg dah join linklik2u.com , tak percaya boleh cuba dulu.........nak join percuma http://www.linklik2u.com
  16. sontorion

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    jadi kalau semua orang nak hansem dan cepat dapat duit paypal macam Alang..aku cadangkan kamu beli satu spek mata hitam ni kat sini sambil buat duit paypal keh..keh..keh. .. http://www.linklik2u.com
  17. sontorion

    Tolong ajar saya dapatkan RM1 pertama

    saya cadangkan saudara RajaKamil join linklik2u.com, anda tak rugi apa2 dan tak keluar modal, insyallah akan dapat wang pertama anda di interenet, cuma usaha di perlukan join http://www.linklik2u.com
  18. sontorion

    Sapa tau pasal dapatwang.com

    lagi pun model yang di gunakan juga ada lah hasil pusingan yg terkumpul, memang satu pelaburan yg berani, cuma pada peringkat permulaan, untung sabut timbul , untung batu tenggelam gitulah kira2 dibuat sekiranya berjaya ianya amat menguntungkan, tapi biasanya tak lama benda ni, ada setengah tu...
  19. sontorion

    sumberprodukebay

    ya..ada review sikit...sebelum beli...apakah rahsia2nya itu..?
  20. sontorion

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sumberprodukebay....ni dropshiper ke wholesale ni...? cerita sikit..
Top