Search results

  1. Hakim Najili

    [KOMISYEN RM50] Jemputan JV Al-Quran Digital. Komisyen dibayar mingguan

    Jemputan JV Al-Quran Digital At-Thamin Komisyen dibayar setiap hari Jumaat 1. Salam semua kepada warga WC. 2. Dah berbulan-bulan sy tak masuk forum WC nie akibat penangan facebook. 3. Baiklah straight to the point :- Saya dan bro JaMaL baru sahaja melancarkan produk fizikal...
  2. Hakim Najili

    Malaysia Corporate Video Services

    We can produce Corporate Video and Creative Advertising for your company as well as integrating with Social Media such as Facebook & Twitter to boost your awareness with your potential client. Corporate Video is the greatest way to tell a story to convey your business message. It can be range...
  3. Hakim Najili

    Servis Buat Video PREMIUM (Template & Customize) pecah panggung!

    Tawaran terhad kepada 10 orang untuk mendapatkan servis template teaser video. Salam Warga WC, Sy, Hakim Najili bersama partner, Saudara Si Ka Lang dengan rendah hati mengoffer servis Buat Video Premium khas untuk warga WC. Terlebih dahulu sebenarnya perancangan untuk membuka servis...
  4. Hakim Najili

    [PANAS] Misteri kehilangan Bro Mutt terbongkar akhirnya.....

    Salam semua warga WC, Walaupun ini thread ada sesiapa yg tahu, tetapi sy nak bagitahu yg mmg sy tahu..... Anda kenal mutt? Kalau anda perasan beliau sudah lama tak menjelmakan diri di WC nie dan juga 2 thread berikut telah menyebabkan ada yang tertanya2 ke mana beliau ‘menghilang’...
  5. Hakim Najili

    JaMaL buat hal lagi, nak kena rotan nie.....

    Bro jamal nie memang melampau, buat produk penat2, tapi nak kasik free jerr..... (Eleh nie mesti lagi satu teknik kontroversi yang tak sudah2 dan skeptikal nak kasik org keliru) Jangan tertipu dengan saya oke... Apa? ingat saya tipu ker? Memang sy tipu pun.... Kenapa sy nak tipu...
  6. Hakim Najili

    Nak Dapatkan Balik Akaun ADWORDS yang kena banned

    salam rakan2, pagi nie sy buka akaun adwords. "Your Google AdWords account has been permanently suspended for repeated violation of AdWords or Landing Page and Site policies in this or a related account." nie first time sy buat landing page utk program international, utk local tak...
  7. Hakim Najili

    Lagi email scam maybank2u, hati-hati....

    Saya tahu mungkin anda semua sudah biasa dapat email macam nie, saya tambahkan lagi koleksi scam supaya anda lebih berhati-hati di masa akan datang
  8. Hakim Najili

    [URGENT] nak transfer wordpress tanpa guna Cpanel

    salam, saya ada di office nie, banyak kena block, tak boleh buak youtube, cpanel pun tak boleh buka. Tapi boleh access guna ftp clien, saya pakai filezilla, kadang2 coreftp sy nak transfer blog sy dri hosting A ke hosting B segera, sebab hosting A dah nak expired sedikit masa lagi. So...
  9. Hakim Najili

    [TERMURAH] 3 Bijik Domain Percuma dan Unlimited Hosting Hanya RM4 sebulan

    1 Ketul Domain Free, Unlimited Bandwith, Unlimited Storage, hanya RM 4 sebulan? Betul ke nie weeh?! Ebook FREE ini telah dikemaskini menjadi Version 2, sebab ada beberapa perubahan yang JustHost telah buat terutamanya pasal isu 3 bijik domain free. Hosting apa yang bapak murah nie...
  10. Hakim Najili

    Nak lancarkan produk kena tahu bendai nie - Gaji kakitangan awam 2011

    salam 1 malaysia (bodek sikit), saya letupkan satu senjata yang disimpan oleh otai2 besar dalam industri pemasaran internet di msia. Tapi rasanya ramai dah tahu.... Kalau anda perasan, mereka akan launch product pada waktu gaji kakitangan kerajaan masuk. Reasonnya? Kalau yang guna...
  11. Hakim Najili

    Akta Anti-Untung Berlebihan dikuatkuasa

    Lepas nie harga pre-launch produk tak boleh naik 100%, kalau tak nanti ada org report dan seller boleh kena tioaw :p P/S : Akta anti pengurangan subsidi berlebihan taker? :D
  12. Hakim Najili

    Adakah baloi.com.my boleh mengatasi mudah.my?

    www.baloi.com.my Salam warga WC, Pertama sekali saya pun tak tau nak park kat mana thread nie, sebab ianya bukan thread jualan tapi lebih kepada pengumuman dan juga motivasi untuk anda semua. Anyway, Team saya yang ada dalam 5-7 orang telah selamat melancarkan sebuah portal...
  13. Hakim Najili

    sekadar mencadangkan juga ingin bertanya

    saya bukanlah pakar php, sy bukan webmaster yg handal, yet sy pun tak tahu macam mana sistem forum berfungsi. Tetapi sy sekadar ingin bertanya juga mencadangkan jika ada function-function nie:- 1) Boleh tak kita tgk post mana yg kita dpt thanx? Bukan apa kadang2 kita pun mahu menghargai org...
  14. Hakim Najili

    MAXIS Share A Top Up, Bayar RM18 untuk dapat RM20, Seorang Sahaja, CEPAT!

    oke takyah citer banyak, sy ada satu no maxis yang dah pakai sejak tahun 2002, since last year sy jarang guna, just top up untuk nak hidupkan nombor tue saja. Sekarang ada baki sikit, saya nak jual RM20 top-up dan anda hanya perlu bayar RM18 sahaja. Cost transfer RM0.50 saya tanggung...
  15. Hakim Najili

    PlatinumCost.com untuk dijual, estibot estimate price USD1,000

    Saya mempunyai sebuah domain yang membolehkan anda boleh polish untuk mendapatkan earnings baik dari segi google adsense mahupun dijadikan website yang boleh dijual di flippa ataupun anda nak jual domain nya sahaja Domain : PLATINUMCOST.com Host : GoDaddy (Free Push to GoDaddy Account...
  16. Hakim Najili

    Godaddy Main Kotor!

    salam warga WC, di sini saya ingin mengingatkan anda untuk berhati-hati apabila menggunakan kupon Godaddy yang selalu ada offer domain USD$1. Ceritanya begini, sekitar julai yg lalu sy ada membeli 2 buah domain di godaddy dengan akaun yang berbeza (sbb satu akaun boleh guna sekali sahaja...
  17. Hakim Najili

    [PERTAMA DI WC] Bayar ikut suka anda, saya bagi semuanya

    Ikut Suka Hati Anda Lah Nak Bayar Berapa, Saya Akan Hantar Link Download Tanpa Banyak Soal Salam semua warga WC yang dikasihi, Jika anda lihat join date saya bersama WC, maka bulan November 2010 ini genaplah setahun saya menuntut ilmu di university maya Wangcyber. Saya ingin mengucapkan...
  18. Hakim Najili

    mcm mana mahu tutup website A automatik pergi ke website B

    salam warga wc, ada sapa tau macam mana kalau kita mahu redirect ke website lain secara auto selepas tutup satu website. sebagai contoh sy tekan butang pangkah website wangcyber dan secara automatik terus direct ke website berita harian sy ada tgk beberapa web mat salleh yg bila...
  19. Hakim Najili

    Pemasaran ala Gerila

    Ramai antara kita biasa dengar ataupun dengar secara suam2 sahaja teknik pemasaran gerila. Sebenarnya pemasaran gerila bukanlah pemasaran secara ganas atau main tembak merata sahaja. Ianya penuh dengan strategi yang rapi. Bapa pemasar gerila pada zaman moden ini adalah Jay Conrad Levinson...
  20. Hakim Najili

    Tak payah nak carik thread lain, kalau nak bonus ebook Jutawan Domain, sini ada

    Tahukah anda? Tak tahu memang rugi, urusniaga Domain Flipping boleh mencecah sama harga seperti perpindahan pemain bola sepak EPL…. Setiap perniagaan, permainan, pelaburan, mempunyai game / tune serta ilmu-ilmu dan selok belok yang anda perlu ketahui. Begitu juga dengan domain flipping...
Top