Search results

  1. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dalam ebay yg penting jangan takut2....berani mengambil tindakan...setiap bnda ad pro n con...makin bnyk kte cari tau makin bnyk kte tau yg kte ni xtau...selamat mencuba... MY 1ST USD IS COME FROM EBAY! Common lah bro............
  2. peace

    Bisnes yang saya buat masa jadi student dulu

    bisnes paling senang kt universiti: 1. printing 2. format laptop 3. jual jersey 4. tiket bas 5. tour and travel 6. aksesory komputer 7. mcm2 boleh lah bro....... :)
  3. peace

    Jom Cari Idea eBay !!

    tu nama item ap?blanket ke?
  4. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ntah..tu je notice yg ebay bg..aku pun xpaham...yg ni acc bru nak cecah sebulan..fb dh lebih 10..aku dh list 8..trus dpt status pencen..
  5. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yeah! LIKE! Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new...
  6. peace

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    aku pun baru kene..tp aku xphm..ada yg penah kne x? Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another...
  7. peace

    Jom Cari Idea eBay !!

    salah tu bro..diari usahawan ebay berhingus tu ada bnyk info..nak buat research pun ada thread sndri..buat produk fizikal pun ada..klu xtau pun ada gak thread soal jawab..tngal kayuh je.. :-)
  8. peace

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    kdg2 fund xcukup..klu nama card xsama pun xpe..sbb bru2 ni aku baru buat dan lepas..hehehehe... klu xleh gak..gnti kad baru je..sbb dlu aku pun problem lbh krg..xtau kenapa..sifu, ada tambahan?
  9. peace

    Niaga di Ebay

    ni sme je cm dropshipping..Pak Cik Google bnyk jwpn..ce tnye 'dropshipping tu apa?'
  10. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    malu bertanya selamanya xtahu.. :) tp sedara ni skrg buat affiliate ke?hee..
  11. peace

    EntroPay Problem

    salam otai2.. blh ke verify ebay seller pakai entropay? kan ebay nak no card,alamat statement n card holder name..cmne tuh?
  12. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    start dr thread ni tp 1st page..
  13. peace

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    klu nak appeal acc sbb kne suspend biasenya brape lama? aku tngk ebay ni cm lama je..x respon2 pun..klu appeal pakai emel ke pakai ebay msg thru acc? blh ajar skit x cmne? skali aku nak tnye..sp2 jual vcc tlg pm yerk..hee..
  14. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sapa2 ad jual vcc..aku nak beli sekeping utk verify ebay..hee..
  15. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pastu kne cari jalan...nak tp xnak buat so xjadi apa gak.. cari jalan kne betul..klu salah cnfm xsampai2.. agak2 dh sesat jgn malu2 nak tanya..klu x sesat lah selamanya.. klu dh jumpa jalan bawak pelan2..takutnya nti terbabas lak..susah nak reverse.. agak2 dh power..nak merempit blh tp ingat...
  16. peace

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    ko ni lebih kurang ak gak waktu first time dlu..klu ko nak jinak2 dgn ebay better p thread sebelah.. sbulan klu ko series buat ko blh jd cm bro monarsh 1. .com 2. ni ak xtau tp aku rse klu bka pkai ebay.com kuar dlm usd klu ebay.com.my dlm MYR klu .com.au dlm AUD klu .com.sg dlm SDG klu...
  17. peace

    Senarai link Ebay Market Research

    brape rege?entropay gak ke?
  18. peace

    Senarai link Ebay Market Research

    patut aku bka pun dia mintak macam2..yg boleh buat 10 tu per day ke cmne?
  19. peace

    Selling limit utk acc baru

    kepada newbie otai2 je yg berani balon sampai lunyai cm sifu siti_nasrul..keh keh keh..aku lgsg xberani..syg acc..
  20. peace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tq bro..ni yg best nak share2 ni..hehehe..aku xpenah pakai hammertap..takat ni pun ak pakai complete lisiting..kdg2 ada la gak pkai goofbay dan baru2 ni pun aku dpt hot niche sbb tropong power seller..hehehehe..dtg jenguk2 store diorg pastu cari yg hot..
Top