Search results

  1. ZahrulAzua

    3 Perkara Kenapa GAGAL Menjual Di Facebook

    Pernah tak anda cuba melakukan promosi ataupun kempen jualan jualan di facebook tetapi akhirnya macam rasa... --------------------------------------------- "Dahlah... susah sangat nak menjual di fb ni. Cakap tak serupa bikin diorang ni. Kata boleh buat duit. Tapi hampeh..."...
  2. ZahrulAzua

    Rahsia Membina Skrip Jualan Di FB

    Memperkenalkan... Pakej Ebook Rahsia Membina Skrip Jualan Di Facebook Sila download pakej ebook tersebut di sini -->> http://bit.ly/1b56LW8
  3. ZahrulAzua

    Kempen Promosi Produk Di Facebook Menggunakan Kedah Perkongsian Pra-Jualan

    Pra-jualan adalah satu aktiviti menjual tetapi belum lagi menjual. Dalam proses ini prospek di beritahu tentang produk yang ingin kita jual namun di dalam penulisan pra-jualan tersebut tidak ditulis bagaimana untuk membeli. Jika prospek mahu membeli maka akan bawa mereka ke satu tempat...
  4. ZahrulAzua

    BengKel Penulisan Surat Jualan POWER

    Insyallah Pak Long ilmu serta pengalaman sejak 2006 akan dikongsikan dalam bengkel ini.
  5. ZahrulAzua

    BengKel Penulisan Surat Jualan POWER

    http://www.youtube.com/watch?v=Z4FbxcWWLEQ Bila dan di mana…??? TARIKH : 29 hb Januari 2012 MASA : 9.00 pagi ~ 5 petang TEMPAT : IPTC, Kajang Siapa Penceramahnya…??? Saudara Zahrul Azua dari Team Pemikat (Pelopor & Pakar Surat Jualan Tempatan) Berapa yurannya…??? RM450...
  6. ZahrulAzua

    Kenapa Pelancaran Produk Sangat Penting Buat Anda...??? (Bahagian 2)

    Jika LIST yang kita ada LIST yang berkualiti maka kuantiti bukan lagi menjadi ukuran utama
  7. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 4)

    JacKhalid : Jika ada sumber dan networking yang baik seminggu pun sememangnya sudah memadai...
  8. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 4)

    Waktu pra pelancaran bergantung kepada anda sendiri. Pra pelancaran saya bahagi kepada 2, 1) Pra-pra pelancaran (tiada proses jualan) 2) Pra pelancaran (tiada proses jualan tetapi akan ada proses pra-jualan) Jangan ambil masa yang terlalu lama untuk melakukan pra pelancaran kerana dikhuatiri...
  9. ZahrulAzua

    Kenapa “CONVERSION RATE” jualan menjadi rendah…??? (BHG 1)

    ‘CONVERSION RATE’ atau kadar tukaran merupakan frasa yang sering digunakan oleh peniaga terutamanya peniaga di internet. Kadar tukaran yang dimaksudkan adalah peratusan pelawat laman web jualan yang menjadi pembeli. Rata-rata secara umumnya dalam keadaan yang bukan istimewa, dalam keadaan...
  10. ZahrulAzua

    E-book Bukan Satu Perniagaan Tetapi.......

    Untuk pengetahuan fauziahmad telah diterbitkan pelbagai ebook dari pelbagai isu dan niche... perkembangan produk informasi semakin giat sekarang.
  11. ZahrulAzua

    E-book Bukan Satu Perniagaan Tetapi.......

    Demand kita boleh cipta. Samada ebook atau video kedua-duanya adalah produk informasi. Apa kata digabungkan kedua-duanya... nilai pakej produk bakal dinaikkan.
  12. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 4)

    Terima kasih Mr Alfat.
  13. ZahrulAzua

    Website suda siap..tapi..

    Pada pendapat saya Lancarkan Laman Web tersebut... kalau tak lancarkan tiada siapa yang tahu kewujudannya... namun nak lancarkan kena ada strateginya...
  14. ZahrulAzua

    >>>>> [Terhad 5 Orang] MILIKI 4000 LIST PERCUMA! <<<<<

    Secara tak sengaja saya terlihat tawaran hebat ni....
  15. ZahrulAzua

    [BONUS]Beli Strategi Launch, Dapatkan Percuma Rahsia Kejayaan JointVenture (JV Panas)

    Hebat jugak tawaran ni... tapi untuk 10 orang je ke...??? heheh...
  16. ZahrulAzua

    Please!!!! Tolong Jangan Beli Strategi Launch !!!!!!!

    Wah... kira dah cover semua topik produk ni....
Top