Search results

  1. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Salam Hormat. Saya membuka peluang kepada rakan-rakan WC yang berminat untuk mengambil alih Bisnes Internet saya. Saya nak jual kerana nak menumpukan pada Bisnes Offline. Untuk pengetahuan, saya mempunyai List seramai 4,681 orang dalam niche Bisnes Internet. Selain itu, saya juga nak...
  2. penang

    HOT! 25 Artikel Terbaru PLR BM Niche Perkahwinan [TERHAD]###

    - Tawaran Tamat.
  3. penang

    ***HOT***! Beratus-ratus Produk Reseller RR, MRR, PLR Bahasa Melayu dan Inggeris!

    Salam hormat semua, Sempena Hari Raya yang bakal menjelang tak lama lagi, saya ingin Melelong Beratus-ratus Produk Reseller yang saya miliki dalam Bahasa Melayu dan juga Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut kesemua produk ini boleh lihat disini >>> http://rahmatariffin.com/minisite/firesale/...
  4. penang

    Bonus-bonus Gempak Pakar Minisite!!! ---->> Jom Ushar tengok...Baru Tau***

    Salam Sejahtera Rakan-rakan, Tanpa perlu berceloteh lebih panjang, saya ingin tawarkan Bonus-bonus Gempak! kepada Rakan-rakan WC yang membeli Pakar Minisite melalui saya dibawah: http://www.pakarminisite.com/index.php?ref=penang Jika anda membeli Pakar Minisite melalui link saya, anda...
  5. penang

    40 produk digital Bahasa Melayu dengan lesen reseller...11.59 pm akan tamat!

    Salam hormat buat rakan WC sekalian, Tanpa perlu menghurai panjang, saya ingin menawarkan hampir 50 produk digital di dalam Bahasa Melayu untuk mereka yang bertuah sahaja. Tawaran ini akan tamat pada hari ini Jumaat (24/12) 11.59 pm. Saya mencari 5 orang terpantas dan perlu bertindak...
  6. penang

    Ebook praktikal tentang mailing-list...potongan diskaun 50% (limited offer!!!)

    Salam sejahtera, Seperti yang anda semua tahu, asas dalam perniagaan Internet adalah dengan menguasai teknik mailing list. Jika anda mahu melibatkan diri dalam perniagaan Internet asas inilah yang wajib anda kuasai dulu sebelum bergerak lebih jauh untuk menjadi IM yang berjaya. Untuk itu...
  7. penang

    Sape penah beli Ebook Panduan Pemasaran CPA

    Salam, Nak tanya sape pernah beli ebook pemasaran CPA Uzair. Macam mana ebooknya bagus ke. Kalu bagus, sape ade offer menarik....saya nak beli melalui link diorang...
  8. penang

    Tawaran hebat untuk ebook killer follow-up dan pakej photoshop

    Salam, TAWARAN HEBAT UNTUK EBOOK PAKEJ LENGKAP SQUEEZE PAGE (POTONGAN DISKAUN 50%)!!! Saya nak menawarkan tawaran potongan diskaun sebanyak 50% iaitu RM 15 bagi ebook saya Pakej Lengkap Squeeze Page yang berharga RM 30. Jadi anda hanya perlu membayar sebanyak RM 15 sahaja. Tawaran ini hanya...
  9. penang

    Siapa Kata Super Heroes Hanya Wujud Dalam Komik atau TV sahaja….

    Sebenarnya di dalam perniagaan Internet ada Super Hereos nya juga. Super Heroes tu digelar “ListMan”, ListMan dalam bahasa internet adalah mailing list. Kalau super heroes yang lain ada kuasanya, ListMan pun ada kuasanya juga. Kuasa ListMan terletak pada wangnya iaitu kita boleh...
  10. penang

    Pelancaran Cabaran PLSP Telah Bermula...Peluang Terbaik Untuk Anda Semua...

    Dengan lafaz Bismillahirahmannirahim….. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua, Dengan ini, Saya ingin mengumumkan Pelancaran produk saya Ebook Pakej Lengkap Squeeze Page. Ebook ini memberi penerangan...
  11. penang

    Siapa kat Sini Yg Masih Tak Tahu Macam Mana Nak Bina Squeeze Page utk Dptkan Mailling

    Saya buka thread sekadar nak tahu, adakah ada newbie yang masih tak tahu membina squeeze page utk kumpul mailing-list. Kalau tahu, adakah anda tahu cam mana proses utk beli domain dan hosting / authoresponder, setup autoresponder norabots, menghasilkan link download, menghasilkan ebook, muat...
  12. penang

    sape nak Review atau join JV affiliaate produk saya

    Sape yang nak Review atau join JV affiliate sila PM saya. Saya beri produk saya secara percuma. Khas untuk Otai-otai sahaja. Review saya perlukan 3 orang lagi. Jv affilite masih sedikit boleh join lagi asalkan ada 1,000 mailing list.
  13. penang

    Pra-Pelancaran Ebook Yang Wajib Dimiliki oleh Newbie - Pakej Lengkap Squeeze Page

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Saya ingin memberitahu tentang Pra-Pelancaran produk saya Ebook Pakej Lengkap Squeeze Page. Sempena Pra-Pelancaran ebook saya, harga adalah RM 20 (harga diskaun) dan dijalankan selama 2 hari 30 dan 31 / 12, hari ini dan esok. Selepas ini harga akan...
  14. penang

    Perlukan 10 orang JV affiliate untuk produk terbaru saya

    Saya ingin menjemput 10 orang JV affiliate untuk produk terbaru saya. Produk ini sesuai untuk newbie yang ingin memulakan langkah pertama menceburi bidang perniagaan internet (bukan produk buat duit). Syarat untuk menjadi JV affiliate adalah mempunyai mailing list sekurang-kurangnya 1000...
  15. penang

    Addon domain

    siapa tahu pasal addon domain. Boleh terangkan tak dengan lbh terperinci (fungsi, nak buat dia dan lain2 yg berkaitan. Byk maklumat di internet atau ebook hanya citer pasal basic sahaja. Dari segi luaran dah faham tapi ade yg masih blur....
  16. penang

    Perlukan orang bina minisite, tulis sales letter dan pasang sistem affiliate

    Saya perlukan orang untuk membina minisite, sistem affiliate dan juga tulis sales letter (tak perlu org yg sama buat semua kerja tu.....kalau boleh buat semua kerja bagus juga) utk produk saya. Kriteria orang tu mesti yg berpengalaman, pernah diupah oleh org lain sebelum ini. Tunjukan sekali...
  17. penang

    Cara nak tukar ke hosting lain...

    Salam sejahtera. Saya nak tanya, hosting yang saya langgan sekarang ada problem, so saya nak tukar ke hosting lain. Macam mana nak buat. Ada setup2 tertentu ke. Harap ada orang sudi tolong saya.....
  18. penang

    Bolasepak malaysia hampeh... badminton gak masih ok agi...

    Dalam sedap2 tgk siaran lansung badminton master final super series... dpt berita tak gembira, bolasepak malaysia di sukan sea tewas 3-1 kpd Vietnam... Badminton syabas!!! bolot 3 kategori terus...
  19. penang

    kenapa sesetengah produk ebook mahal harganya....

    Saya buka thread ini, sebab nak minta pendapat semua IM mengapa sesetangah produk ebook mahal harganya... lebih dpd RM100 .Ukuran mahal sesuatu produk yang nak dijual itu berdasarkan apa? Adakah kerana nak jaga standard atau reputasi IM itu, mungkin banyak pengalaman (tu yg jual mahal)...
  20. penang

    Ebook percuma khas untuk newbie sahaja!!!

    Saya baru menyiapkan ebook panduan asas bisnes internet dan diberikan percuma sahaja. Ebook ini sesuai untuk orang yang baru (newbie) dalam bisnes internet atau mereka yang mendapat pendapatan di internet tetapi hasilnya adalah sedikit. Nak download klik link kat signature saya. Yang...
Top