Search results

  1. popo

    Massive Twiitter Follower! Service Meningkatkan Twitter Follower Anda!

    ★★★ Massive Twiitter Follower! Service Meningkatkan Twitter Follower Anda! ★★★ Servis terbaik untuk meningkatkan follower anda di mata dunia! Dijamin puas hati atau wang dikembalikan. Tempah sekarang! Murah!
  2. popo

    WTB Artikel BM Niche Kesihatan Seks

    Salam, Siapa2 yang ada knowledge tentang kesihatan seks / sains seks (bukan posisi seks) boleh pm saya. Sama ada nak jual artikel atau upah sy terima. Syarat2: 1. Bukan artikel copy bulat2 dari website lain atau tak berkualiti. Sy akan test guna copyscape.. 2. Gaya bahasa mesra dan...
  3. popo

    WTB PLR article dakwah

    As salam... Hi, sy nak artikel2 dakwah khusus berkaitan al quran. Tajuk2 berkaitan doa, terjemahan, nasihat, sejarah islam dan apa-apa tajuk berkaitan alquran...mungkin banyak ustaz2 kat wc ni sudi... Interested? Pm me for more info... Thanks & regards...
  4. popo

    Korang guna guugle analytics ker?

    Geng aku nak tanya ni...korang yang tegar main linkbuilding ni guna guugle analytic ker? Aku dengar kalau buat backlink ni lebih2 lg blackh style bahaya, lebi2 lagi yang direct blast ke website guna xrumor ngan scrapebox...satu lagi korang guna gmail gak ker utk integrate ngan korang punya...
  5. popo

    Pening DMoz..siapa boleh buat akaun editor DMOZ?

    Salam, ada tak sapa2 boleh sediakan servis buka akaun editor kat dmoz..aku apply asik kena reject jer... :D bab lemah bahasa inggeris ni....hehehe.... Sebarang idea juga boleh dialu-alukan.. :)
  6. popo

    Hati-hati kepada webmaster....

    Hati2 kepada webmaster terutamanya vblog developer atau 3rd party content farm...sekarang polis cyber dah makin cerdas buat pemantauan... ni contoh site kena seize dengan warning poster...video sharing website...aku slu lepak kat site ni..hehehe... :D http://watchnewfilms.com/ apa...
  7. popo

    Wahai Pakar SEO..com.my & .my boleh pegi jauh ker?

    Salam, Saya ada pertanyaan untuk kawan2 yg berkemahiran buat seo ni. Mungkin ada pengalaman dengan mengSEOkan .com.my atau .my. Target domain ex CCTLD ni mudah tak nak diseokan mcm .com,.net atau.org untuk target international? Maksudnya random traffic yg suka ngan satu2 niche tu...
  8. popo

    Mein Fuer Marah Dengan Google Panda Update!

    Bukti gougle lokek dengan marketing kat search engine..:"what the quality content bullxxxx they seek?" http://www.youtube.com/watch?v=skbnL6ZPsIg Kelakar deh...hahahaha...
  9. popo

    Nak tanya pasal adsense placement

    Mungkin jawapan ni dah di jawab...tp aku tak dapat nak search Contoh: Aku ada 20 blog utk adsense yang mana templatenya aku guna balik guna kaedah clone blog. Jadi disini script adsense placement akan ikut sekali masa klone script tu utk dipasang pada hosting & domain baru atau lain...
  10. popo

    Perbandingan IM Front/Public Scene & Behind/Underground Scene

    Perbandingan IM Front/Public Scene & Behind/Underground Scene salam,Popo in the house... Sepanjang lebih kurang 6 bulan aku terlibat dengan Internet Marketing aku dapat tengok terdapat dua kategori IM yang yang berada dimuka bumi ni. Public Internet Marketer Public ni aku...
  11. popo

    Godaddy Tembak Gajah!!

    Isu tentang Bob Parson menjadi hangat gara2 tunjuk hebat tembak gajah...ramai yang transfer domain ke name cheap...name cheap pun tengah buat promotion transfer domain serendah $4.99...apa tindakan anda?,ada komen?... :D http://www.youtube.com/watch?v=HXVH4OsfapI
  12. popo

    SEO Rank Monitor Software,ada sesiapa yg tahu?

    As salam, Aku nak monitor beberapa website utk pagerank utk semua browser.So far yang aku guna rank tracker assistant. Aku nak tau klu ada yg free atau yang berbayar review yg terbaik mana2 mmber wc pernah guna atau rekomen. Software ni supaya mudah utk webmaster monitor pagerank...
  13. popo

    Wifi booster free wifi..free internet..free online.. Free monthly !!!

    Wifi Booster...Ada sesiapa yang pernah guna alat ni...??berkesan ker..?ade recommendation??
  14. popo

    Tips & Panduan Melalui Info Grafik

    Thread ni saja aku buka untuk masukan info grafik yang berguna. Sesiapa yang ada info grafik berguna bole post kat sini. :) Search Engine History Rise & Fall of Yahoo! Social Media Brand
  15. popo

    Siapa Minat Dengan Muay Thai ?

    Salam, sapa sini kwn2 WC yg minat sukan muay thai ni bolehlah kongsi...aku minat tapi sini takda org yg boleh ajar... :( Kalau ada sesiapa boleh kongsi idea sudi2 la...ada ebook ker,video ke...Aku syok tengok martial art ni Note : Aku hampir pitam tempoh hari sebab duduk dpn komputer jer...so...
  16. popo

    Current Account : Personal atau Business,mintak pendapat?

    As salam, nak tanya...mana lagi bagus?buat personal current account atau business current account untuk business internet? 1. Kalau business account boleh buat transaksi online tak?boleh akses online banking tak? 2. Klu nak wat business account kena ada lesen kan?klu nak apply lesen...
  17. popo

    Salam PoPo Dari Sabah

    Salam,sy PoPo dari Sabah. Nak Belajar tenet dari kawan2 & otai2 WC...sbelum ni duduk external ja dari forum wc ni.duduk perhatikan ja,belek2 baca...sekarang ni da brani nak conteng2 kat dalam ni..harap di benarkan dan mintak tunjuk ajar dari semua... ;)
Top