Search results

  1. ZahrulAzua

    3 Perkara Kenapa GAGAL Menjual Di Facebook

    Pernah tak anda cuba melakukan promosi ataupun kempen jualan jualan di facebook tetapi akhirnya macam rasa... --------------------------------------------- "Dahlah... susah sangat nak menjual di fb ni. Cakap tak serupa bikin diorang ni. Kata boleh buat duit. Tapi hampeh..."...
  2. ZahrulAzua

    Rahsia Membina Skrip Jualan Di FB

    Memperkenalkan... Pakej Ebook Rahsia Membina Skrip Jualan Di Facebook Sila download pakej ebook tersebut di sini -->> http://bit.ly/1b56LW8
  3. ZahrulAzua

    Kempen Promosi Produk Di Facebook Menggunakan Kedah Perkongsian Pra-Jualan

    Pra-jualan adalah satu aktiviti menjual tetapi belum lagi menjual. Dalam proses ini prospek di beritahu tentang produk yang ingin kita jual namun di dalam penulisan pra-jualan tersebut tidak ditulis bagaimana untuk membeli. Jika prospek mahu membeli maka akan bawa mereka ke satu tempat...
  4. ZahrulAzua

    BengKel Penulisan Surat Jualan POWER

    http://www.youtube.com/watch?v=Z4FbxcWWLEQ Bila dan di mana…??? TARIKH : 29 hb Januari 2012 MASA : 9.00 pagi ~ 5 petang TEMPAT : IPTC, Kajang Siapa Penceramahnya…??? Saudara Zahrul Azua dari Team Pemikat (Pelopor & Pakar Surat Jualan Tempatan) Berapa yurannya…??? RM450...
  5. ZahrulAzua

    Kenapa “CONVERSION RATE” jualan menjadi rendah…??? (BHG 1)

    ‘CONVERSION RATE’ atau kadar tukaran merupakan frasa yang sering digunakan oleh peniaga terutamanya peniaga di internet. Kadar tukaran yang dimaksudkan adalah peratusan pelawat laman web jualan yang menjadi pembeli. Rata-rata secara umumnya dalam keadaan yang bukan istimewa, dalam keadaan...
  6. ZahrulAzua

    Kenapa Pelancaran Produk Sangat Penting Buat Anda...??? (Bahagian 2)

    Bahagian 2 Mampu membina LIST berkualiti dengan segera Ramai yang telah tahu bahawa LIST merupakan perkara yang wajib ada bagi menghasilkan jualan yang tinggi. Tidak kiralah samada anda menjual produk sendiri atau memasarkan produk-produk Affiliate. Anda boleh gunakan apa pun teknik pemasaran...
  7. ZahrulAzua

    Kenapa Pelancaran Produk Sangat Penting Buat Anda...??? (Bahagian 1)

    Siri 1 Cara yang pantas untuk bina nama, jenama, kredibiliti dan ‘position’ diri. Mungkin anda ada menerima ilmu yang mengatakan untuk membina nama serta kredibiliti dalam pasaran internet terutamanya untuk pasaran tempatan akan mengambil masa. Jadi anda dinasihatkan untuk mula...
  8. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 4)

    Dalam artikel yang lepas saya telah membawa anda untuk melihat apa yang dikatakan dengan SPEED IN BUSSINESS. Kepada yang belum membaca artikel tersebut sila klik ke...
  9. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bhg 3 - SPEED)

    Salam hormat, Dalam artikel yang lepas saya telah membawa anda untuk melihat satu perspektif pemasaran bagi IM yang telah dan akan melalui evolusinya. 2 perkara yang saya ketengahkan adalah 1.Speed is the new currency of bussiness 2.Content is the new currency of marketing Kepada yang...
  10. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 2)

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 2) Dalam artikel bahagian 1 yang telah saya tuliskan tempohari saya bawa anda untuk melihat kembali perjalanan secara kasar perkembangan IM2 tempatan sejak dari generasi 1 sehingga kini. Saya tidak sangka yang artikel tersebut mendapat sambutan yang kira hangat...
  11. ZahrulAzua

    Evolusi IM Tempatan (Bahagian 1)

    Perkembangan industri perniagaan internet terutamanya pemasaran informasi di internet di Malaysia telah melalui evolusinya sendiri. Kita lihat sekarang semakin ramai yang berminat untuk mencuba menjadi seorang 'internet marketer' atau pemasar internet selepas dari satu nama ke satu nama...
  12. ZahrulAzua

    Personal Coaching Salesletter & Pemasaran Informasi

    Salam kepada semua warga WC yang saya hormati, Team Pemikat Jualan bakal menganjurkan satu Personal Coaching Salesletter & Pemasaran Informasi Gempak pada Satu ini 30 hb Oktober 2010 di IMTC Shah Alam dari 9.00 pagi hingga 5.30 petang. Dalam PC ini saya (selaku speaker pada hari itu)...
  13. ZahrulAzua

    Apa Akan Jadi Bila Zahrul Pemikat Jualan lwn Jamal Pakar Ebook ???

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua, Jika anda bercadang-cadang untuk memiliki produk terbaru Jamal iaitu Pakar Ebook maka saya jemput anda untuk melihat dahulu Video ini yang saya letakkan di Fan Page Facebook saya. Selepas menonton sila beri komen dan fikirkan adakah ianya...
  14. ZahrulAzua

    Rahsia Serta Kelebihan Ilmu Penulisan Surat Jualan – Siri 1

    Kemungkinan topik penulisan surat jualan bukanlah satu topik bagi menarik perhatian pembaca berbanding dengan topik penjanaan wang di internet namun pengetahuan tentang penulisan surat jualan merupakan tunjang dalam penjanaan wang. Mungkin apa yang ingin saya sampaikan di sini lari dari topik...
  15. ZahrulAzua

    Rahsia Di Sebalik Kejayaan Otai-Otai IM

    Tahukah anda hampir kesemua Otai-Otai IM memiliki pengetahuan dalam penulisan surat jualan walaupun mereka tidak menjadi seorang penulis surat jualan. Ammar Zahar, Jamal, Zamri Nanyan, Shuth, Suthan M, SmartZul, Lebanon serta ramai lagi usahawan Otai IM yang tidak disebut di sini...
  16. ZahrulAzua

    10 Peluang Yang Boleh Anda Perolehi Dari Perniagaan Informasi

    Industri perniagaan pemasaran informasi merupakan satu industri yang mula meningkat kembang di pasaran tempatan. Kini tumbuh bagai cendawan pemain-pemain baru dalam industri pemasaran informasi. Di internet boleh dikatakan secara majoritinya pemasar informasi menjual pelbagai genre ebook...
  17. ZahrulAzua

    Adakah Anda Seorang Pemasar Informasi?

    Pemasaran informasi adalah bagaimana seorang Pemasar Informasi menggunakan informasi atau dengan kata lain produk informasi bagi memasarkan perniagaan mereka tidak kira ianya produk mahupun perkhidmatan. Pemasar Informasi akan mengumpul segala maklumat, pakejkannya dalam beberapa bentuk...
  18. ZahrulAzua

    [TAWARAN MURAH & TERHAD] Khidmat Salesletter Proffesional dari Zahrul Azua & Safuan

    Assalamuaalaikum & Salam Sejahtera, Alhamdulillah setelah produk Rahsia Sistem Pemikat Jualan dilancarkan dan dengan sokongan rakan-rakan JV jualan semakin meningkat dari hari ke hari. Saya juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan yang telah menyokong kami dengan memiliki pakej ebook...
  19. ZahrulAzua

    Bila Senjata Ampuh Di Salah Gunakan...

    Surat jualan umpama pisau tajam yang mampu memudahkan tuannya melakukan apa sahaja kerja-kerja memotong. Pisau yang tajam jika disalah gunakan mampu membawa padah bukan sahaja kepada tuannya malah juga yang terkena dengan bisa ketajaman pisau tersebut. Secara asasnya konsep surat jualan ini...
  20. ZahrulAzua

    Sapatkan ebook percuma

    Rakan-rakan WC sekelian, Kami, Team PEMIKAT yang didokongi oleh 2 Pemasar Informasi. Saya, Zahrul Azua Kamaluddin merupakan penulis buku “Rahsia Membina Senjata Jualan” dan “Rahsia Jurus Pemikat Jualan” berpengalaman memasarkan produk informasi secara offline manakala Safuan aka...
Top