Search results

  1. P

    Adsense: Teknik Klik Sendiri Iklan

    Hi, Selepas melakukan beberapa kajian, dan 3 akaun di ban oleh Google, sekarang, sy menjumpai satu teknik yg sgt berkesan untuk mengklik iklan adsense , dan menjana pendptn tanpa dikesan oleh robot Google... Teknik ni menggunaka: -proxy -cek akaun adsense menggunakan komputer lain...
  2. P

    Aku macam tak percaya

    Hi, Aku macam tak percy, blog yg aku baru create ptg td dah di index oleh google, adsense pon dah approve....aku ada guna teknik yg shara malaysia ajar( walaupon teknik ni aku dah tahu), dan submit ke satu website ni...berkesan
  3. P

    Camaner nak extract email address ahli group kat facebook ?

    salam semua warga WC.. aku nak tanya saper2 yg tahu la cara nak extract email address ahli sesuatu group di facebook ? kalau nak extract email kawan2 kita kat fb , aku dah tahu, tp utk extract email ahli kumpulan ni, x pulak aku tahu? boleh saper2 yg tolong selesaikan masalah aku nih? tengkiu:D
  4. P

    Keyword baik punya sapa nak?

    Salam geng, Sy baru jumpa satu keyword yang sgt baik... bila sy search keyword ni google uk cariannya .... 8080(baru sekejap td sy search) cek kat google keyword tool ... Global Monthly Searches--- 320 Local Monthly Searches--- 12 Estimated Avg. CPC---- £0.72 iklan yg keluar gi...
  5. P

    Kena BAN dgn Google?Sy mahu settlekan masalah anda..

    Salam semua forumer, Sy pernah jugak kena ban..dlm akaun dah ader usd10..tp akaun kena disable..tp sy ada cara utk menjana duit dgn web atau blog yg kena ban tu dgn menggunakan akaun baru..sy cuma guna blogspot jer,cuma guna teknik la sikit,jd, boleh tak sesiapa disini menyatakan masalah dia...
  6. P

    Sapa agen refererx?

    Salam ahli forumers, aku nak beli refererx...ada tak sapa2 yg boleh bg tawaran yg lebih bagus bila aku beli melalui link dia? contohnya potongan ke..ebook free ke...ajar melalui YM ke..sekurang2nya korang dpt komisen kan Tawaran yg paling sesuai aku akan terima PM aku kalau berminat k
  7. P

    Pernah kena ban pakcik g?

    Sapa yg pernah kena ban pakcik g? ada cara penyelesaiannya?
  8. P

    Khidmat edit artikel BI

    kalau sesiapa yg nak suruh aku edit artikel dlm BI utk dimuatkan ke dlm blog PM aku
  9. P

    PR

    salam, apa kelebihan mempunyai PR yg tinggi? tq
  10. P

    Blazer Korporat

    salam, ada sesiapa tahu kat mana boleh dptkan blazer korporat dgn harga borong?
  11. P

    Betul ke laporan web ni

    salam semua, pernah dgr tak web ni webanalysis.org betul ke apa yg dianalisis tu? blog aku tersenarai di tempat ke 16 dlm laporan web tu.. apa pendpt anda semua?
Top